67 / 91
    Zaslúžený pobyt pri mori

    Katka, to by ste si zasluzili aj 3 pobyty!!!

    27. dec 2010

    @bambi2 kiež by som mohla nastúpiť do práce, možno by sme aj našetrili ☹ ale budúci rok isto nepôjdeme ☹
    Už mi prišlo rozhodnutie, že ostávam so Simonkou doma kôli dlhodobo nepriaznivému zdrav. stavu...

    27. dec 2010

    to si vynahradite neskor, zostan radsej doma, Simonka ta potrebuje!!

    27. dec 2010

    Lenže Simonke práve pobyt pri mori odporúčajú aj kôli štítnej žľaze a celkovej rekonvalescencii, po pobyte sa hodnoty hormónov polepšili 🙂

    27. dec 2010

    myslela som s pracou...
    a poistovne take pobyty nepreplacaju alebo neprispievaju?? aj ked to odporucia lekari?? ci to by som uz vela chcela od poistovni??

    27. dec 2010

    @bambi2 ono by sa dalo, aby niečo preplatili, myslím že "až" 40E a bolo by to dva mesiace behania, papierovania a otravovania lekárov s vypisovaním niekoľkostranových tlačív a hlavne nervov...
    Nám stačilo, keď sme vybavovali také špeciálne mlieko na priberanie a chceli sme, aby nám to v plnom rozsahu uhradili, lebo 1dc stálo 3,5E a na to sme vážne nemali... preháňali ma ako handru a toto tu nesedí a toto malo byť takto a zase ma poslali za Dr nech to prepíše a takto to šlo mesiac!
    Keď niečo vybavujem, pripadá mi to fakt akoby šli proti nám a nie aby nám to zjednodušili a pomohli!

    27. dec 2010

    smutne.... :o((

    27. dec 2010

    Ahoj, prečítala som si, čím všetkým ste prešli, ste velmi silná rodina.. moja malička je tiež často chorá, presne na štedry večer pred rokom mi skoro odišla.. zle na to aj pomyslieť. Odvtedy má zniženu imunitu, pre mna je trapenie s nou obyčajná chrípka, preto ťa velmi obdivujem,že si to všekto zvládla, hlavne čo sa psychickej stranky týka..maličká je jednoducho zázrak, silná babulka ked to všetko zvladla. Prajem vám, nech už nikdy neprežívate tie muky, už nech má maličká len úsmev na tváričke hlavne nech je zdravučká!

    19. apr 2011