konik_testuje
19. okt 2018
1956 

Vaše skúsenosti so Sunarom

Aktualizácia: recenzie mamičiek, ktoré so svojimi drobčekami testovali pokračovacie mlieko Sunar Premium, si môžete prečítať tu. Nezabúdajte, na koníku nájdete len úprimné recenzie reálnych žien. 🙂 

---

Ako tie detičky rýchlo rastú, no nie? Len teraz sa narodili a už zvedavo objavujú svet, capkajú nožičkami, pomaličky vyslovujú viac a viac slov a vám robia neskutočnú radosť. Aby bol ich vývoj správny, aby mali všetky živiny, potrebujú dobrý základ. A ak už nie v materskom mlieku, čo je najlepší spôsob výživy dojčiat aspoň do ukončeného 6. mesiaca veku, tak v pokračovacom mlieku Sunar Premium.

Čo testujeme

Testovať budeme pokračovacie mlieko Sunar Premium 2 s unikátnym zložením s mliečnym tukom a ďalšími pridávanými významnými zložkami, aby sa tak ešte viac priblížilo zloženiu materského mlieka.

Sunar vždy obsahoval po vzore materského mlieka mliečny tuk a teraz vďaka najnovším vedeckým poznatkom a moderným technológiám v spolupráci s tímom svetových odborníkov na detskú výživu sa potvrdzuje, akou je  dôležitou zložkou v dojčenskej výžive. Vďaka obsahu mliečneho tuku a ďalším pridávaným významným zložkám ako je napr. prebiotická vláknina GOS vznikla revolučná receptúra dojčenských mliek Sunar, ktorá sa o významný krok priblížila k materskému mlieku.

Mliečny tuk pôsobí v dojčenských mliekach Sunar ako superingrediencia, ktorá:

  • je významným zdrojom energie,
  • je dôležitá pre vstrebávanie vitamínov A, D, E a K, rozpustných v tukoch,
  • pomáha k spokojnému brušku,
  • mlieku dodáva lahodnú mliečnu chuť, ktorá nemusí byť zvýrazňovanie pridávaním mliečnych aróm
  • je zdrojom množstva biologicky aktívnych látok.

Dojčenské mlieka Sunar obsahujú mliečny tuk podľa vzoru materského mlieka vo všetkých svojich radoch. Sunar Premium má ale unikátne zloženie, ktoré významne prispieva vďaka nižšie uvedeným zložkám k rozvoju mozgu, imunity a kognitívnych funkcií:

  • Mozog - kyselina alfa-linolénová, patrí medzi omega-3 mastné kyseliny, ktoré napomáhajú rozvoju mozgu
  • Imunita - vďaka obsahu vitamínov * A, C a D prispieva k správnej funkcii imunitného systému
  • Kognitívne funkcie - železo* významne prispieva k rozvoju kognitívnych funkcií u dieťaťa, navyše prítomný vitamín C zvyšuje vstrebávanie železa v organizme.

Sunar Premium 2 je určený pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca veku, k prikrmovaniu a výžive v období odstavovaní a má byť súčasťou pestrej a vyváženej stravy.

* Dojčenie je pre dojčatá najlepší spôsob výživy. Dojčenská výživa by mala byť podávaná na základe odporúčania pediatra. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch a webových stránkach www.sunar.sk. Uvedené informácie sa podľa zákona nevzťahujú k počiatočnej dojčenskej mliečnej výžive.

Koho hľadáme

Na testovanie hľadáme 10 mamičiek detí, ktoré sú vo veku od ukončeného 6. mesiaca (do 12. mesiaca) a už z akéhokoľvek dôvodu dieťa krmia či dokrmujú náhradnou mliečnou výživou.

Ako sa zapojiť

Máte chuť testovať a pripraviť tak pre celého Koníka zaujímavé informácie o mliečku Sunar Premium 2? Tak sa zapojte do testovania jednoduchým  napísaním komentára pod náš článok. Stačí, ak napíšete, koľko má vaše dieťatko mesiacov, ako sa mu darí a tiež nezabudnite napísať, či značku Sunar poznáte. Ale hlavne! Napíšte, prečo by ste mali testovať práve vy a váš drobček.

