klara84
22. aug 2012

MOJA MALA ODMIETA MLIECKO

AHOJ BABI MAMINY,PROSIM PORADTE MI JE TO NORMALNE ,ZE MOJA MALINKA BAMBULKA ODMIETA MLIEKO?JAK POCITI CO JEJ DAVAM TLACI FLASKU PREC S UST KED JEJ DAVAM CAJIK TAK TO HEJ ALE MLIECKO ANI CEZ DEN ANI V NOCI ,S MOJIMI DRUHYMI ANI SO SYNOM ANI S VEDSOU DCERKOU SOM TOTO NEPREZILA A TATO MOJA NEZBEDNICA NECHCE ALE NA KOSTI MUSI PORADTE MI KOMU S VAS SA TO STAVALO PROSIM DIK VOPRED KAZDEMU.

ja som mala presne toto s mojim strednym synom, od 8mesiaca odmietal mlieko. A aj prestal pit ☹ . Nahradzala som mu to v inych mliecnych formach. . .

22. aug 2012
klara84
autor

A TO ZNAMENA?MOZNO ZE JU BUDE PITLEN POZDEJSIE?TO NIEJE DOBRE PODLA MNA,ZE TAKE MALE BABO LEBO MA LEN 7MES,,A NECHCE MLIECKO -SUNAR,CI JEJ DAVAM S CUKROM CI BEZ NECHCE LEN PAPAT TO HEJ ZJE MI HOC CO JEJ DAVAM COMU SA AJ TESIM ALE MLIECKO?NEVIEM CO ROBIT.

22. aug 2012

Skus malinkej.dat na chvilku pauzu,moze to byt docasne. Skus zatial namiesto mliecka kase,alebo co su mliecne hippky , nestle , hami ( to su hotove mliecka cca 200ml) ,maju rozne prichute .

22. aug 2012

ani moja jeden cas nechcela mlieko, tak sme davali 2 krat denne jogurt a rano a vecer kasu, aby mala mliecne, a teraz tiez raz mliko pije araz nie, takze stale mame rano kasu, 2 krat denne jogurty a vecer rozne , raz kasu, raz polievku.

22. aug 2012

ahoj, ja si tiež myslím že je to dočasné, ale skúsila by som aj iné mlieko, napr. nutrilon má celkom dobrú chuť. Napr. mne moja malá odmietala a zistila som že mala infekciu v ústočkách.

23. aug 2012

Ahoj, ak ti ide len o vápnik.. na kosti, tak toho v mlieku veľa nie je, skôs sa poradiť s lekárkou, čo by si mohla dať ako náhradu, viem že veľa vápniku je v sóji, len 7 mesačné mimi je asi ešte primalé na sóju, ale zisti si ako je to s inými potravinami...

26. aug 2012
klara84
autor

@ivasi tak dik za radu ideme v utorok na poradnu tak sa poradime dufam,ze nieco je,este je male a asi uz dva mesiace mi odmieta sunare,len papa vsetko a cajik sem tam uz aj vodicku sme skusili ale dik pa.

26. aug 2012

Začni písať komentár...

Odošli