kocikopedia
26. okt 2021
379 

Pripravujeme: Recenzia kočíka Thule Urban Glide 2!

Ahojte, hlásim sa netradične začiatkom týždňa, nooo tentokrát mám super novinku 😉!

Po dlhšej odmlke budeme mať možnosť otestovať ďalší typ kočíka. Tentokrát sa pozrieme a priblížime si model kočíka Thule Urban Glide 2!

A prečo práve Glide  ? Pretože ste viaceré v Kočíkovej poradni hľadali práve model vhodný na šport, prechádzku lesom, atď., a ja som vám často odporučila Thule Urban Glide 2 a to nielen ako skvelú investíciu, ale hlavne ako dobrú voľbu na športové, turistické ale v neposlednom rade aj na mestské prostredie. Práve preto som veľmi rada, že sa mi podarilo získať kočík k osobnému otestovaniu a môžem Vám ho ešte viac priblížiť v sérií pripravovaných článkov a v nezávislej recenzií.

null

Za možnosť dôkladne ho odskúšať v reálnych podmienkach nášho domova i okolitého prostredia chcem poďakovať pánovi Mercekovi a jeho e-shopu: www.autotrip.sk, kde ho môžete nájsť v online ponuke i v predajni. Samozrejme, že prepojenie nájdete priamo tu na Modrom koníkovi, buď v Centre recenzií alebo v Kočíkopédií - rovno na stránke Thule Urban Glide 2 a nemusíte tak googliť 🙂 .

null

Pripomínam, že za všetky recenzcie k produktom a doplnkom, ktoré pre Vás pripravujeme spolu s kolegami, je pre teba nachystaná odmena vo forme💙. Zároveň pomáhaš ostatným mamičkám a oteckom v rozhodovaní. Tak neváhaj ani minútu a recenzuj 😉.

Nezabudni dať 👍 alebo pridať komentár, ak sa ti môj článok páčil.

Ahoj, ja sa už teraz na teba opäť teším v mojom ďalšom článku, ktorý pripravujem a prajem príjemné kočíkovanie😊.

Vaša Ľudka
@lulu_originally
#redakcna_recenzia

Ahoj. Kočík mam doma a odporúčam každej co i len trochu aktívnej maminke. Mame ho aj s vaničkou. Za mňa 💪👌. Výborná manipulácia. Ide lahucko.

14. nov 2021
29. nov 2021

Začni písať komentár...

Odošli