173 / 313
    môj domáci syr Lučina

    Tiež ho robievam,je výborný.

    21. feb 2014

    Poprosim recept🙂

    2. mar 2014

    mohla by som porosiť recept aj postup? lebo aj veeeľmi pekne vyzerá 🙂

    11. mar 2014
    Komentár bol odstránený

    @dundusa na tento som použila 1 veľký smotanový jogurt (LIDL),1 kyslú smotanu (16%) a štipku soli...zmiešaš,vyleješ do sitka vystlaného čistou plienkou(sitko polož do misky,aby z neho vytiekla prebytočná voda),zakryješ alobalom a šup na 24hod do chladničky..potom už len vyklopíš a papáš.
    @bella1303

    11. mar 2014

    @ivetka1981 ja som myslela, že sa to aj varí 😀 no tak to je aká rýchlovka, myslím príprava

    11. mar 2014

    Ivet a ten syrček vydrží ako dlho, stačí robít 1-2dni napr.pred oslavou? Bude rovnako čerstvý, neobschne? Krájal sa ľahko?

    4. máj 2015

    @mmiruska krája sa ľahučko...a nám vydržal 3 dni...je mnamkový,spapá sa rýchlo

    4. máj 2015

    pôjdem to toho :D a Dík, si proste moja inšpirácia :-*

    4. máj 2015