6 / 17

    Toto vyzera super, to aj svieti? Nas mladsi dostal minuly rok 1000 ks a zapada nam to prachom, tak ci by ho dajake svietiace alebo pohyblive viac nendchlo. Lebo netusim, co pod stromcek, sak vsetko ma uz. A este mal meniny v pondelok, v novembri narodky a potom Vianoce. Vsetko nakope.

    2. nov 2017

    @mpikusova hej Mati, svieti to v tme. Nas ma teraz 12.11. narodky, potom Vianoce a 30.12. meniny. Takze dostane po trosicke, on uz toho vela nepotrebuje, je velky. To skor mensi di potrpi este na darceky, tak dnes som bola v Lidli kupit zeleznicu a garaz. Ma meninky na Vianoce, ale oslavuju chalani v jeden den na Davida 🙂

    2. nov 2017

    @kattie1982 No starsi tie uz vela nepotrebuje, ale o to drahsie su tie veci. Mladsi len Bruder auta by chcel, len to je take neskladne. Tie drevene drahy celkom vyuziva, tak som chcela dokupit este nejake, co nemame plus tie drevene autcika, co nema, ale to uz asi bude bez sance a garaz mame z minuleho roku. Aj sme rozmyslali benzinovu stvrokolku alebo motorku ako jeden darcek a staci. Lebo nema sancu sa s tymi hrackami vyhrat. Tak stale rozmyslame, ze co.

    2. nov 2017

    @kattie1982 kde si kupovala?

    9. nov 2017

    @nela00 v draciku, maju verziu aj s nejakou rybkou, ale David si zelal dinosaurov

    10. nov 2017

    @mpikusova aj u nás to zapadalo prachom,vôbec ho to nebavilo,ja som sa s tým raz pohrala,že čo ak sa pripojí,ale nič ☹

    10. nov 2017