ludka140281
27. aug 2018
406 

Veľký letný balík z dm drogerie markt

V krajine, nekrajine, na ďalekom východe prebieha naše testovanie s DM výrobkami. Aj u nás ako všade balík prišiel kuriérom. Poštový holub by ho nezaniesol... Náš krásny, veľký, letný, balík. Celkom 12 produktov + darčeková taška. Týždeň bol dosť málo, ale pomáhala celá rodina, každý chcel testovať a tu sú naše výsledky.

Začíname

Detská osuška s kapucňou BABY LOVE

Krásne jemná, hebká, froté, s rozmermi 70 x80 zo 100%bavlny. Bola som prekvapená,  že ponúkajú aj osušku. Je fantastická, aj po vypraní drží tvar a hebkosť, veľmi dobre saje vodu. Bude nám slúžiť veľmi dlho.

Plienky na plávanie BABY LOVE – L 12 kg

Tu sme si užili kopec zábavy. Ako prvé dievčatá otestovali ich pružnosť. Natiahnuté na hlavách vyzerali zábavne.Veľmi dobre a ľahko sa naťahujú, aj okolo nôžky držia pekne tvar, majú pekné obrázky. Po použití len roztrhneme v bokoch a gaťuše sú dole. Testované na 4 mesačnej, 7kg dcérke. Sme spokojní.

Detský sprchovací gél a šampón po opaľovaní 2v1 SUNDANCE

Pre deti od 1 roka. Krásne vonia po mandarínke a litschi, skvele pení, čo prinesie veľa zábavy, odstráňuje zvyšky krému po opaľovaní a neštípe očká. Vlásky sa po ňom ľahko rozčesávajú a dlho krásne voňajú.

Melónový spray na tvár a telo BALEA

To vám bola zábava, že sa smiali aj deti od susedov. Úžasná vôňa, ktorú tak milujem a okamžité osvieženie. Testovala babka, dedko, ocko, mamka, deti a samozrejme všetci čo boli na blízku. Ak  hľadáte okamžité osvieženie v horúci letný deň, či po športe, je toto to pravé. Zábavu máte zaručenú. Nelepí, osviežuje, krásne vonia, prináša okamžité osvieženie. U nás sme si ho obľúbili.

Sprej na opaľovanie s karoténom OF 15 SUNDANCE

Veľkou výhodou je balenie s rozprašovačom, jednoduché použitie, ktoré hravo zvládnu aj deti. Rýchlo a dobre sa vstrebáva, pokožka po ňom nelepí a je pekne hnedastá. Nám takáto ochrana postačuje. Poskytuje sviežosť, lesk a hydratáciu. Jedinou nevýhodou je, ako všetky opaľovacie krémy a mlieka, farbí oblečenie.

Balzám na nohy a nožulienky  BALEA

Toto je jeden s našich topov. Úžasná vôňa, veľmi dobre sa rozotiera, nelepí a zanecháva hebké nohy. Dokonalý relax. Natrela som si celé nohy nie len chodidlá a aj nožienky  mojej palculienky. U nás už vieme, kto taký dostane pod vianočný stromček. Je naozaj úžasný a odporúčam, ak máte aj suché unavené nohy, dať si večer do postele masáž pred spaním.

Gél na holenie BALEA

Krásna vôňa broskyne a citrónu. Priznám sa, nepatrím k ženám, ktoré majú chlpaté nohy, ale pochvalujem si ho. Dostatočne rýchlo napení a postačí len malý oriešok gélu, ktorý dokonale rozotriete na celé nohy. Pre mňa až dosť hustý, riedila som ho vodou, ale odstránil všetko čo som chcela. Jemný a šetrný, zanechal pokožku hladkú, sviežu a voňavú. Nedráždi.

Sprchovací gél 3v1pre tvár telo a vlasy BALEA MEN

Prevoňal nám celý byt aj ocina. Okrem krásnej vône aj bohato pení, testovací model bol aj je spokojný.

Suchý šampón na vlasy BALEA

Opäť úžasná vôňa –kokosová. Môj prvý suchý šampón v živote. Po nanesení zanechal sexi šediny a skutočne som mala pocit práve umytých vlasov. Žiadne mastné časti na pokožke. Som spokojná a budem si ho aj naďalej kupovať pre prípad, že nestíham umyť. Trošku tá vôňa bola dosť silná, ale zvykla som si.

Deodorant BALEA

Testovala som ju ja aj 11 ročná dcéra a obe sme boli spokojné. Je bez obsahu hliníkových solí s krásnou vôňou kvetov. Nechráni až 24 hodín, ale nemám problém mať ho v kabelke a po 3 či 4 hodinách natrieť opäť. Natriem, nechám uschnúť a obliekam. Prekvapilo ma, že na čiernom oblečení nezanecháva stopy. Nám takáto ochrana postačuje a obľúbili sme si ju obe. Lúka kvetov v guličke.

Krém na ruky BALEA

Skôr gélová konzistencia, skvelá vôňa pomela. Dobre sa rozotiera, rýchlo vsiaka, zanecháva ruky hebké, hydratované a voňavé. Nelepí.

Telové mlieko BALEA

Naše obľúbené. Dostane vás vôňa rebarbory a vanilky. Ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Pokožka ešte dlho krásne vonia, nepotrebujete ani parfém. Vyvoláva vo mne pocit spokojnosti a uvolnenosti, dokonalej relaxácie. Môj zelený zázrak.

Veľké ĎAKUJEM, že sme mohli testovať tieto produkty a podeliť sa s vami onáš názor. Ja a moja RODINKA sme spokojní. 

#test_dm17   

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli