kuratko83
10. máj 2017
211 

Testovanie Sedmokrásky

Ahojte dievčatá, mamičky, žienky vlastne všetky ktoré ste netestovali s Manufakturou. Napísala som pre Vás dlho očakávanú recenziu na Anti-aging sérum na okolie očí a pier. Modrý koník vyhlásil, že hľadá 10 žien vo veku od 25 rokov, ktoré trápia vrásky okolo očí a pier. Nakoľko mám 32rokov a aj mňa už život poznačil prvými vráskami (hlavne okolo očí) tak som neváhala a prihlásila som sa. Aj tak som si povedala, že pravdepodobnosť, že ma vyberú je veľmi malá... Ale nebola. 

Týmto chcem poďakovať MK, že ma vybrali na testovanie s Manufakturou.

Od puberty mám veľký problém s pleťou. Akné ma trápilo polovicu môjho života, preto som používala rôzne kozmetiky ako Bioderma, Alcina, Mary Kay. Pleť sa stabilizovala asi až po druhom pôrode, ale začali sa pridružovať moje prvé vrásky okolo očí ale aj pier. Anti-aging je môje prvé sérum na vrásky. 

Keď mi ho kuriér priniesol bola som veľmi zvedavá a nedočkavá. A týmto dňom sa začalo moje testovanie s Manufakturou.

Keď som ho vybalila z krabičky očaril ma krásny dizajn balenia. Niečo nové, neobvyklé, originálne, ale hlavne hygienické. Sérum sa nanáša priamo cez aplikátor s kovovým zakončením. Vďaka kovovému zakončeniu, ktoré mierne chladí, sa sérum dostatočne v masíruje do pokožky.

Neváhala som a začala som študovať zloženie séra. Je to jedinečné omladzujúce, hydratačné, zpevňujúce a revitalizačné sérum na okolie očí a pier s výťažkom sedmokrásky, kyseliny hyaluronovej a koenzymu Q10. Sérum má príjemnú jemnú vôňu. Mám rada ak výrobky nie sú veľmi parfumované a toto mi ozaj vyhovovalo. Konzistencia je jemná krémová, ľahko roztierateľná. Nelepí sa, ale pekne sa vsaje do pokožky a zanechá na pokožke jemný film. Mala som pocit, že po každom nanesení je moja pokožka napnutá a spevnená. 

Anti-aging sérum pochádza z radu Sedmokráska, ktorý sľubuje 7 sedmokráskových špecialít:

  • hydratáciu
  • omladenie
  • spevnenie
  • regeneráciu
  • upokojenie
  • výživu
  • rozjasnenie

Po dvoch týždňoch môjho testovania môžem len povedať, že som na vlastnej koži zažila 7 divov sveta, teda 7 sedmokráskových špecialít. Moja pokožka okolo očí a pier je hydratovaná, vyživená, spevnená, zregenerovaná a tým pádom aj viditeľne omladená. Vrásky sa zjemnili a sú menej viditeľné. Pokožka okolo očí a úst pôsobí upokojene a rozjasnene. Som nad mieru spokojná čo toto sérum dokázalo za 14 dní. Určite budem používať aj naďalej.

Anti-aging sérum odporúčam vyskúšať všetkým, ktorí majú vrásky okolo očí a pier.

#test_manufaktura

Začni písať komentár...

Odošli