31 / 35
    parížske rožky - zatiaľ len spodky :D

    vyzeraju super, nepodelis sa o recept? 😅

    19. dec 2015
    katasa
    autor

    @wolfie hned to bude 🙂

    19. dec 2015
    katasa
    autor

    18dkg mletých orechov
    30dkg prášk. cukru
    2dkg hrubej múky
    4 bielky

    krém: 4 žĺtky
    70 g kryšt. cukru
    125g masla
    1PL kakao
    50g čokoláda na varenie

    19. dec 2015
    katasa
    autor

    suroviny na spodky vyšlahať nad parou, piecť cca 20 min. pri teplote 130-150 stupňov

    žĺtky, cukor šlahať nad parou, rozpustiť v tom čokoládu, do vychladnutej zmesi zašlahať maslo

    19. dec 2015

    dakujeeem 🙂

    19. dec 2015

    iba jedna otazka...co by sa stalo, keby som namiesto hrubej muky dala hladku alebo polohrubu? nemam hrubu, fnuk ☹

    19. dec 2015

    @wolfie a krupicu?

    19. dec 2015

    Uz sa neviem dockat.tesim sa hlavne na kreeeeeeem

    19. dec 2015

    @nuna55 tak tu ano, mozem pouzit tu?

    19. dec 2015
    19. dec 2015

    @nuna55 tak super 🙂 dakujem

    19. dec 2015
    katasa
    autor

    @wolfie ono je to tak malinké množstvo, že kludne môže byť aj krupica

    19. dec 2015
    katasa
    autor

    @wolfie začni šlahať samotné bielky....ked to bude už takmer sneh, pridavaj postupne cukor.... odstav, doslahaj s múkou (krupicou) a vareškou vmiešaj orechy 🙂

    19. dec 2015