1 / 1

    Strasne,co sa jej stalo🙈ale aj tak nepochopim,je sestra na novorodeneckom oddeleni!!!a toto si necha?

    23. mar 2018

    nechcem sa dr zastavat spravila chyby ale ten clanok je cely zle... oni mysleli rastovu retardaciu nie mentalnu... ved na sone nevidno iq dietata...🙂)
    a ano hypotrofiu som zazila ale nastastie lekari sa snazili nechat dceru co najdlhsie v bruchu lebo vedeli ze jej je tam najlepsie🙂

    23. mar 2018

    @datanka presne tiez nechapem, ze si nechala hentak so sebou mavat a doslova ponizovat, najme ked je skoro od fachu.
    Bez ohladu na daneho dr. debila, ona pochybila uz na zaciatku, mala hned vymenit obvodnu gynekologicku a porodnika jak by dal.
    To uz je co za logika, nechat sa "liecit" od dr. , ktoremu nedoveruje a neveri, ktoreho sa boji a ktory pacientku ponizuje???
    V dnesnej dobe, ked si mozme lekarov doslova vyberat jak jablcka v supermartkete....

    23. mar 2018

    @m_ retardacia je latinsky nazov pre spomaleny vyvoj (aj retarder na ceste je spomalovac), i ked sirsia populacia to vnima najma retardaciu po mentalnej stranke. Avsak neraz sa stava, ze doktori dokona vedia merat aj "iq" v brusku a vypovedia vseliake diagnozy, ktore sa vsak u deticiek, ktorym bolo dopriate zit, vacsinou nepotvrdili (a to mi potvrdil aj porodnik).

    23. mar 2018

    @elanor nuz v nemocnici je aj lekarka len pacient a zdravotnu sestru casto nerespektuju ani ked je na strane zdravotneho personalu a nieto este pacientka. Ale aspon tie lieky vyhadzovala. To by jej teda "polipsili". Poznam ten pocit, ked vies, ze lekar nepouziva spravne postupy, no napriek tomu lekar, ktoreho si si vybrala ta odmietne. Niektore zeny nemozu rodit hocikde, aj kvoli zdravotnemu stavu.

    23. mar 2018

    @elanor dobrý deň u nás sa nedajú lekári vyberať ako v supermarkete. Ste rada ak sa k nejakému dostanete a ti dobrí majú už plno a nezoberu nových pacientov a v inom okrese povedia ze vás neosetria lebo nepatríte do ich obvodu. S tým som sa stretla neraz a naposledy co ma odvalilo že všeobecnú nezoberu lebo už majú nabrate a do Bratislavy to mame 400km. No nie všade je to rovnaké.

    23. mar 2018