lucia90
19. jan 2017
175 

TESTOVANIE BALÍKA OD DM DROGERIE

Ahojte. Veľmi som vďačná za to,že som mohla otestovať výrobky z dm drogérie. Kuriér prineisol veľký balík, ktorý obsahoval 16 výrobkov. Nevedela som sa dočkať začiatku testovania. Túto značku mám celkovo rada, dajú sa tam kúpiť kvalitné veci za výhodné ceny.PROFISSIMO VONNÝ SET, JABLKO-ŠKORICA. Balenie obsahuje sklenenú fľaštičku so zimným motívom (120 ml) a 8 ratanových tyčiniek. Vôňa je vianočná, príjemná a nie moc silná. Záleží aj od toho, koľko tyčiniek si dáte do nádoby. Ja som použila 3 tyčinky, ktoré keď nasiakli olejom, krásne rozvoňali celú chodbu. Ak by to niekomu bolo málo, stačí pridať ďalšiu. S týmto výrobkom som spokojná.

Druhý produkt, boli POMARANČOVO-ŠKORICOVÉ PASTILKY. Prekvapili ma príjemnou kyselkavou chuťou s nádychom škorice. Pastilky sú bez pridaného cukru. Kovová krabička je praktická, uzatváranie je také,že sa vám nestane, aby sa vysypali napr. v kabelke. Balenie je 28 g.  Chuťovo mi zapasovali, určite po nich siahnem pri prvom nákupe v dm.

 Tretí testovaný produkt, bola BOLI ĎATĽOVO-OVOCNÁ TYČINKA S KOKOSOM A CHIA SEMIAČKAMI. Koštovala som ju ja, manžel a aj starší syn. Popravde, chutila iba mne a aj to len tak mierne. Ale milovníci takýchto zdravých bio vecičiek by si určite pochutili. Páči sa mi,že táto tyčinka neobsahuje žiadne pridané veci, ako cukor, stužovač, farbivá. Je zložená z ďatlí, jabĺk, kokosu, chia semienok, kokosového oleja a oleja z pomaranča.

Štvrtý produkt bol BIO BABYLOVE, ovocný čajík pre deti od 4.mesiaca. Takže doma som mala hneď dvoch koštovačov. Staršiemu som osladila čaj medom, veľmi mu chutil a 7 mesačný mal premiéru s ovocným čajom. Jemu som ho nesladila, kedže pije vačšinou čistú vodu, ale vypil a tváril sa pri tom normálne. Je bez pridaného cukru, obsahuje len prírodné cukry. Milo ma prekvapilo zloženie ( jablká, šípky, mrkva, cvikla, čučoriedky). Praktické balenie sa otvára z predu, obsahuje 20 sáčkov. Ďalšia vec, bez ktorej neodídem z dm.

V čajoch budem pokračovať. BIO ŽIHĽAVOVÝ ČAJ S CITRÓNOVOU TRÁVOU má jemnú chuť a príjemne zahreje. Cítiť jemnú chuť žihľavy, ale citrónovú trávu moc nie. Tú skôr cítť po privoňaní. Každú jar si robím detoxikačnú kúru so žihľavovým čajom, takže u mňa nebude chýbať. Taktiež obsahuje 20 sáčkov a nevýhoda, ani slovo po slovensky. To, že je žihľavový viem len z obrázku.

Ďalší výrobok otestoval môj starší syn (5r). Detská zubná pasta DONTODENT jahodová. Pasta je vhodná pre detičky od prvých zúbkov do 6rokov. Má peknú jahodovú vôňu, môj syn skonštatoval, že je chutná a voňavá. Balenie je dosť veľké, má 100ml.

Jedným slovom RELAX. BALEA, SOĽ DO KÚPELA Lotosový sen. Krásna vôňa jasmínu a lotosového kvetu, ktorá rozvoňala celú kúpelňu. Pekné a praktické balenie obsahuje aj lupienky ruží a má 80 g. Soľ sa vo vode rozpustí a príjemne uvoľní celé telo. Určite odporúčam pre všetky unavené mamičky.

BALEA  DEO TELOVÝ SPREJ. Deodorant má veľmi prenikavú kvetinovú vôňu. Ja osobne, mám radšej sviežejšie vône, ale ani táto mi nevadí. Je dosť ťažká a silná, takže sa určite nájdu ženy, ktorým môže vôňa tohto deodorantu prekážať. Čo sa týka ochrany, po nanesení som nepociťovala, že by som sa potila pri bežných, denných veciach. Cítila som ho asi tak hodinu po nanesení.  Výrobku nemám čo vytknúť,akurát ta silnejšia vôňa môže byť pre niekoho odradzujúca.

