kate_cs
9. aug 2020
243 

Pivo, ktoré je radler, nealko a k tomu aj light. Môže vôbec ešte aj chutiť?

Hneď na začiatok vám poviem, ako to so mnou je.

Nerada skúšam nové veci a chute. Často na niečo poviem, že to neľúbim, hoci som to ešte neochutnala. V jednotlivých podnikoch si objednávam už odskúšané veci, aby som zbytočne nebola sklamaná, ak mi niečo nebude chutiť.

A tak to je aj pri radleroch. Už nejaký ten mesiac, rok som abstinent, a tak siaham po nealko verzii. A aj to len v lete, predsa len, aj pracujúci, šoférujúci a tehotný človek sa rád občas osvieži.

Vždy som siahla automaticky po pive Zlatý Bažant citrón. Rokmi overená klasika. Keď ma vybrali do testovania, sama som bola zvedavá, čo poviem na nové príchute. Bez testovania by som po nich v obchode nesiahla. To mi je jasné.

Medzi novinkami bol Zlatý Bažant radler nealko light Mandarínka Jazmín, Mirabelka Estragón a Tmavý citrón.

Vychladili sme ich a mohli sme začať. Ja aj muž sme si vybrali svojho obľúbenca.

Mňa príjemne prekvapil tento radler Mandarínka a Jazmín. Zaujímavá farba, chuť nebola otravne výrazná a dobre sa kombinovali s horkastou chuťou piva. Nie je zbytočne sladký, lepkavý a ani monotónny.
Do budúcna po ňom siahnem aj v obchode, som rada za toto testovanie, že som túto príchuť objavila.

Mužovi najviac chutil Tmavý citrón. Predsa len je najbližšie ku klasike, stále je v ňom cítiť dosť chuti tmavého piva a horkosť. Takmer všetky mi vypil on! Padol mu skvelo pri prácach okolo domu, kedy je cez deň nealko verzia piva tou najlepšou voľbou.

Mirabelka Estragón bola podľa mňa najviac aromatická a pre mňa už moc menila chuť radlera. V pohode sme ju vypili, ale v obchode po nej nesiahneme. Verím však, že si nájde svojich fanúšikov vďaka netradičnej kombinácii a tomu, že je viac aromatická.

Mňa jednoznačne potešilo, že radler okrem toho, že je nealko, je aj light. Nebol zbytočne sladký a zároveň som nemala pocit, že by utrpela chuť či kvalita nápoja. Väčšina z nás radšej siahne po verzii, ktorá má menej kalórii, ak má tú možnosť.

Radler obsahuje nealkoholické pivo a limonádu. Tá obsahuje prírodné šťavy a arómy a tak nie je nápoj plný umelín, ako ľudia môžu očakávať. Obsahuje 0,00 % alkoholu, a tak je fajn pre ľudí, ktorí abstinujú z rôznych dôvodov.

Za mňa určite fajn voľba na horúce letné dni a večery.

Do 31.8.2020 prebieha na stránkach Zlatý Bažant súťaž, ak radi skúšate šťastie, pozrite na tento link:

https://sutaz.zlatybazant.sk/

Na zdravie a užívajte leto!

#test_zlatybazant2

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli