kacena85
13. okt 2019
606 

Testovanie

Ahojte, dorazil mi krásny balík od dm drogérie. Neskutočne ma potešili, že ma vôbec vybrali a môžem sa zúčastniť testovania nových výrobkov od dm bio a všetky bezlepkové.

Keďže mám sama into na mlieko, histamín a obmedzujem lepok, tak mi to prišlo veľmi vhod a teda vám poviem, jedna radosť variť, piecť a jesť 🙂. Mám už aj svojho favorita a daktoré výrobky som v dm kupovala aj pred testovaním. 

Tak poďme na to.

Ako prvé som testovala, a inštinkt ma veru nesklamal, tento čoko koláčik a prevelikááá radosť je, že je dokonca aj bez mlieka. Na obale nájdete aj presne postup, doplníte pár surovín a koláčik je na svete. Milujem čoko, takže u mňa top výrobok.

Hneď v ten večer sme vyskúšali aj tieto chrumky, deti ohodnotili na výbornú a my k vínku tiež.

Na obedík odporúčam cestoviny bezlepkové s rajčinovou omáčkou, priznám sa, tú omáčku musel ohodnotiť muž, keďže ja s Hit rajčiny nemôžem, ale veľmi mu chutila, ževraj lepšiu nejedol. 

Táto zmes na chlebík ma veľmi oslovila zložením, no po prvom dni aj sklamal, to je jeden z výrobkov, ktoré ma nepotešili. Príprava ľahká, super je pre tých, čo nemôžu kvasnice, no na druhý deň bol veľmi tvrdý a teda neviem, či som len ja mohla urobiť dakde chybu v príprave.

Milujem pečenie, tak som neodolala a vyskúšali sme bezlepkové medovníčky z bezlepkovej ovsenej múky. Oproti klasike sú o dačo sypkejšie, ale tak bezlepková múka je taká. Použila som aj náš oblúbený lesný med, tiež z dm.

Veľmi ma potešili aj tieto bezlepkové vrtuľky, je to zmes kukuričnej a ryžovej múky, boli chutné a lahodné. 

Raňajky... mlieko kupujem už roky a teda z dm je zatiaľ naj, obľubujem aj mandľové, ovsené. Vločky bezlepkové boli super na kašu, sú drobunké, jemné a pekne sa rozvarili. Plus nastrúhaná horká čoko a lesný medík.

Prosná minútka sa mi zdala troška taká exoticky korenená, ale na rýchly obed fajn.

Kváskový chlebík a nátierka s hráškom a masalou.... Na spestrenie jedálnička super, je to vegan a tiež chutné, ľahko roztierateľné.

Milujeme donutky, neurobím isto doma také, ako predávajú, napríklad, v obchodoch, no nebudú, chvalabohu, plné umelín a farbív. Vyskúšala som s kešu krémom v donutkovači. Poviem vám, ten krém by som ja samotný nedokázala zjesť, no na pečenie ako náhrada mliečneho je super. Používam aj dm kokosový olej, zdá sa mi menej aromatický ako iné, čo som mala doteraz, a to mi vyhovuje. Všetkými desiatimi odporúčam aj kypriaci prášok do pečiva. Vo voľnom čase sa venujem aj pečeniu toriet, a teda už bez neho neupečiem ani jednu. Krásne nadýcha cesto a je na pol kila múky. 

Možno pre niekoho raňajky, no pre mňa je vegan jogurt večera. Vločky bezlepkové s čoko a rôznymi jadierkami ale, chvalabohu, bez hrozienok. 

Tak týmto sa moje testovanie končí. Dúfam, že som niekomu pomohla a našiel nové produkty, ktoré si isto v dm zakúpi. A verte, nebudete ľutovať...

Dobrú chuť prajem.

#test_dm24 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli