jarka2007
9. jan 2013

Čo si celý deň robila????

Myslím si že nie som jediná žena ktorej muž príde domov z práce a povie: Čo si celý deň robila? No nič  ,len ráno  o 4,30h. sa zobudila Sofinka  dala som ju na posteľ nech sa hrá, Samko išiel do školy, zobudila som Simonku o 7,30h. o 8h. sme utekali do škôlky potom som Sofinku nakrmila a dala do postielky spinkať, zatiaľ som popostelala aj našu posteľ aj detí , dala do práčky, pozametala kuchyňu, odhrnula sneh, nanosila drevo, zobudila sa Sofia  nakrmila pohrala sa ,išli sme von na prechadzku, dala do verandy nech spinká, rýchlo navarila, medzitým pračka doprala tak povešala, kým sa varil obed vyžehlila veci z predchádzajúceho dňa, Sofia sa zobudila , dala do postielky nech sa pohrá, prišiel Samko ,utekala som po Simonku,už je 15,30h, no to ale zbehlo ešte že som niečo porobila, si pomyslím.

Potom sa hráme do večera niekedy ideme ešte von ,niekedy pride ku Simonke kamarátka sa pohrať, už je večer, rýchlo večera, umyť sa a do postele o 20,00h, väčšinou už mám kľud ako sa teším že som niečo urobila,zapnem si pc a v tom príde ako na potvoru muž z práce, a čo on vidí :Požehlila si a nepopratala ! Zase si na tom pc ?? Čo si dnes robila ???Hračky sú všade vždy zakopnem !! ,,zaujímavé že ja chodím pomedzi hračky celý deň a nezakopnem, no to by si mal prečítať muž aby vedel čo som celý deň robila, unavená ľahnem do postele a ešte ma muž otravuje ,ked sa otočím tak hundre ,no ja nemám už ani chuť taká unavená čo mám robiť ešte nočnú? ešte v noci sa 1x zobudím ,treba Sofinke urobiť mliečko, a na druhý deň znova dookola od 5h.hore, ale asi sa celý deň škrabem a preto nič po mne nevidno..Aspoň sa mi trošku uľavilo,kym som to popisala.....Aj vy máte doma také pochopenie?,.

"milujem" tú otázku! ....vrrr

9. jan 2013

hlavu hore 🙂 Mne by si to nedovolil povedať. To čo si myslí, neriešim😀 Kebyže mu poviem, nech si to vymení, tak mi odpovie, že kedykoľvek a to spôsobom, dám dieťa matke, ona sa postará, navarí... tak aspoň môj muž si vie všetko zariadiť 😝

9. jan 2013

Aj muž sa už teší,že mi končí 3 ročná dovolenka 😀

9. jan 2013

no ja som to už prestala riešiť už mu na to odpoviem že som sa celý deň škrabala to napätie povolí a hotovo, tiež si to tak pár krát zariadil, deti dal mame a bolo bez starosti prišla som po týždni a som sa nezastavila s upratovaním riad umyl až vtedy ked si nemohol nabrať ani vodu na kavu ale asi by mu trebalo nejakú horšiu ženu..ale máme sa radi len by som niekedy potrebovala počuť aj niečo iné..

9. jan 2013

Aj u nás je to tak,ako ináč...Každý chlap si myslí,že z deťmi sa matky doma hrajú,a nič nerobia...Ja si ztoho nič nerobím,len toľko vtedy poviem,nak sa vymení a ja pôjdem do jeho práce a on môže sa doma hrať.Neboj to by nechcel.

9. jan 2013

ja to počuvam denno denne,chlapi si myslia ze mi nic doma nerobime,ja som vecer taka znicena ze som rada ze si lahnem do postele a spim.Niekedy by som si to s nim vymenila,verim tomu ze keby som prisla manzela by trafil slak 🙂

23. mar 2013

Začni písať komentár...

Odošli