ivankagemini
22. okt 2018
187 

Chrumky, chrumky, chrumkyyy pochúťka od značky Sunárek alebo ŠOŠOVICA – HRÁŠOK – MRKVIČKA

Dvojičky Tobiasko a Matiasko boli vybraní na testovanie BIO chrumiek a tešila som sa za nich (majú ešte iba 1 rok a 3 mesiace),  keď nás Modrý koník vybral medzi  10 mamičiek, ktorým bude doručený ochutený balíček. Či bude balíček aj chutný, na to sme si museli ešte pár dní počkať, kým prišiel kuriér zo zásielkou. Poviem vám pravdu, vždy som nadšená keď rozbaľujem zásielky, tobôž keď je tam niečo na zjedenie :D Ja som stále hladná a moji drobci tiež, len nech im to vydrží. Okrem testovacích chrumiek sme dostali pozornosť od MK v podobe zväzku mrkvy a pol kilového balíčka šošovice a hrášku v štýlovom prútenom košíčku, za ktoré tiež ďakujeme aj touto cestou (nestihli sme ich spotrebovať ale už čoskoro ich použijeme na naše príkrmy).  

Značku Sunárek som poznala iba v sladkej verzii a priznám sa, chrumky ochutené zeleninou som doposiaľ obchádzala. Avšak naskytla sa príležitosť, tak sa poďme spolu „pozrieť“ ako dopadli v tomto double teste.

Začnem hneď vizuálnou stránkou. Obal je veľmi pekný a lákavo vyzerá. Inak by som si ich v obchode určite nevšimla a teraz ako nám prišli na testovanie som si ho mohla obzrieť o to viac. Zhodnotila by som to tak, že je naozaj nenásilný, jednoduchý a vypovedá o obsahu. Zaujala ma značka Sunárek, zaujalo ma označenie BIO - v tejto dobe a pri drobcoch veľmi často vyhľadávané a zaujal ma nápis príchute vo farbe zeleninky, ktorú obsahujú.

Dala som deťom na výber, ktoré ochutnáme ako prvé a vybrali si BIO MRKVOVÉ KOLIESKA. Tvar do ručičky úplne sadol, vôňa aj chuť je sladká, mrkvičková, obsahujú 46,0% sušenej mrkvy, plus kukuričnú múku a kukuričnú krupicu. Po týchto sa doslova len zaprášilo. Veľmi detičkám chutili a brali si celé hrste. Z  mrkvičkových som mala len pár kúskov, ktoré  som si uchmatla, nech viem ako chutia, lebo by ma drobci určite neponúkli - keď im tak chutili!

Druhé v teste boli BIO ŠOŠOVICOVÉ PRSTIENKY. Po otvorení som zacítila vôňu kukurice – kukuričná krupica, ktorá je súčasťou všetkých ochutených chrumiek, podľa mňa prerazila chuť šošovice. Tieto  obsahujú zelenej mletej šošovice až  51% a v zložení je aj Vitamín B1. A v chuti to bolo naozaj aj cítiť 50:50. Tvar opäť sadol do ručičiek jedného aj druhého papkáča. Tieto Matiasko aj Tobiasko dlho ochutnávali a cuckali a zjedli polovičku a druhá letela na zem :/ Testovanie prstienkov pokračovalo vonku, v obchode ale scenár sa opakoval alebo zjedli jednu chrumku a ďalej už nechceli.

Posledná testovačka bola v hráškovej podobe. Chrumky Sunárek BIO HRÁŠKOVÉ LUSKY. Bohužiaľ tieto nám nesadli vôbec. Detičky chrumku s veľkým potešením vzali do rúk a po ochutnaní zostala chrumka takmer celá. Tvar je podľa mňa úplne super, nakoľko sme boli zvyknutí iba na klasické neochutené chrumky v podobnom tvare. Obsah 51% zeleného mletého nelúpaného hrachu som veľmi necítila a kukuričnú krupicu tiež nie. Ich chuť popravde neviem veľmi identifikovať. Prekvapením v zložení bol aj tu prítomný VITAMÍN B1 (TIAMÍN).

Čo je super, že sú všetky bez soli, bez pridaného cukru a ako plus sú aj bez lepku. Sú aj bez konzervačných látok, bez aróm a farbív. Keďže dvojičky majú teraz 15 mesiacov a chrumky sú odporúčané od ukončeného 12-teho mesiaca, sme radi, že sme už v limite na testovanie a vieme, ktoré nám chutili a ktoré už v obchode nebudem obchádzať ale skončia v nákupnom košíku spolu s ostatnými výrobkami Sunárek, ktoré nám chutia a sme verní tejto značke.  

Ďakujeme ešte raz za možnosť otestovať tieto bio výrobky a odporúčam ochutnať ich. Každý si určite nájde tú svoju chuť! 

#test_sunarek #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli