katasa
19. okt 2013

Pečieme si čajík...

no idem to práve robit,môžem dat aj stromové jahody?

19. okt 2013
katasa
autor

@luy ? to je čo??

19. okt 2013

@katasa jaj to u nás na východe tak volaju morušu 😀

19. okt 2013
katasa
autor

@luy aha..ano, jasné... čokoľvek okrem banánov...... a daj aj nejaké šťavnaté ovocie, moruše sú suchšie 🙂

19. okt 2013

si ma navnadila na tuto dobrôtku a už sa pečie a ta voňa v celom byte je užasnaaaa ach 😵

19. okt 2013
katasa
autor

@garonka to som rada.. tak nech chutí 🙂

19. okt 2013

@katasa juj vďaka ja sa neviem tej vône nabažiť, iste bude chutiť teším sa.

19. okt 2013

@katasa práve ho robím, mm sa čuduje kam na to chodím 😀

19. okt 2013
katasa
autor

@luy
@garonka
@lenadka podarilo sa k vašej spokojnosti, dámy? 🙂

19. okt 2013

@katasa výborný, chutí nám všetkým 🙂 dala som tam šípky,jablká,pomaranče, čučoriedky, trošku škorice a pár klinčekov, šípok bolo najviac. Odteraz robím pravidelne, ďakujem za recept 🙂

19. okt 2013
katasa
autor

@lenadka rado sa stalo 🙂

20. okt 2013

@katasa mne došla návšteva a nekonalo sa pečenie,teraz idem ešte na trh a na chatu a podonášam viac ovocia a pustim sa do toho

20. okt 2013

@katasa vďaka za tip, čaj je niečo užasné, ja len brzdím muža nech sa krotí lebo on ho vyjedáva lyžicou 😅
dala som jablka, hrušky, citrony, mandarinky, z mrazaku višne, červené a čierne ríbezle, jahody. Posypala škoricou, klinčekami no jedna báseň. A ako sa piekol som si spomenula, že mam aj čerstvy zázvor aj ten som mohla dať.

20. okt 2013
katasa
autor

@garonka keď som ho robila prvýkrát, Igi zjedol 1 celý pohárik ako kompót 😀 aj teraz si varieva pomer 1:1 voda, čaj a vyjedá to ako kompót 😉

a som samozrejme rada, že chutí 😉

20. okt 2013

@katasa ahoj, velmi sa mi to paci, len netusim co to je? Je to ozaj caj? Ci ako? Prosim napis mi o tom, skusila by som tie sipky spomenute, ked maju take mnozstvo vit C, a dzem z nich mi ale absolutne nevysiel. ☹ dakujeeem

25. okt 2013
katasa
autor

@candy23 naposledy bol recept takýto... 285g očistených jabĺk
441g odkôstkovaných sliviek
105g hrozna
293g pomaranč aj s kôrou
125g citrón s trochou kôry
700g cukor
škorica, klinčeky

25. okt 2013

@katasa ano jasne recept som si precitala ja len ze ked to dopeciem ako sa to konzumuje? zaleje sa to vriacou vodou a pije ci??

25. okt 2013
katasa
autor

@candy23 ano 🙂

25. okt 2013
katasa
autor

@lenka3007 popozeraj tu... 🙂

2. nov 2014
katasa
autor

@lenka3007 ale vážila som to len zo zvedavosti................ jednoducho, čo doma máme, nakrájam a upečiem 😉

2. nov 2014
2. nov 2014

@katasa dakujem lasko 😉

2. nov 2014

kybel padaných jablk na balkone a ja neviem co s nimi. Bude z nich caj. Zas sa vysantim s korenim 😀

2. nov 2014

@katasa ahoj, prosím ťa, ako dlho to pečieš?

2. nov 2014

@katasa a ešte na koľko stupňov treba dať rúru? Potom to ešte sterilizuješ?

2. nov 2014
katasa
autor

@halit13 asi 10min. na 200, potom cca pol hoďku na 100-130 podla množstva

ak mám v pláne odložiť, tak sterilizujem

2. nov 2014

@katasa ďakujem, mám veľmi veľa jablcok, zimné, ale nenormalne sa kazia. Je mi to luto stale vyhadzovať, zajtra spravím.

2. nov 2014
katasa
autor

@halit13 kúp si zo dva pomaranče..... tie sú dôležité, aby to bolo šťavnaté a nepripekalo sa to 😉 jeden zvyknem ošúpať, jeden aj s kôrou - má to potom inú chuť 🙂

2. nov 2014

no parada 😀 vyskusam jablk je, a nozem.dat ah zavarane ovocie ?

2. nov 2014
katasa
autor

@vladuska99 to neviem

2. nov 2014

@katasa vyskusam slivky obetovat jedny aj marhule a yvidime co to povie 😀 len musim este zohnat klunceky a ten bandian ci co to je ?to jak vyzera?

2. nov 2014
20. sep 2015
4. dec 2017