1 / 1

    Myslím, že si ich susila pri vysokej teplote alebo si ich nechala v rúre príliš dlho. Ono je to individuálne, záleží od rúry. Musíš vychytať muchy. 😁

    Mám takýto postup: Vyhrejem ruru na 150. Dám ich tam (dva plechy naraz) a hned stiahnem teplotu na 110. Po hodine opat stiahnem teplotu na 100 stupňov a nechám ich v nej ešte hodinu. Potom vypnem rúru, pootvorím dvierka a schladnu. Hotovo.

    12. okt 2023

    Vysoká teplota, ale inak vraj originál pavlovky nemajú byť biele ale krémovej farby...ja susim na 100st

    12. okt 2023

    Treba sušiť dlhšie a na nižšej teplote

    12. okt 2023

    ako rada by som si niekde dala original. no vsade len tie biele 😝 podla mna su presne take ako maju byt
    https://www.rtvs.sk/pecie-cele-slovensko/recept...

    12. okt 2023

    To je len taký aktuálny trend mať pavlovky úplne biele. Ty ich máš krásne, ich odtieň je úplne normálny, tak majú vyzerať.

    12. okt 2023

    Osobné mne prídu chutnejšie tie smotanovej farby 👍

    12. okt 2023

    @fineta ďakujem za recept 🥰
    Ja som ich v rùre suškla 1,5 hodiny a ešte potom nechala dosušiť v rúre cca hodinku.
    Tak písalo v recepte...teplota sušenia bola 110 stupňov celých 1,5 hodiny.

    12. okt 2023

    @erzebet2 heej? Tak potom mám originál pavlovky 🥰

    12. okt 2023

    @tana_v ďakujeeem 🥰 inak chutia všetkým doma 😋

    12. okt 2023

    @deniska2706 vyskúšam 😉 ďakujem

    12. okt 2023

    @erzebet2 ďakujem za tip 😉

    12. okt 2023

    @pinkgirl ďakujem krásne 🥰 potešila si ma 🩷

    12. okt 2023

    @megika1 tie biele vyzerajú tak lákavejšie asi 🤗

    12. okt 2023