Čas na zapojenie máte do nedele 21. 10 a v pondelok 22. 10 vyberieme 10 mamičiek, ktoré so svojimi deťmi otestujú pokračovacie mlieko Sunar. Tie oslovíme internou poštou a odovzdáme im všetky pokyny k testovaniu.

Budeme sa tešiť na vaše komentáre a všetkým držať palce.

Majte sa krásne,

Konik_testuje

#test_sunar

My by sme sa veľmi radi zapojili 🙂 Maličký má 10 mesiacov volá sa Matiasko 🙂 je to strašný šibal neobsedí ani sekundu a nedajbože keď sa od neho pohnem na meter tak spustí také plače , že panelák musí mať radosť 😀značku Sunar poznáme kupujeme kašičky veľmi mu chutia v podstate on zje všetko čo nezje jeho😂takze keď je taký veľký žrút si myslím , že by bol vhodný adept na testovanie , priložím fotku 🙂

15. okt 2018

Dobrý deň.Veľmi radi by sme sa zapojili.Naša Dianka má 8 mesiacov a je to náš najväčší poklad na svete.Značku sunar veľmi dobre poznáme.Papáme vaše kašičky,ale dokrmujeme sa aj mliečkom sunar,a radi by sme vyskúšali sunar premium.

15. okt 2018

Dobrý deň,naša Natália ma 10 mesiacov,pred nedavnom sme oslavili prve meninky. Už sa obzeráme po umelých mliečkach a rozmýšľame práve nad sunarom,veľmi ho chvália 😉 ale zato papame od vás kašičky ktore veľmi,veľmi chutia 🙂Radi by sme vyskušali mliečko sunar,snad sa podarí 🙂

15. okt 2018

Lenka bude mať o chvilku 11mesiacov doteraz bola kojena, no musime odstaviť. Je velmi ziva a hravá, miluje zvieratká, a zje skutocne vsetko co nezje ju. 🙂 sunar pozname cez kasicky. Testovat by sme chceli preto, ze si myslim ze po materskom mlieku bude tou najlepšou voľbou. ❤️

15. okt 2018

Moja dcéra Samanta má 11 mesiacov. Chceli by sme v testovať Sunar, my teraz používame inú značku ( nutrilon). Budeme veľmi radi, keď si nás vyberiete.

15. okt 2018
15. okt 2018

Radi skúsime ešte sme toto mliečko nemali a to sa už toho pokúšali.

15. okt 2018

Naša Hanka má 7 mesiacov a akurát ideme prejsť na miečko 2.Sunar poznám,papal ho pred veľa rokmi aj starší syn.Hanka spapá všetko,veľmi jej chutí.Z 2,5 kg drobceka je dnes skoro 10 kg slecna.Papá vo veľkom vaše kašičky a radi by sme pre vás testovali aj mliečko.Budeme radi,keď nás vyberiete,bol by to aj darček k mojim budúcotýždnovým narodeninám😃

15. okt 2018

Radi by sme vyskúšali mliečko Sunar. Od Sunar nám najviac chutia kapsičky do rúčky, hlavne tie mliečne😅. Karolina má 11 mesiacov a je ten najväčší papkač na svete😘.

15. okt 2018

Maxim má 6 mesiacov a doteraz bola naša istota na spokojné bruško Sunar Expert AR & Comfort radi by sme preto testovali pokračovacie mliečko a veríme, že nesklame.

15. okt 2018

Naša Ninka má za chvíľočku 8 mesiacov. Pekné papa ale je aj dojčena no iba v noci a často sa začala kôli tomu budiť preto ju už chcem pomaličky odstaviť. Sunar mliečko poznáme po odstavení prvé syna mu chutilo najviac. Teraz papáme kasicky tejto značky . Vyskúšali sme už iné mliečko no nechutí a akurát som sa chcela vrátiť ku sunaru keď chutilo Jakubkovi veríme že bude aj Ninke lebo aj kasicky papa len sunar iné nechce. Ďakujeme.

