156 / 225

    ak sa môžem opytať to je staford alebo pitbull ?

    13. sep 2011

    @pictbridge je to pitbull:o))

    13. sep 2011

    @liliana82 pytam sa preto lebo mi mame staforda a je strašne zurivy na veeelmi nas to mrzi že musi byť zavrety vonku v klietke ☹ a nemožme mať aj mi take fotečky a všetko okolo toho ☹ a vraj je to pes milujuci deti. Inak nadherna fotka.

    13. sep 2011

    @pictbridge to mi je lúto, lebo v mojom okolí ani nepoznám takého, čo by útočil na ľudí, náš nenávidí psov mačky atď, ale ľudí, deti a šteniatka miluje:o)))asi ktomu nebol vedený, mal nejaký vycvik?

    13. sep 2011

    @liliana82 vycvik nemal no manžel sa mu dosť venuje. stala sa chyba ked sme mu davala žrať mal vtedy rok a pol a synovec sa mu približil k miske skočil do neho no stihla som ho zdvihnuť na ruky že som to trošku schytala ja. odvtedy sa k nemu maličky nemože ani približiť. a potom mi začal vrčať aj na syna a to som len psa prenašala cez chodbu a ked ho zbbadal v cestovnej postielku strašne na nho zuril. takže sme ho k nemu nikdy nepuštali. je strašne agresivny a pažravy. ☹ čo už .

    13. sep 2011

    @pictbridge fuu no nezávidím, ja do misky možem ísť, myslím že aj malý, ale neskúšala som,on je super, len ma štve, že je taký na druhých psov:o(( čo už iný asi nebude, ale dosť nám pomohol výcvik, všetko dobré:o))

    13. sep 2011

    @pictbridge
    @liliana82 aj my mame pitbula a v pohode je k malej aj k ludom, psov ako ktorych, neznesie vacsie plemena a malych si nevsima, dokym mu jeden doslova nerozhryzol zadok... pictbridge- nam velmi pomohol vycvik, ale od malicka nam hovorila cvicitelka ze mu mame ist rukou do misky, prerusit ho v jedeni a podobne, hryzol ako divy ked bol maly ale aj to sme ho odnaucili... jedine ze ludia sa ho na ulici boja a on ked sa tesi tak sa tesi tak velmi ze ta vysviha chvostom a to niektore navstevy su v soku ze ako sa vrti... no co uz nie kazdy ma rad psov ...

    4. mar 2012