BALEA KRÉMOVÝ SPRCHOVACÍ GÉL vonia po ružiach a vanilke. Vôňa je príjemná, nič silné. Sprcháč pekne pení, po nanensení je telo hydratované, nevysúša pokožku. Páči sa mi 300 ml balenie. Ani veľké ani malé. S týmto výrobkom som spokojná.

Ďalším testovaným výrobkom bol DENK MIT ošetrujúci sprej na nábytok. Má príjemnú citrónovú vôňu, povrch po utretí zostal lesklý. Tento sprej je vhodný na drevené, plastové, sklenené aj  dýhované povrchy. Páči sa mi aj to, že sprej nielen čistí, ale aj ošetruje povrch nábytku a zabraňuje opätovnému usádzaniu prachu. Balenie je dostatočne veľké, má 400 ml. S týmto sprejom som veľmi spokojná.

Milo ma prekvapil aj výrobok DENK MIT, prostriedok na umývanie riadu s vôňou rozmarínu a mäty. Ta vôňa je fakt úžasná. Určite ho budem používať aj naďalej, takže som ho vymenila za doteraz používanú Jar. Je trošku redší, ale pení tak ako treba. Dobre odmasťuje  riad a nevysušuje ruky. Množstvo 450 ml vystačí na 5l vody. Balenie mi veľmi pripomínalo najprv šampón, potom ústnu vodu. Až keď som lepšie pozrela na uzáver, som zistila, na čo to je dobré. Tento výrobok odporúčam všetkými desiatimi.

Príjemný relax som pocítila aj pri výrobku BALEA PENA DO KÚPEĽA, perlový zázrak. Obsahuje extrakt z perál. Krásne vonia po ružiach a fialkách, vo vani bohato pení. Pollitrové balenie je v praktickej, umelej fľaši. Tento výrobok sme skúšali skoro celá rodina (okrem najmladšieho) a každému sa pena pozdávala. Najväčšiu radosť mal samozrejme môj starší synko. Penu odporúčam, som s ňou spokojná.

Ďalší testovací produkt, bolo BALEA, TEKUTÉ KRÉMOVÉ MYDLO. Páči sa mi balenie a aj to,že mydlo je dosť veľké (500 ml). Má krásnu sladkú vôňu, nie však moc vtieravú. Kombinácia ruží a vanilky je zaujímavá. Mydlo má dobrú, hustú konzistenciu, dobre pení a čo sa mi páči najviac je, že nevysušuje ruky. Po umytí zostanú hydratované, čisté a voňavé.

PAPIEROVÉ VRECKOVKY CLASSIC. Obal má praktické otváranie a obsahuje 15 balíčkov po 10 vreckoviek. Balíčky majú veľmi pekné motívy na obale,ale čo jedôležitejšie, obal sa pri otváraní netrhá!!! Otvorila som všetky balíčky a všetky išli ľahko a bez roztrhnutia. Čo sa týka samotnej vreckovky, je jemná a až štvorvrstvová. Ja osobne som sa ešte nestretla s tak praktickým balením vreckoviek.Pridávam aj foto hlavného testovača 😀 

BALEA MEN SPRCHOVACÍ GÉL 3V1. Tento výrobok testoval môj manžel. Vôňa sa mu páčila,taká typická mužská. Penil normálne (nie muž ale sprcháč) 😀 a pokožku mal hydratovanú, čiže nevysúšal ju. Gél obsahuje výťažky z guarany, čistí, ošetruje a hydratuje telo, tvár aj vlasy. Objem balenia je 300 ml.

Posledným testovaným výrobkom bol BALEA NOČNÉ SÉRUM s pílingovým efektom. Toto sérum som podarovala mojej mamine, keďže (ak som to dobre pochopila) vekové rozhranie by malo byť od 35-45 rokov. Mamina to zhodnotila pozitívne. Večer naniesla sérum, chvíľu ho cítila a potom zaschlo. Výsledky by bolo vidno asi až pri dlhšom používaní, ale na zjemnenie, osvieženie pleti je to ok. Výrobok obsahuje kyselinu glykolovú a duo kyseliny hyalurónovej. Balenie má 30 ml, aaaale v slovenskom návode na použitie je písané 50ml, čo mi nejako nejde do hlavy. Asi len preklep.

#test_dm8

Začni písať komentár...

Odošli