3 / 26
    Niečo na imunitu ....
    ladytt
    autor

    OMEGA-3 HP natural baby predstavuje jedinečný prírodný produkt umožňujúci podávanie esenciálnych omega-3 mastných kyselín deťom vo veku už od 6 mesiacov. Omega-3 mastné kyseliny sú nenahraditeľné pre zdravý vývoj mozgu, nervového systému, zlepšujú mentálne schopnosti detí, tvoria súčasť očnej sietnice, zabezpečujú ostré videnie a vyváženú funkciu imunity.Podávanie rybieho oleja s prirodzenými protizápalovými účinkami chráni imunitný systém dieťaťa, znižuje riziko závažných autoimunitných reakcií následkom častých , intenzívnych (polyvalentných) vakcinácií.Olej je dezodorizovaný - zbavený akéhokoľvek zápachu po rybách.

    17. sep 2012

    @ladytt je to dobre na imunitu??pomáha?

    18. sep 2012
    ladytt
    autor

    @miruss_013 Áno, aj na imunitu, ale tak Timko nebol ešte nikdy chorý a berieme to len krátko. Ale odporúčali mi ho, takže mal by byť dobrý.

    18. sep 2012

    a ako sa to berie ?? to kupim

    18. sep 2012

    kde to kupime??

    18. sep 2012
    ladytt
    autor

    @zuzioli Ja to dávam malému priamo na lyžičku, ale s jedlom, aby som si bola istá, že to nezostane len niekde usadené. Balenie je fľaštička s kvapátkom, takže dá sa po kvapkách pekne dávkovať.

    18. sep 2012

    pozor na kombináciu tohto a vigantolu / lebo obe obsahujú D vitamín, ktorý je rozpustný v tukoch a ktorým sa dá predávkovať.

    18. sep 2012
    ladytt
    autor

    @ajkuska Vigantol nedávam, po tom ako som si o ňom prečítala viac. Toto je ako zdravšia náhrada.

    18. sep 2012

    @ladytt čo vieš o vigantole? ja som tiež uvažovala nad týmto olejom.

    18. sep 2012
    ladytt
    autor

    @ajkuska Skús prečítať http://www.badatel.sk/kpm/davkujete-deti-vigant... a urob si svoj názor :/

    18. sep 2012

    @ladytt nevieš prosim ta kolko D-čka to obsahuje? Hladam nejake dečko, zatial som pozerala tie kvapky od Jamienskon, ale toto sa mi viacej pozdava

    18. sep 2012
    ladytt
    autor

    @caterine Neviem tam nájsť taký údaj :/ pohľadám ešte.

    18. sep 2012
    18. sep 2012

    @ladytt dakujem pozriem to

    18. sep 2012

    @ladytt veru aj mi mame ale HP+D vieš že čiste HP není náhrada za vigantol?není tam totiž D preto kupujeme Hp s D🙂

    24. jan 2013
    ladytt
    autor

    @tepka Dčko máme od Jamieson, ale tento som kupovala ako náhradu za vigantol, vtedy som ešte netušila, že tam nenájdem žiadnu zmienku o Dčku v ňom :( Myslela som, že rybí plej to obsahuje automaticky.

    24. jan 2013

    Prosim ta, da sa to kupit aj v lekarni alebo iba objednat cez net?

    15. feb 2013
    ladytt
    autor

    @epelino Iba cez net, v lekárni som ho žiadnej nenašla.

    15. feb 2013

    ok, dakujem.

    15. feb 2013

    Hanka a z akej stránky si objednávala tento olej. Ď

    15. feb 2013
    15. feb 2013

    Inak tento olej by som uz nekupovala. Podla mna len trik, lebo ma strasne malo omegy. Epa a dph spolu by mali mat okolo 1000-1200mg. A decko najdes len v rybiom oleji, ktory je vyrobeny z pecene ryb a nie masa. Z tejto znacky maju aj s d.vit, ale nechapem strasne vysoky obsah a.vit. Inak na sk je aj møllers tran, to je nase norske, to odporucam.

    2. mar 2013
    ladytt
    autor

    @norwayka Áno, o tom som ešte nepočula. A kde sa to dá kúpiť? Kde sa o tom dočítam viac? ďakujem

    2. mar 2013

    Milacik, opytaj sa @bercabejby,ona to niekde kupovala...

    3. mar 2013
    3. mar 2013

    @norwayka ahoj, nie je už teraz na leto zbytočné dávať rybí olej? teraz ešte hej, ale potom, keď bude dosť slniečka, vtedy už netreba, či? Ten Mollers určite objednám budúci rok, chcela som ho, no nejak mi nedošiel...mám ten Nutraceutika s D-čkom. :D

    3. mar 2013
    3. mar 2013

    @careamell Mojka, ja davam cely rok. Lebo tieto su aj s A a E vitaminom a ked su chore, tak zvysujem davku aj trojnasobne. Aspon, co ja viem, tak niekto hovori, ze mozno D je este dolezitejsie ako C. Ale celkovo kombinacia D a C je super. Mam odskusane. Este aj poporodne bolesti klbov, ked ti kazdy povie, ze nevedia, co s tym a nevedia, preco sa to deje. Ci zmenou vahy, ci hormonami. To som vyriesila vysokymi davkami oleja. Len ma to, trubu, nenapadlo hned. Tak som mesiac-dva trpela 😀 Inak spytaj sa @sisac, ona to tusim niekde kupovala za 15 eur, alebo v kazdom pripade lacnejsie a prisiel jej, lebo niekto sa obaval odtial objednavat. Dufam, ze to teraz nepletiem.

