lilien1914
17. aug 2019
314 

YVES ROCHER MÁ U MŇA ZELENÚ!

Moje dvojtýždňové testovanie produktov Yves Rocher Sebo Végétal skončilo. Nadišiel čas, aby som sa vo forme recenzie o svoje skúsenosti s touto kozmetikou podelila i s vami.

V skratke o tejto kozmetike. Všetky produkty sú vyrobené z prírodných produktov s cieľom chrániť prírodu a sú balené do eko obalov. S Yves Rocher sa nemusíte báť prítomnosti silikónov, minerálnych olejov a voskov, ale ani kvapalných plastov. Naopak, môžete sa tešiť na prítomnosť rastlinných olejov. Vďaka kúpe výrobkov Yves Rocher budete šetriť nielen svoju pleť, ale aj prírodu a peňaženku.

Dostala som možnosť testovať nasledovné produkty:

Čistiaci gél, 125 ml

Tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom, 150 ml

Antioxidačné obnovujúce sérum, 30 ml

Starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti, 50 ml

Moja pleť je zmiešaná, teda presne typ pleti, pre ktorú Yves Rocher svoju radu Sebo Végétal odporúča. Rad obsahuje účinnú látku rojovník grónsky.

Testovanie produktov som zahájila použitím čistiaceho gélu.

Účinky:

• odstraňuje zvyšky make-upu a nečistôt

• tonizuje pokožku

• odstraňuje prebytočný maz

Gél je v Eco-friendly plastovej tube a dostať ho v 100 ml a 125 ml balení. Aplikuje sa ráno a večer na navlhčenú tvár.

(MOJE) PLUSY: čistý, svieži a hladký pocit na tvári, nie lepkavý

(MOJE) MÍNUSY: žiadne

Druhým krokom ku pleti bez lesku, je výrobok tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom.

Účinky:

• sťahuje póry & zmatňuje pleť

• reguluje tvorbu kožného mazu

• vyhladzuje nerovnosti pleti

Dostať ho v 150 ml balení. Odporúča sa používať ráno a večer. Toto tonikum od Yves Rocher je dvojfázové, preto je lepšie fľašu pred použitím vždy poriadne pretrepať, aby sa prášok a tekutina zmiešali a rovnomerne aplikovali na pokožku. Zaujímavej hnedej farby na kozmetickom tampóne sa nezľaknite 😀

(MOJE) PLUSY: okamžitý pocit čistej pokožky, pohodlne čistenie pleti kozmetickým tampónom bárs aj pri tv, menej kožného mazu a po 2 týždňoch používania mám (ale fakt) hladšiu pokožku tváre

(MOJE) MÍNUSY: silná vôňa (netuším kvôli ktorej zložke, ale až ma pri aplikovaní rozkašľalo) a lepkavý pocit na tvári (ktorý, ale po následnom použití séra alebo krému, vymizne)

Moja tvar je pripravená na nanesenie ďalšej starostlivosti. Je ním antioxidačné obnovujúce sérum.

Účinky:

• okamžite sa vstrebáva

• zjemňuje a zmatňuje povrch pleti

• má antioxidačné účinky a zabraňuje oxidácii kožného mazu

Balenie séra je sklenené, vďaka čomu vyzerá produkt fakt luxusne. Zakúpiť si ho viete v 30 ml a v 100 ml balení. Dávkovanie produktu je pomocou pipety. Používa sa ráno a večer na očistenú a tonizovanú pleť. Nanáša sa ľahkými tlakmi dlaňou.

(MOJE) PLUSY: okamžitý matný účinok bez lepkavého pocitu na tvári, príjemná vôňa, ľahká textúra a pomerne rýchlo sa vstrebe

(MOJE) MÍNUSY: aplikácia pomocou pipety a možno pre niekoho aj sklenené balenie (odporúčam skladovať mimo dosahu deti 😀 )

Posledným produktom z testovacieho balíčku bola starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti.

Účinky:

• pleť vyhladí a zmatní 

• absorbuje prebytočný maz

• účinne hydratuje po dobu 24 hodín

Krém je balený do skleneného obalu, vôňa je príjemná. Vyrába sa v 50 ml a 100 ml balení. Aplikuje sa pravidelne ráno a večer na vyčistenú pleť. Je i skvelým podkladom pod make-up.

(MOJE) PLUSY: krém ustál aj ako podkladová baza pod make-up, hydratovaná pleť, ale bez prebytočného mazu, naozaj ľahká, nemastná gélová textúra a zas raz bez lepkavého pocitu na tvári

(MOJE) MÍNUSY: nech sa to tonikum necíti ukrivdene, tak aj tu uvediem ako negatívum sklenené balenie

Po 2 týždňoch testovania môžem tieto výrobky s čistým svedomím odporučiť každej žene so zmiešanou alebo mastnou pokožkou tváre. Moje bezprostredné skúsenosti s nimi som za uplynulé dva týždne pridávala na svoj blog. Používala som ich fakt poctivo každé ráno a každý večer. K maximálnemu efektu alebo proste k umocneniu efektu odporúčam používať minimálne 3 výrobky z tejto rady Sebo Végétal. Cenovo sú fakt v pohode, teda investícia nebude až taká bolestivá. Osobne ostanem tejto pleťovej kozmetike verná.

Na záver by som sa chcela poďakovať @konik_testuje za šancu a ženám, ktoré sa zapojili do mojej ankety a aj do hry o srdiečka. Potešia ma vaše postrehy, popr otázky na ktoré vám veľmi rada odpoviem.

lilien1914

#test_yvesrocher7

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli