lucia286
26. okt 2019
302 

CEWE fotokniha Kids

Keď mi prišla správa, že ste ma (nás) vybrali na testovanie CEWE FOTOKNIHY Kids, bola som snáď v siedmom nebi. Samozrejme, že som nedomyslela, že ako ťažko zo všetkých vyberiem tých 22 správnych fotiek.

CEWE fotoknihu Kids som robila pre našu mladšie dieťa Zaru. Je asi logické, že syn, keďže je prvorodený, má viac albumov ako ona. Hoci tým, že sa foteniu venujem, ich má tiež dosť. A tak predo mnou stála ťažká skúška - zosumarizovať 1 a pol roka života Zary bolo ťažké.

Úvodnú stranu som snáď menila 30x. Nakoniec tam je fotka, ktorú som ani neplánovala dať. Začala som pracovať najprv na mobile. Cez aplikáciu CEWE sa ale FOTOKNIHA Kids robiť nedá, čo teda považujem za mínus. Ale, samozrejme, nie nejaké extrémne. Potom som sa však vrhla na notebook a pokračovala tam.

Stránka a celkovo tvorba tejto FOTOKNIHY je veľmi jednoduchá, keďže vás to pekne krok po kroku naviguje, všetko je pomenované, dokonca kliparty sú rozdelené do jednotlivých kategórií. Veľmi oceňujem smajlíky na kvalitu fotky. Ukáže presne, či je fotka dobrá, dostatočná alebo naozaj nie vhodná. Tak isto je super, že si pri tvorbe viete fotografiu upraviť, dotvoriť. Túto funkciu som ale ja nevyužila, pretože väčšina mojich fotiek úpravou už prešla.

Knihu som chcela dcére vytvoriť tak, aby bola nie len pre ňu, ale aj o nej. Preto som na strany vložila text s tým, čo ju vystihuje, a je robená formou akéhosi krátkeho príbehu o nej.

Ďalšou vecou, čo by som vytkla, bolo, že sa fotky nedajú premiestňovať. Ak si teda zmyslíte, že táto fotka by sa vám viac hodila o 3 strany späť, musíte to poprehadzovať všetko. Neberiem to ako veľké mínus, ale ušetrilo by to čas. Čo je však super, fotky vkladáte kliknutím alebo potiahnutím.

Knihu máme doma, prišla skôr ako bolo v popise objednávky a, samozrejme, som mala Vianoce v októbri 😂

Mojej dcére presne padla do ruky a nazvala som ju nezničiteľnou, pretože je tvrdá a hrubá, čo je teda podstatne lepšie ako album. Prirovnala by som ju k leporelu, takže ju s kľudným svedomím môžete dať svojmu dieťaťu do ruky. Samozrejme, v bezpečnej vzdialenosti od pasteliek 😂

V podstate veľa negatív nemám a pracujem už na ďalšej pre syna 🙂 Prikladám aj malú ukážku, ako to naše testovanie vyzerá vo finále 🙂 Ďakujem za možnosť sa zúčastniť na testovaní. Túto knihu naozaj úprimne odporúčam.

#recenzia #test_cewe2

Začni písať komentár...

Odošli