751 / 1053
    prot.palacinka v toustery dnes vanilkova

    nepripaluje sa ti to cesto v tom toustery? Ja som este nic okrem zapekaneho tousta v nom neskusala robit. Ja mam taky obycajny, i ked vyzera povrchovo ako ten tvoj. Potieras ho asi olejom pred tym, ze?

    27. feb 2015

    Pomooc moja,som skúsila tvoj recept,vznikla mi dosť hustá hmota.dala som viacej vody,sup do toustera,a taká gumena palacinka,natahovala sa jak zuvacka,splasla a nič z toho.aké ma byť to cesto nez dám do do toastera?ako kasa hustá,či?dakujem

    2. mar 2015
    kattija
    autor

    @janci27
    @78katja sem tam potriem cesto ma mat kinzistenciu ako normal palacibkove alebo lievancove musi to byt poriadne rozhorucene a neotvorit skor ako cca 8 min podla toustera

    2. mar 2015

    @kattija mne uz po minúte išiel dym z toustera.skúsim znova,nevzdam to.aj ked som musela fakt vela vody pridať aby to cesto bolo ako palacinkove.myslíš žeby mohla byť chyba aj v toustovaci?mám iný typ ako ty,taky chlebovy vzor zvnútra.

    2. mar 2015

    @kattija takže hlásim,že som nemožná :'( ono mi to vykypelo z toustovaca a to som tam toho vela nedala.

    2. mar 2015
    kattija
    autor

    @78katja to sa mi nikdy nestalo

    2. mar 2015