    Ja celkovo rybi olej sama jem cely rok, aj deti. Nielen kvoli decku. Tak v lete staci len rybi olej z masa, nie z pecene, bez decka, ked nechces decko. Ale omega ti je treba tak ci tak. U nas, vies, tolko az toho slnka nie je. Alebo potom samozrejme treba jest ryby. to je najlepsie, ale tak kto je doporucenych 2-3krat do tyzdna. Malokto. Tak tak.

    3. mar 2013

    Jaj a ked mate napriklad jeden den rybu, tak nemusis dat olej. Inak niekto povie, ze sa to da ziskat omega aj z orechov a olejov inych. Ale zatial, co som citala, tak hovoria, ze to nie je to iste. Ze to by si toho rastlinneho musela velmi vela jest a ze sa ta omega inak vstrebava. Ale tak zase vegani by urcite povedali nieco ine...

    Pointa je 1000-1200mg denne EPA a DPH omega 3

    3. mar 2013

    @norwayka pravda, treba ho najmä kvôli omega mastným kyselinám, cez leto by stačil aj ten bez D-čka, my rybám moc nedáme, nemám nejak dôveru k tým supermarketovým rybím výrobkom, takže to vyrieši len ten rybí olej. Pozriem ten Mollers.:D Ďakujem

    3. mar 2013

    @careamell Inak, ked bez decka, tak v tej nutraceutica vyzera dobre ten uplne obycajny. Ma velmi vysoky obsah omegy, vyse. 1,8 g. I ked ja som trosku skepticka, ked je to az take vysoke. A este, kapsle nekupujte, tam to nie je az tak kontrolovane a tazko sa to vyraba, tak tam je vacsinou malo omegy, musis ich zjest vela. A este jedna rada, ak zacnes vela grgat z toho, treba vymenit. To je taky moj meter na kvalitu oleja. Cmuk

    4. mar 2013

    @soldi
    @norwayka
    @ladytt
    @barcabejby
    Ja som taky debil, ved barcabejby tu dala link na ten za 15e. Maju aj rozne prichute. Ja davam cisty, pre istotu. Ale aj citronovy som davala. Sice nie møllers, ja pouzivam in znacku, ale same zlozenie. Ae tie moje, to nie je sladke, to je len fakt trosku citronovejsie. Ale ak sa niekto boji o alrgiu na citrusy alebo tak, tak potom ten natural je najlepsi.

    http://www.rybi-tuk.sk/Rybi_tuk

    4. mar 2013

    Hehehe a nie dph ale dha spolu s epa. Ak ma olej viac, nez 1000-1200 mg, tak ho treba menej. Napriklad ten z nutraceutika, ten obycajne bez d. Moze byt dobry, ale tiez treba vyskusat, lebo ako hovorim, ja som velmi skepticka, ked niekto pise velmi vysoke hodnoty.

    4. mar 2013

    @norwayka
    @careamell myslím, že v našich slnečných končinách... netreba sa pchať D-čkom celý rok, keď máme takmer celé leto slnečné.. a máme ho dostatok. 🙂

    14. máj 2013

    @gabika783 Hmm, kazdy ma na to asi iny nazor. Ja liecim D a C vitaminmi. Takze ja davam cely rok. Ale zalezi ake vitaminy clovek dava.

    14. máj 2013

    @norwayka chcem objednať ten olej, a teraz pozerám poriadne a v tom bio-obchode je za 24 a na tej druhej stránke za 15 wow tak to je riadny rozdiel, 🙂
    aký iný olej ešte zvykneš používať rybí, náhodou s Krill olejom nemáš skúsenosti?

    24. júl 2013

    @gabika783 Ja si kupujem v lekarni Apothekers tran a to Len preto, ze som ho raz kupila a sa mi pacil a ma jemnu chut, nie je tak rbami citit a som zakaznik v lekarni, tak mam nan nejaku zlavu. Ale bud teda ten alebo møllers. Krill su len kapsule, ze? Ci uz je aj olej vo flaske? Na jednej strane sa hovori, ze ho potrebujes menej a budes ma viac omegy ako z rybieho oleja. Na druhej strane je to velmi propagovane posledne 2-3 roky, ale teda vela vyskumu sa neurobilo. A ak chces D vitamin, tak ten z neho nedostanes. To len z tranu. Ja osobne davam tran a nedavam kapsule.

    24. júl 2013