177 / 185
    Objednané na Vianoce: Magna Tiles priehľadná, 32 ks, 49,99 €

    Tato stavebnica je uplne top....pridas prosim link?

    6. sep 2016

    @anda123 Ja nie som fanúšik plastových hračiek, ale táto stavebnica a lego majú výnimku 🙂 Budem kupovať cez https://www.vnimavehracky.sk/magneticke-stavebn...

    6. sep 2016

    @kessinka Doma mame 100 ks, davala som si ju doviezt z USA pred viac ako 5-timi rokmi, pretoze tu o nej nebolo ani chyru. Baby sa stazuju, ze maju malo dielikov, tak by sme dokupili 🙂 A je naozaj vyborna, nebudes lutovat.

    6. sep 2016

    @kessinka včera som ich videla na FB u vnímavých hračiek, ale na ich nete akosi nenašla (neprezlrela som to celé), doteraz ich mali len vo kidtown.cz. Tak som rada, že už aj u nás a jej kúpenie bude ľahšie 😵

    6. sep 2016
    6. sep 2016

    @kaciiatko akoze naozaj odporucam. U nas sa s tym vyhrali vzdy vsetky deti a doteraz sa hrava aj moja takmer 9 rocna. Len je problem, ze aj 100 dielikov je malo. Teraz zvazujem tuto sadu:
    https://www.kidtown.cz/stavebnice/magnatiles-48...
    predsa len da sa spojit na narodeniny viac rodicov a je to dobra investicia. Lepsia jedna poriadna hracka, ako 10 haraburd.

    6. sep 2016

    @anda123 Ja zdieľam rovnaký názor. radšej investujem do drahšej, ale po všetkých stránkach prepracovanejšej hračky. Horšie je to vtedy, keĎ sa tých hračiek z tejto kategórie nakopí viac 😀

    6. sep 2016

    @kaciiatko ano no to je pravda, ale ked si zoberiem je malo hraciek, s ktorymi sa decka hrali tolko rokov a este sa s nimi chcu hrat. Takze za mna je toto uplne, ze top.

    6. sep 2016

    @anda123 Ja som minulý rok mala toto na zozname na vianoce, no nakoniec to vyhralo ZoLo a domček pre bábiky a iné veci. Tento rok by som chcela už aj Magna Tiles poriešiť, tak snáď nebudú zas preškrtané niečím iným 😀

    6. sep 2016

    @kaciiatko Ja som ho zohnala v case, ked tam bola zatvorena ta fabrika na vyrobu kvoli zemetraseniu. Vsade bolo vypredane, a horko tazko som nasla jeden shop, kde este bola a tiez to bolo pred vianocami. Ani mi nestihla prist, az v januari, ale to bola velmi dobra volba toto. S nicim sa tolko nevyhraju tolko ako s touto.

    6. sep 2016

    @anda123 Dávam na tvoje slová. Manga Tiles tento rok pod stromčekom u nás bude 😀

    6. sep 2016

    @anda123 Práve rozmýšľam, čo je lepšie, či Magna Tiles, či MagFormers alebo GeoMag 😖 hm
    @kessinka

    27. sep 2016

    @kaciiatko Vieš čo, ja som momentálne trochu nešťastná lebo nie je hubelino, je vypredané a do konca septembra som mala zľavu ☹ Tak sa mi nejako nechce uvažovať nad tým, asi zostávam pri magna tiles 😅

    27. sep 2016

    @kaciiatko mame magformers je super,skor pre starsich.Z magna tiles sa daju skladat domceky,kedze su plne,uz mam dokupene magnatiles 48 dielikove 😉

    27. sep 2016

    @kessinka Ja som pevne rozhodnutá pre Hape Quadrilla, žiadne reči o labilnosti ma nerozhodia 😀 A preto práve špekulujem, čo s tým Magna, že čo bude najlepšie.

    27. sep 2016

    @anda123 Teda s GeoMag nemáte skúsenosť. tam je trochu iný princíp skladania, pozerala som už všetko, ale neviem, keby niekto dal, že toto je zlé na tom, toto na tom 😀 Aby tá MagnaTiles nebola nakoniec len boom o značke.

    27. sep 2016

    @kaciiatko tak magna tiles nema hlavne vela ludi, kedze sa dlho na SK nepredavala. Geomag su gulicky mame napodobeninu. Ide o to co deti preferuju. Moje deti si radi stavaju plne domceky, pre male zvieratka. S geomag a mag formers sa da robit kadeco, ale nie je to rozhodne plny objekt. Cize moje sa stale najviac hraju prave s magna tiles.
    - geomag - minusom su male dieliky. Neviem ake mas velke deti, ale tam by som ich rozhodne nenechala same sa s tym hrat. plusom je, ze tie gulicky su dobre na chytanie na jemnu motoriku.
    - magformers - ma rozne tvary, ako sama vidis na nete, da sa poskladat ihlan, kuzel, oval, rozne druhy trojuholnikov
    - magna tiles su plne kusy. Tam sa mozu hrat aj male deticky kludne od roka, lebo tam im nic nehrozi.

    28. sep 2016

    @anda123 tak idem to kupovať hlavne pre staršiu, teda už predškoláčku. Mladšia dvojročná bude len asistovať 😀 Škoda, že sme si to nemali kde vyskúšať, že čo by sa jej pozdávalo.
    Už sa teda len rozhodnúť, či sa piplať s guľôčkami budú chcieť (GeoMag) alebo nie (MagnaTiles). V neposlednom rade, aj tak to budem musieť konzulotvať s mužom 😀 (v kupovaní hračiek to mám u neho nahnuté, tak si musím dať bacha 😀 )

    28. sep 2016

    @kaciiatko a este co sa tyka dielikov, tak magnatiles drzia lepsie, ako magformers. Ja doma nemam ziadne domceky ani nic...vzdy si skladaju baby same, domceky, stajne...kadeco. Inak ja to zvyknem robit, tak, ze pozeram video a ukazem ze ake pekne som videla a co ich viac oslovi, to kupujem 🙂

    28. sep 2016