175 / 313
    Kuracina po provensálsky + tarhoňa

    ako robíš tú tarhoňu? 🙂

    28. feb 2014

    mnamky, hned by som si daa. prosim ta a ta macka je z coho urobena ?

    28. feb 2014

    omacka.

    28. feb 2014

    @nanuska13
    @lauritka tarhoňa: na oleji opražím tarhoňu do hnedkasta,prilejem vodu ako na cestoviny,osolím,pridám jednu celú cibuľu a varím do mäkka...scedím do studenej vody(aj 3x) a papáme 🙂

    Omáčka: mäsko posypem korením na morč.mäsko a pokvapem maggi-nechám postáť asi hodinku,potom ho dám na prudko zohriaty olej,orestujem,ked je mäsko takm,er hotové,dám za 2PL kečupu(pretlak), podlejem varovou smotanou,dochutím vegetou,pridám strúčik cesnaku...mňamka 🙂

    28. feb 2014

    @ivetka1981 dakujem 🙂

    28. feb 2014

    tá tarhoňa vyzerá super, ja ju takú nikdy nemám...

    28. feb 2014

    @barus77 tak ďakujem...mi zbožňujeme tarhoňu,ja by som ju dokázala jesť aj každý deň 🙂

    28. feb 2014

    To maggi čim treba pokvapkat to je niečo ako omacka ?

    4. apr 2018

    @lalia333 klasik maggi co davas do polievky na dochutenie

    4. apr 2018

    @ivetka1981 Ako ten bujon

    4. apr 2018

    @lalia333 nieee..to je taka cierna omacka do polievky

    4. apr 2018

    Aha ďakujem pekne

    4. apr 2018