15. okt 2018

Mame doma pomaly 10m slecnu, ktora rada objavuje svet a vsetko okolo seba, vzdy ked jej prichystam mliecko (um) tak sa jej oci rozziaria a ihned vypluje dudlik. 😊 samozrejme sunar znacku poznam, ale mlieko od tejto spolocnosti som este nemala moznost vyskusat. Preto sa zapajame s Terezkou do sutaze a dufame, ze ziskame tak moznost otestovat umele mlieko znacky Sunar. Bude nam znova ctou nieco otestovat a zdokumentovat.

15. okt 2018

Synček ma rok značku Sunar poznáme občas sme nou prikrmovali no žiaľ už nekojim. Čiže sa obzeráme uuz po dvojke mliecku

15. okt 2018

Moja dcérka má čerstvých 10 mesiacov a aj napriek tomu, že dojčím, nemôžem keď idem do školy. Práve vtedy má nachystané umelé mliečko Sunar complex a reaguje naň veľmi dobre. Radi by sme vyskúšali aj Sunar premium a možno to bude pre ňu ešte lepšie. Neustály prechod z materského na umelé mlieko.

15. okt 2018

My by sme sa radi zapojili. Moja Majka ma 8 mesiacov a od siesteho mesiaca sme na Sunare. Zaujimave je, ze aj so Sunarom a prikrmami je stale aj dojcena. Skusali sme aj ine mliecka, ale tie nechcela, iba Sunar. Ked vidi flasku s mlieckom, nevie sa dockat. A konecne nam prespi celu noc.

15. okt 2018

Hoci dojčím, večer sa pre pokojnejší spánok nezaobídeme bez sunar complex. Rada vyskúšam aj jeho lepsie ja.😉 Dcérka ma presne dnes 7 a pól mesiaca, vola sa Ruth a je našim tretím súkromným šťastím.

15. okt 2018

Značku Sunar poznám dobre. Na tomto dojčenskom mlieku vyrástli staršie deti. Máme doma o dva týždne 6mesacneho drobčeka, ktorý pije už sušené mlieko, dokrmujem ho ovocím, zeleninou, mäskom a večer kašou.

15. okt 2018

Dobrý deň, naša Emka pije od svojho druhého týždňa života mliečko sunar premium 1 lebo som vôbec nemala materské mliečko a tak sme vybrali sunar a určite v ňom chceme pokračovať aj naďalej lebo pre nás je to mliečko number 1 🙂 preto by sme sa radi zapojili aj do tohoto testovania

15. okt 2018

Dobrý deň, veľmi rada sa zapojíme s Emkou na testovanie Sunara, pretože nás príbeh je taký že sa narodila s reflexom a vtedy mliecko mala iba konkurenčná značka ktorú sme počas celého roka kým reflux neprešiel používali. No dnes už opäť další rok používame vyslovene iba Sunar, je to mliecko s ktorým sme maximálne spokojne, pekne kaka, neboli ju bruško, a meno iných pozitívnych veci 🙂 dokonca sme si veľmi zvykli aj čo sa týka nových hruškových a mrkvickovych chrumiek a tak isto aj sunarek do ručičky 🌸 takze za nás maxilmana spokojní preto aj keď má skoro 2,5 roka ešte budem pokračovať kým nám to bude umožnené 💙

15. okt 2018

Gretka ma 7mesiacov a radi by sme mliecko otestovali 😊 kedze jej starsi brat Kajko na sunare tak povediac vyrastal tak znacku dobre pozname 😊

15. okt 2018
Komentár bol odstránený

My sme na Sunare od narodenia. Dojčenie bolo žiaľ neúspešné, ja som nemala dosť mliečka, takže od narodenia bolo potrebné dcérku aj prikrmovať. V pôrodnici nám dávali umelé mliečko od nemenovaného výrobcu, ale bolelo z neho bruško, až sa mi dcérka zvíjala v kŕčoch a strašne upádala na váhe, nechceli nás preto ani pustiť domov. Naša p.doktorka nám odporučila mliečko vymeniť, prešli sme na Sunar Premium HA1 a s dcérkou urobil divy, bruško prestalo bolieť, krásne začala naberať na váhe a rástla z neho ako z vody. Pri tomto mliečku sme aj zostali, nevie sa ho dojesť, teraz 19.10. budeme mať 6 mesiacov, spapá naraz celú fľašku (250ml) a ešte si pýta, denne vypije tak 6-7 dávok. Mliečko je super, veľmi nám chutí. Mali sme už aj klasické Premium, keďže toto HA1 bolo nie vždy dostupné v blízkych predajniach, a teraz sa naň chystáme prejsť tiež nakoľko HA1 je len do 6 mesiacov veku. Sunar je pre nás TOP 🙂

