kesis
15. sep 2019
373 

🔆 Nadherná pleť vďaka AnneMarie Börlind

Dievčatá, želám vám krásny, slnečný, sviatočný deň 🔆

Som veľmi vďačná, že práve ja som mohla testovať prírodnú kozmetiku Annemarie Börlind. Pred časom som prestala používať kozmetiku MK, pretože v poslednej dobre mojej pleti viac škodila ako prospievala. Oslávila som čerstvých 30 a nebudeme si klamať, mladšie už nebudeme, a preto si práve na pleti dám veľmi záležať. A tak som hľadala a hľadala, nič, čo by som si predstavovala, som však nenašla. 

Jedneho dňa sa na mňa usmialo šťastie a ja som sa s radosťou pustila do testovania. Poďme teda na to... 

Aquanature system hydro - osviežujúca čistiaca pena 

Ako som už písala v príspevku, nikdy som nemala, ako by som to nazvala..., "odvahu” vyskúšať čistiacu penu. Myslela som si, že pena dostatočne pleť nevyčistí, ale ako som zistila teraz, veľmi som sa mýlila. Práve táto pena dôkladne moju pleť vyčistila, pleť som mala naozaj bez zostatkového make-upu. Vôňa veľmi príjemná. Nemôžem naozaj tomuto produktu nič vytknúť, lebo za mna určite áno, top vec na odličovanie a myslím, že ostanem už iba pri tejto odličovavej pene. Aby som spomenula, nepoužívam moc odličovacie tampóny, ale skôr "ekohubku” na tvár, a je to naozaj skvelá kombinácia. 

Tak a poďme ďalej... Ešte nás čakajú 3 produkty ♥✔️✔️✔️

Beauty Shot Vitamin Energizer Koncentrát 

Ako začať? Hm... Tu sa dá jedine takto:

🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝

Tak toto je vitamínová mega bomba pre pleť. Určite by som to doporučila všetkým ženám. Pri práci manažérky pracujem aj v noci, práve včera som bola od 7:00 do 02:00 v práci, prišla som domov, odlíčila som sa a pozerám na seba, pleť úplne KO... Pozerám na tento zázrak, aplikujem na tvár, no to bola bomba. Pleť úplne ožila, žiadne červené fľaky, unavená pleť. Naozaj pleť úplne rozžiarená, svieža. Dnes, po pár hodinách spánku, som znova išla do práce, pozerám na beauty shot, tak, že skúsim. Naniesla som, rozotrela. Nanesiem ešte krém. Pleť bola nádherná, tak som dala ešte špirálu a šla do práce. Žiadny púder, make-up,nič. Sama sebe som sa páčila 😉 Takže, toto povyšujem na 1. miesto 🔝

Fázový Hyalurónovy Shake 

Tak, a tuna by som sa zastavila, lebo naozaj ani neviem, čo napísať, aby som tento produkt ohodnotila objektívne. 

Požívala som od prvého dňa, vyhodili sa mi na čele vyrážky, no a teraz zistiť, od ktorého produktu to môže byt?!? Tak postupne som každý deň skúsila jeden z nich obmedziť, no a prišla som na to, že práve po tomto produkte som ostala vyhádzaná 😕 

Neviem, čím je to. Ale ako samy viete, nie každému sedí všetko, niekomu sadne to, druhému to... 

Ale, mám aj pozitívum, naozaj krásna konzistencia po pretrepaní 😉

Takže, dievčatá, určite vás nechcem odradiť a verím, že vám pomôže. Bohužiaľ, moja pleť si povedala nie. 

Snažila som sa odfotiť vyrážky bez akéhokoľvek filtra, ale ťažko zaostriť. 

Aquanature System Hydro Vyhladzujuci Denný Krém 

Tento krém si našiel miesto v mojej kúpeľni. Krém som si nanášala ráno, pleť bola hydratovana a jemná, po aplikácii krému som použila koncentrát, pretože, ako som spomínala vyššie, Shake mi nerobil dobre.

Spojenie týchto dvoch produktov je úplne dokonalé, musím povedať, že som našla niečo pre moju pleť. 

Ak by som mala zhodnotiť toto testovanie, tak iba v superlatívoch. Aj keď mi jeden produkt nesadol, nevadí, pretože každá z nás má pleť jedinečnú a každá z nás si určite nájde práve to, čo nám prospieva.

Každopádne musím zhodnotiť, že investícia práve do prírodnej kozmetiky AnneMarie Börlind nebude na škodu, pretože produkty sú naozaj skvelé, a čo je podstatné, je to PRÍRODNÁ KOZMETIKA. 

Dúfam, že som aspoň jednu z vás inšpirovala a verím, že ak vyskúšate túto kozmetiku, nebudete ľutovať. 

Prajem vám krásny zvyšok nedele. 

A buďte zdravé, KRÁSNE a milované. dievčatá ♥️

S pozdravom 

Kika 

#test_annemarieborlind

Začni písať komentár...

Odošli