ked ti spodok pripeke, dvihni mriezku o poschodie vyssie
Na chate máme ...svokra ma naučila..nahrať na plno..dať to tam úplne hore ako s alebo dá..a po takých 5 minútach stiahnuť úplne na minimum...ale tiež mám nervy keď v nej pečiem..
Vyhodit a kupit normalnu😄😄😄
Aj ja mam taku 20+rocnu po babke. Na spodok plech s vodou, a mam omotany rost alobalom. Potom sa zo spodu nepripaluje. Ale peciem vsetko dlhsie, ako udava recept.
mriežku máš dobre položenú, obaľ ju alobalom. Na gombíkoch nemáš teplotu, kúp teplomer do rúry https://www.tescoma.sk/teplomer-do-rury-gradius
Moja mama mala vzdy na dne rury plech, do ktoreho liala vodu, aby jej to zospodu nepriharalo, kedze plynova rura hreje len zospodu, nie aj zhora. Tou vodou sa to ochladilo, takze sa stihol dopiect vrch skor ako spodok prihorel