jakubocovalucia
15. aug 2019
236 

Po lesku už žiadne stopy...

Ahojte,

tak prišiel ten deň, kedy sa pokúsim napísať zmysluplnú recenziu na produkty od YVES ROCHER z rady SEBO VÉGÉTAL. Ako prvé by som sa chcela veľmi pekne poďakovať Modrému koníku za možnosť vyskúšať tieto produkty. Ani som v to nedúfala, že by sa na mňa šťastie usmialo a budem vybraná spomedzi všetkých tých komentárov, preto som sa veľmi potešila, keď som si našla IP od koníka. Ja s mojou veľmi mastnou a aknóznou pleťou som už vyskúšala XY produktov, ale zatiaľ som nenašla nič, čo by malo nejaký pozitívny účinok. Všetko bolo len dočasné, ba ani dospelosť ma tohto problému a boja s akné nezbavila. Bojujem doteraz. Ja ako pokusný králik kadejakých produktov som sa skúšania nebála a pustila sa do rady SEBO VÉGÉTAL. Keď mi kuriér zatrúbil pred domom a odovzdal balík, bola som nadšená. Balík bol krásne zabalený, a dokonca zladený vo farbách produktov. Tak som začala skúmať čo sa v balíku nachádza. Balík obsahoval 4 zelené novinky:

  • Čistiaci gél - 125 ml
  • Tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom - 150 ml
  • Antioxidačné obnovujúce sérum - 30 ml
  • Gélovy krém - starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti - 50 ml

Za Plus dávam produktom krásne obaly, materiál, z akého sú vyrobené, a neskutočnú vôňu, ktorá isto ulahodí každej žene. Všetky produkty som si so sebou zbalila do kufra na dovolenku, aby som ich poriadne otestovala v horúčavách. A keďže táto rada bola vyvinutá pre mastnú pleť so sklonom k nedokonalostiam, nič lepšie, ako ich vziať so sebou, som nemohla urobiť. Táto rada obsahuje účinnú látku zo šišiaka bajkalského, ktorý pleť prekrvuje a zároveň ju čistí. Prášok zo šišiaka zabraňuje veľkému masteniu pleti, eliminuje výskyt pórov a čiernych bodiek.

  1. Ako prvé som vyskúšala čistiaci gél.

Prišiel večer a s ním prvé zoznámenie s týmto produktom. Pleť som si odlíčila od make-upu odličovacími obrúskami, potom navlhčila vlažnou vodou a naniesla krúživými pohybmi gél o celej tvári. Gél ma zo začiatku prehľadnú farbu, no po chvíli sa zmení na jemnú penu. Po dočistení som si gél z tváre zmyla vlažnou vodou a tvár usušila. Gél som používala každý deň ráno a večer. Gélik je vhodný pre zmiešanú a mastnú pleť. Bez problémov mi odstránil z pleti zvyšky make-upu a prebytočný maz. Pleť mi vôbec nevysúšal a po vyčistení som nemala pocit napnutosti,skôr taký svieži pocit. Pleť bola príjemná hladká.

  1. Tonikum s okamžitým účinkom - je zmatňujúce a je dvojfázove, preto je potrebné fľašu pred použitím poriadne pretrepať. Môže sa používať 2x denne, ak máte veľmi mastnú pleť, čo je aj môj prípad. Ja som ho používala aj ráno aj večer. Fľaštičku som poriadne pretrepala, naniesla na vatový tampón a jemne ním prešla po celej vyčistenej tvári. O nanesení som mala na tvári chvíľu taký lepivý pocit. Počkala som, kým sa poriadne vsiakne a mohla tak ísť na ďalší produkt. Toto tonikum mi pleť pekne zmatnilo, regulovalo tvorbu mazu a vyhladilo nejaké nerovnosti pleti. Tiež mi zmiernil začervenané miesta na pleti.

  1. Antioxidačné obnovujúce sérum - na toto sérum som sa najviac tešila, pretože s takýmto typom produktov nemám veľmi skúsenosti, preto som bola plná očakávaní, čo to s mojou pleťou urobí. Používala som ho iba večer na vyčistenú pleť gélom a tonikom. Pomocou pipetky som si malé množstvo séra nakvapkala po tvári a prstami vklepala. Sérum sa mi okamžite do pleti vstrebalo a zjemnilo ju. Avšak tak, ako toto sérum, aj ostatné produkty neodporúčam na podráždenú pleť, píšu to aj v návode a je to tak. Ja mám pleť aknóznu a stále podráždenú, preto ma prvé dni počas skúšania pleť štípala. Produkty som ale riskla skúšať ďalej, a dobre som spravila. Po pár dňoch sa mi pleť oveľa zlepšila.

  1. Gélovy krém - starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti - ako posledný produkt z tejto rady a zároveň aj posledný produkt mojej večernej rutiny, bol tento krém. Krémik som si v malom množstve naniesla krúživými pohybmi na vyčistenú pleť, hneď po vsiaknutí séra. Používala som ho iba večer, pretože počas dňa sa maľujem a od make-up by som ho neodporúčala, pretože sa drolí. Tento krém však dokonale absorbuje prebytočný maz, sťahuje póry a vyhladzuje pleť. Tiež mi ju pekne hydratoval. Tomuto krému trvá trošku dlhšie, kým sa vstrebe, ale nejak mi to nevadilo, keďže som ho používala večer pred spánkom.


A čo na záver?

Po 2 týždňoch testovania rady SEBO VÉGÉTAL môžem povedať, že som veľmi spokojná. Pleť mám krajšiu a nelesknem sa ako diskoguľa. Určite budem tieto produkty používať ďalej a majú čestné miesto v mojej kúpeľni. Môžem ich len odporučiť, pre mastnú pleť sú ako stvorené.

#test_yvesrocher7 #recenzia #konik_testuje

Začni písať komentár...

Odošli