lucia90
27. sep 2017
217 

TESTOVANIE PRODUKTOV OD YVES ROCHER

Milé dámy, keďže som bola vybratá do testovania, idem sa s vami podeliť o moje skúsenosti s novinkami od značky Yves Rocher. Najprv vám značku trochu predstavím. Je to kvalitná francúzska značka rastlinnej kozmetiky. Je ekologická. Získavajú suroviny s rešpektom k prírode, chránia rastlinné zdroje a podporujú populáciu.

Testovala som úplnú novinku od Yves Rocher. Výrobky z radu ELIXR JUENESSE. Obsahujú viac ako 90% prírodných zložiek a výťažky z rastliny aphloi, sú bez parabénov, minerálnych olejov a silikónov.

Moja pleť (asi ako každej unavenej matky) súrne potrebovala poriadny budíček. Detox, hydratáciu a regeneráciu. Preto som sa veľmi potešila, keď vybrali práve mňa. Som naozaj vďačná.

Balíček bol pekne zabalený, obsahoval 5 zelených noviniek:   

  • denný a nočný krém
  • detoxikačný micelárny gél
  • roll on na okolie očí
  • okysličujúca maska
  • micelárny detoxikačný gél

Micelárny detoxikačný gél - ten som použila ako prvý po namáhavom dni. Priznám sa, s čistacim gélom som sa ešte nestretla. Používala som len čistiacu vodu a mlieko. Konzistencia bola teda ako redší gél ,čo mi vôbec neprekážalo. Mal príjemnú vôňu. Vôbec neštípal, ani v očiach (ja som sa s ním aj odličovala), na moju pleť úplne zapasoval. Po vyčistení som mala tvár sviežu, čistú a hydratovanú. 

Expresná okysličujúca maska - Maska sa má aplikovať 2x týždenne a doba pôsobenia je 5-10min. Ja som ju mávala 10 min a účel splnila. Po nanesení na tvár je prisvitná (viď foto).  Mám zmiešanú pleť a určite ju aj na tento typ pleti odporúčam. Popoužití  bola pleť hladká, svieža. Používala som ju iba večer (keďže inokedy nemám čas 🙂)

Roll-on na okolie očí - Je to 15 ml tubička s aplikátorom, ktorý obsahuje kovové guľôčky. Mávam dosť výrazné kruhy pod očami, takže masáž očného okolia bola veľmi príjemná, chladivá.  Nanášala som ho ráno aj večer ako píšu. Výsledky som nevidela zatiaľ žiadne, vzhľadom na krátku dobu testovania. Uvidíme, čo z toho bude neskôr.

Denná omladzujúca starostlivosť - Krém som používala po umytí ráno, čiže tesne pred líčením. Nemusela som dávať žiadnu podkladovú bázu, na ktorú som bola zvyknutá, pod make-up je úplne super. Krásne vonia a veľká výhoda pre mňa- je úplne ľahučký, pleť nezostáva mastná. Pekne ju zjednotí, hydratuje a rozjasní. Je určený pre normálnu a zmiešanú pleť.  Tomuto krémiku zostanem určite verná.

Nočná intenzívna starostlivosť - Podobne ako s denným, tak aj s nočným krémom som bola veľmi spokojná. Tak isto mal príjemnú vôňu, nezanechával lesklú a "ťažkú" pleť. Tento krémik je určený pre všetky typy pleti.

Testovanie som si užila plnými dúškami. Určite tieto produkty odporúčam ženám, ktoré vidia na svojej pleti prvé známky starnutia. Pleť naozaj po tých dvoch týždňoch pravidelného používania vyzerá mladšie, hladšie, jasnejšie a oddýchnutejšie.

#test_yvesrocher2

#test_yvesrocher4

Začni písať komentár...

Odošli