lauri00
8. júl 2019
276 

Otestovali sme podložku Lalalu

Každé testovanie poteší, ale toto mi padlo viac než vhod, keďže som sa už pár dní rozhodovala o osude koberca v Larkinej izbe, ktorý bol po troch cikacích nehodách súci tak ku kontajneru. Mali sme ho asi týždeň, čiže cca každý druhý deň som ho prala a po týchto čistiacich akciách už veru nevyzeral na "svoj vek", ale skôr ako zdedený po troch deťoch. 😅

A voilà, podložka Lalalu. Prišla práve vhod. Tak veľmi som dúfala, že budem môcť napísať pozitívnu recenziu, aj keď som bola mierne znechutená z predošlého "veľmi ľahko udržiavateľného" prateľného koberca. A tak sme vybalili zrolovanú starostlivo zabelenú podložku do izby a prvé, čo ma prekvapilo, bol mierny zápach. Podložka je z PVC, takže je to pochopiteľné, ale popravde som to nečakala. Mne osobne to síce skôr voňalo, ale musím uznať, že do detskej sa to veľmi nehodí. Napokon to po jedom dni v rozloženom stave úplne prešlo. 

Skvele zapasovala Lare do izbyčky. Je obojstranná, z oboch strán velmi pekná  v neutrálnej sivo-bielej kombinácií. Super sa hodí či už do chlapčenskej, alebo dievčenskej izby. Myslím, že aj pri menších detičkách, pri ktorých používame podložku najmä v obývačke, by bola aj tam pekným doplnkom. Dizajn nie je určite to najdôležitejšie, ale keď sa spojí užitočné s pekným, nie je tomu čo vytknúť.

Na Larinej narodeninovej oslave vyskúšala podložku celá rodina a všetci si pochvaľovali. Je mäkkučká, dostatočne hrubá, príjemná aj na ležanie, sedenie pri hraní. Počas testovania sa nám na nej podarilo s malou aj zaspať, je skutočne pohodlná. Máme v izbe aj šmýkačku a slúži nám zároveň na brzdenie nárazu.

Udržiavanie je veľmi jednoduché, pri upratovaní ju povysávam a umyjem súčasne s podlahou. Keď sa niekde zašpiní, stačí ju len utrieť vlhkou handričkou. Jednoduchšie udržiavanie si ani neviem predstaviť.

Od kúpy môže odradiť určite cena, ktorá je necelych 130 eur. Keby som nemala možnosť testovať, s najväčšou pravdepodobnosťou by som ju nekúpila. Po tomto testovaní by som ju ale určite kúpila zas a dokonca aj môj muž, ktorý dokáže ofrflať asi všetko, čo si viete predstaviť, povedal, že je super. 😀 Je to dlhodobá investícia, ktorá stojí za to. 😊 

#test_lalalu #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli