22 / 77
    Baby Jogger City Select - Kocik konecne kupeny. Strecha bude biela, ked ku mne dorazi, tu som zvlast kupila bielu. Vahovo je to stredna trieda, vobec nie je najtazsi - vazi 11.8kg s vanickou. Tie najtazsie kociky maju vahu 15kg a viac.

    ahoj, možem sa spýtat, na kolko vas vyšiel? ked tak kludne do ip, dakujem

    18. máj 2012

    @ivusaiva ahoj, vies co uz si nepamatam presne, brali sme ho z USA a kopec veci k nemu - madlo, obal na kocik taky na cestovanie, myslim okolo 800 USD to vyslo cele..... ale inak je to skvely kocik ktory nema konkurenciu, vcera som zistila ze ho dokaze tlacit aj vietor 😀, normalne musim z toho spravit video.... ked je silnejsi vietor na rovine tak ide! 😀 Ma skvele loziska, stavbu.... Baby Jogger je firma ktora zacinala s dizajnovanim kocikov na behanie, takze su v tom vymakany..... a nie je ani taky najdrahsi, pozri si tuto maju nan akciu aj spolu s vanickou ta vyjde 492 Eur:
    http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...
    s tym ze ak planujete deticky po sebe do 2r. tak je vhodny tento kocik, da sa tam dokupit dalsie sedadlo a vozit 2 deti na kociku, ak vsak neplanujete mat deticky za sebou, tak odporucam horucu novinku od Baby Joggera a to Baby Jogger Versa - je to krizenec City Mini a Select, je to dokonaly kocik, je ako tento moj ale konstrukciu ma mensiu a skladnejsiu, jednou rukou zlozis kocik, kolesa zadne su mensie, ale stacia aj na zimu, pozri sem:
    http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...

    Ci sa rozhodnes pre jeden ci druhy kocik, neviem kedy cakas babatko, ale treba ho objednavat aspon 4mes. pred porodom, lebo je taky dobry ze sa vsade vypreda len co dojde nova zasielka, takze je nan kopec rezervacii a len sa po nom zaprasi 🙂.
    Na konstrukciu kocika je dozivotna zaruka, to ti neda ziadna firma, takze si veria! 🙂.
    Jedine take vacsie minus co ma tento kocik Select je: ze zadne kolesa nie su odpruzene, takze sa horsie zdviha na chodnik, ale nie je to nic strasne da sa na to zvyknut, a druhe minus je ze je mensia vanicka, lebo je konstruovany pre 2deti, tak tam nemoze byt obrovska vanicka, ale mne v tom mala vydrzala v pohode do 7.mes., aj s fusakom, tie male babatka maju radi ked su natlacene, citia sa ako v brusku, mne tak mala hned zaspala 🙂, len co som ju tam polozila....
    Ten novy model City Versa - ten ma odpruzene aj zadne kolesa pisu, takze by mal byt skutocne dokonaly kocik, rada by som si ho vyskusala, prichadza k nam na trh len teraz..... 🙂

    18. máj 2012