lllinda
19. sep 2019
1048 

Ráno krásna, večer spokojná s Annemarie Borlind

Poznáš ten pocit, keď sa ráno pozrieš do zrkadla a hovoríš samej sebe: "Kto si? Poď potrebuješ make up, takto ťa nikam zobrať nemôžem..."?

Tak potom je tento článok presne pre teba! Ale poďme pekne po poriadku...

Aj ja som jedna z tých, ktoré sa rady rozmaznavajú rôznymi kozmetickými produktami, skúšajú vzorky, snažia sa nájsť pre svoju pleť to naj. Vždy je ale jedna vzorka málo na to aby sme na sebe pozorovali ozajstné zmeny,preto som bola naozaj veľmi potešená,keď som sa dozvedela,že budem mať možnosť testovat kozmetiku Annemarie Borlind a dokonca v reálnom veľkom balení.

Balíček bol starostlivo zabalený, inštrukcie jasné,ocenila som rady ako a v akom poradí môžem produkty používať. Očarili ma aj obaly jednotlivých produktov, veď čo si budeme nahovárať, v dnešnej dobe predáva obal rovnako dobre ako zloženie...

Jemné farby, zaujímavé informácie a luxusný no nie prehnaný dizajn  - to všetko hrá u kozmetiky od Annemaire Borlind pekne spolu.

Kozmetiku som sa rozhodla používať nasledovne:

  • ráno     Aquanature čistiaca pena + Vitamin energizer intenzívny koncentrát +       Aquanature hydratačný vyhladzujúci denný krém
  • večer   Aquanature čistiaca pena + Vitamin energizer intenzívny koncentrát + 2-fázový hyalurónový shake 

Aquanature čistiaca pena má príjemnú vôňu, jemnú konzistenciu ktorá nesteká a rýchlo sa vpíja do pokožky. Používam ju so silikónovou čistiacou kefkou na tvár a pre mňa sa stala táto kombinácia neoddeliteľnou súčasťou mojej každodennej starostlivosti o pleť. Po použití žiadneho produktu  som nemala takú jemnú a hebku pleť ako mám teraz. Preto túto čistiacu penu nielenže odporúčam,ja si ju aj sama pôjdem kúpiť!

Vitamin energizer intenzívny koncentrát je pre mňa takým malým zázrakom. Stačí naozaj malé množstvo a moja pleť je krajšia,vypnutejšia, mimické vrásky okolo úst a očí sú jemnejšie a mám pocit, že aj farba pleti je taká akási živšia a žiarivejšia. Jednoducho po nanesení nevyzerám ako práve zobudená, čo veľmi oceňujem, keďže pracujem už od 5:15 a je pre mňa dôležité vyzerať a cítiť sa tak skoro ráno fit.

Aquanature hydratačný vyhladzujúci denný krém je jediný produkt, ktorý mňa osobne nejak extra nenadchol. Jemná az neutrálna vôňa ma síce nerušila, ale ani neoslovila. Prvýkrát som si naniesla krém pomocou masážnej silikónovej kefky, keďže je ale  krém  ľahký a rýchlo vstrebateľný spravili sa mi z neho na tvári žmolky. Takže som kefku odložila a po zbytok testovania nanášala krém zásadne len prstamiSkúsila som naniesť aj make up, všetko bolo v poriadku, žiadne nedostatky alebo nepríjemnosti som nezaznamenala. Takže v zásade je tento krém uplne ok. 

2-fázový hyalurónový shake ma očaril už na prvý pohľad. Dokonalá farba a ešte dokonalejšie spojenie. Rada sledujem ako sa tie dve emulzie spájajú a  je to taký  môj každovečerný rituál. Keďže je tento shake naozaj veľmi tekutý, treba si dávať pozor na dávkovanie. Ja som si osvojila nadávkovať si emulziu do dlane a následne si ju rozotrieť prstami po tvári a krku. Vďaka tomuto prípravku nechodím večer do postele  po celodennom kolotoči medzi prácou, detmi, manželom, fitkom a domácnosťou s pleťou vysilenou, unavenou a strhanou. Chodím do postele s jemnou, vyživenou a spokojnou pleťou. 

Keď som mala 16, stačil mi ma všetko krém Marína. Dnes mám 34 a úprimne sa priznám, že také ľahké to už nie je... Každodenný stres, starosti, povinnosti a mnoho iných faktorov sa časom podpíšu hlavne na našej tvári. Ale naozaj netreba veľa. Stačí len 5 minút  ráno a večer aby sme si dopriali aj niečo pre seba. Niečo,čo si naozaj zaslúžime. Venovať sa aj samej sebe,lebo už je ten najvyšší čas. 

Ja som začala pred dvoma týždňami aj vďaka kozmetike Annemarie Borlind. A odvtedy som si ani raz nepovedala pred zrkadlom vetu 

"Poď dám ti na ksicht make up, lebo takto nikam ísť nemôžeš!"

Už pár dní mi príde tá Linda v zrkadle akási krajšia a spokojnejšia a za to ďakujem 🙂

#test_annemarieborlind  

#recenzia

Ahoj, prosím ťa, kde kupuješ, alebo objednavas? Ďakujem

20. sep 2019
lllinda
autor

@ella282 Ahoj objednať môžeš na www.annemarieborlind.sk

20. sep 2019

@lllinda Dakujem Ti :-*

20. sep 2019

Začni písať komentár...

Odošli