15. okt 2018

Moj syncek ma 6 mesiacov aj 2 tyzdne. Zo zaciatku sme pouzivali inu znacku dojcenskeho mlieka. Nejako mu nesadlo tak mi rodicia kazali kupit sunar tak som teda kupila sunar a lepsie som urobit nemohla. Pila skm ho ja so svojimi surodencami a teraz ho davam aj svojmu syncekovi a slm s nim nadmieru spokojna 🙂 preco prave ja by som mala tesrovat?? Lebo svojmu drobcekovi davam sunar uz od druheho mesiaca 🙂 a chuti nam.njaviac 🙂

16. okt 2018
Komentár bol odstránený

Aj my by sme sa radi zapojili o testovanie pokračovacieho mliečka Sunar. dcérka bude mať o chvíľu 7 mesiacov. Už v pôrodnici sme používali Sunar premium HA 1+ a užívame ho doteraz. Mliečko dcérke chutí, krásne priberá, nikdy nás bruško nebolelo, ani sme z neho nevracali. Taktiež nám ho odporúčala aj naša detská doktorka, máme ho na predpis, takže cena je prijatelná, práve teraz sme v období, kedy sa musíme rozhodnúť, akým mliečkom budeme pokračovať, ale pri značke Sunar by sme radi ostali 🙂.

16. okt 2018

My sme pouzivali Sunar Premium aj pri prvej dcerke,od 9 mesiacov.Druha dcerka ma 8 mesiacov,od 3 mesiaca sme pouzivali Sunar AR,od ukoncenia 6 mesiaca pokracujeme tiez so Sunarom Premium.Pre nas je toto mliecko top,ani sme ine neskusali davat.Aj ked sa nas niekto pyta ake mlieko dat,kazdemu ho odporucujeme.Radi by sme testovali taktiez,aj ked ho vlastne pozname,aby sme mohli odporucat aj dalej.Okrem mlieka je u nas najoblubenejsia medova kassa na dobru noc Sunarek🙂

17. okt 2018

Môj Miško má 9 mesiacov 🙂 doteraz sme boli na mliečku AR, pretože mal reflux. Teraz by sme radi prešli na Sunar, takže by sme boli veľmi radi keby sme ho mohli testovať 🙂 od Sunaru papá Miško kašičky sunárek, ktoré sú u neho veľmi obľúbené. Tiež aj čajík sunárek, iný čajík ani nechce piť. 🙂

17. okt 2018

Ahojte 🙂 môj Matej má 11 mesiacov a práve sme ukončili kojenie a hľadáme to správne mliečko pre náš najvzácnejší poklad. Chceme pre neho samozrejme to najlepšie, príjem vitamínov, minerálov v mlieku je pre nás veľmi dôležitý , keďže náš syn papá pomenej, takže všetky potrebné látky pre jeho vývoj a výživu musia byť obsiahnuté v mliečku.. ale tiež chceme, aby mu chutilo, ako materské mlieko, ktoré zbožňoval, keďže pravú mliečnu chuť sme zatiaľ u dojčenských mliekach nenašli a ani drobcovi iné zatiaľ nechutia. Preto by sme radi vyskúšali poslednú alternatívu - Sunar premium 🙂 Čítala som o ňom veľmi veľa, zatiaľ som nemala tú česť ho vyskúšať v praxi, ale dúfame, že náš Matejko bude pre vás vhodný kandidát na skúšanie a ja budem spokojná, že môjmu dieťaťu dávam po materskom mlieku to najlepšie na našom trhu. Vodičku z fľaše pije krásne, tak dúfame, že už bude piť aj (snáď) mlieko Sunar 🙂

17. okt 2018

Dobrý deň, ja som profesionalny nahradny rodič a mávam stále malé detičky. Teraz mam 10 mesačnu Jazmínku. Mlieko Sunar 2 prave teraz použivame. Ale len preto že bolo v akcii 🙂 inak použivame Nutrilon alebo Hami 😉

17. okt 2018

Ahoj, volam sa Jakubko a o par dni budem mat 6 mesiacov. Som hravy, vnimavy, usmievavy a niekedy o mne rodicia hovoria, ze ani o mne nevedia, taky som tichucky, ale to len do doby kym nie som hladny. Ked som hladny, tak spustim riadny plac :D Sunar poznam velmi dobre, keďže ho papam od narodenia. Mamka s tatikom mi skusali davat aj ine mliecka, ale ja som ich nepapal rad, nechutili mi. Najviac mi zachutilo a stale chuti Sunar.  Pekne z neho priberam a rastiem a zrejme preto ma moja rodina vola Jakub valibuk :D a myslim si, ze som vhdony adept na testovanie vasho sunaru.

17. okt 2018

Dobry den, prave dnes ma syncek 9 mesiacov a uz 4 dni ho nekojim. Velmi rada by som sa zapojila do testovania pokracovacieho mliecka kedze Dr na poradni nam kazala davat mlieko Sunar, avsak mala som doma kupene ine mlieko a to mu nechuti takze momentalne nepijeme ziadne mliecko snazim sa to nahradzat inymi mliecnymi produktami. Tym ze sa sam odstavil od kojenia aj schudol preto chcem urcite skusit ine mliecko a toto testovanie sa nam paradne hodi. Inak sme papali materske mliecko uz len rano a vecer. Syncek sa vola Samko a je to zlaty kludny chlapcek aj ked uz velmi neobsedi (ale ved chce spoznat svet ) 🙂 teraz mame trosku sopliky ale verim ze cim skor s tym skoncime 😊

18. okt 2018

Zdravim, pozname sunar mliecko pre maminky 🙂 Mala ma 8 mesiacov a chceli by sme testovat mliecko najma kvoli tomu, ci by lepsie spinkala v noci.

19. okt 2018

Sunar poznáme...ale dávam sunar complex od malička🙂Chceli by sme vyskudat tento.Už dlhšie pokukujeme po ňom,no po pravde nás trosku vždy odradí cena...Chceli by sme vymeniť complex za tento hlavne koli pridaný zlozkam....mame 7 mesiacov...zatiaľ sa plazime...stojíme má štyroch ale nepohneme sa.. Aj na nohách sa už držíme celkom🙂V noci sa nudime pravidelne ako hodinky ako 3 hodky,tak neviem či je toto od complexU lepšie na noc že by visc zasytilo🙂Inak blaboceme celý deň,smejeme sa....Hlavne by sme ho chceli vyskúšať či nás visc zasyti na noc,a koli imunite🙂

20. okt 2018

Máme dcérku vo veku 7mesiacov, ktorá je živé striebro , vždy usmievavá pokiaľ je bruško plné a plienka suchá. Od narodenia sme sa dokrmovali, radi by sme vyskúšali Sunar, keďže som na ňom vyrastala aj ja a má dobré referencie od známych.😀

20. okt 2018

Ahojte, mamičky. Toto je oznam o ukončení výberu.

Ďakujeme za vaše komentáre a samozrejme za váš záujem. Vybrali sme 10 mamičiek drobcov, ktorí budú testovať Sunar premium 2.

Tie sme oslovili internou poštou a odovzdali sme im pokyny čo a ako ďalej. Čiže tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste napísali svoj komentár preto, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme, máme vás radi.

konik_testuje

@nikuskatar, @kaki221, @nika3033, @zamivana, @ywett1703, @magdicka111, @markomonika, @newelli, @mixulka, @mono1706, @andy57, @lamouette93, @liluska68, @imelia, @mirka910, @puskaruka, @tatianka2609, @ivka9911, @veronika240, @majib, @wierus, @ivuspan, @iva261, @nataliamiskova, @niky21, @luciaone, @margitka4, @ikusik91, @gabriela_obzerova, @katarinacierna, @katarinka6

23. okt 2018

Začni písať komentár...

Odošli