ludka140281
9. mar 2019
241 

Zoznámte sa s Fredom & Flo

Milé mamičky, budúce mamičky, oteckovia, babičky... Prečítajte si našu skúsenosť s testovaním Tesco produktov pod značkou Fred & Flo. Ako prvé sme si zamilovali obrázky 🙂  Dievčatá ich už všade kreslia. Malá 11-mesačná testerka Zoe si testovanie naplno užívala a ja, mamina, som fotila a písala 🙂 Nemať koníka? Nepoznali by sme Freda & Flo. Začíname 🙂  

Bavlnene obrúsky

Tie boli našou 1. testovanou vecou. Zoenku hneď zaujali. Super hračka, kukátko,  „nezničiteľné“ - vyprala som jednu v práčke, lebo pôsobili ako tie, čo kupujem, aby sa mi prádlo pri praní nepofarbilo. Nefungujú tak, ale v praní sa ani kúsok nenalepil na oblečenie. Obrúsok uschol a opäť sa dal používať. Využili sme na utieranie prachu, na pusinku a namiesto vlhčených obrúskov. Použiteľné viackrát. Stoja za vyskúšanie. Opäť si ich dokúpim, dcérka ich nevedela potrhať. 50 útržkov bavlnenej utierky s potlačou zvieratiek. Mäkšie ako klasické kuchynské utierky. Ideálne, ak ste mamina, čo nepoužíva vlhčené obrúsky, stačí k nim čistá voda.

Vatové tampóny

Vyrobené zo 100 % bavlny, je to prírodný produkt, hypoalergénne, dobré savé, úplne biologicky rozložiteľné. Všestranné využitie. Na čistenie pupčeka u novorodenca, umývanie zalepených očiek či odlíčenie skrášlenej mamičky. Veľkosť balíčka je mne vyhovujúca, dokonca by som odporúčala dospievajúcim dievčatám a chlapcom zbaliť na prázdniny či do tábora 🙂 Odlíčia aj čerta.

Krém pre citlivú detskú pokožku

Krásne vonia, dobre sa roztiera. Používam dcérke na celé telíčko a nebol žiadny problém. Za nás SUPER.

Detský šampón

Šetrné zloženie bez farbív, jemná vôňa nechtíka a harmančeka. Trošku riedši, dobre pení, vlásky nechá jemné a voňavé. Malinkej trošku na očká vadil, ale staršie dcéry vraveli, že nedráždi.

Detský púder

Ja osobne veľmi nevyužívam. Jemná vôňa, super obal, stačí otočiť. Ak je už na riťke zaparenina, odporúčam v kombinácii s krémom. Púder zasuší, krém zhydratuje.

Náš tip: Dobre poslúži aj do pracovných topánok. Pohlcuje pach, nohy sa tak netopia, ponožky sa vyperú. Manžel si pochvaľuje.

Tyčinky na čistenie uší

Používame od narodenia. S ochrannou guličkou vaty, ideálne pre mamičky, ktoré majú prvé dieťatko alebo majú strach, aby mu pri čistení neublížili. Vatová gulička hlbšie nepustí a je to bezpečné.

Detské vlhčené obrúsky

Jediné, čo mi nevyhovovalo, je patent na otváranie. Ide to dosť ťažko. Jednou rukou, ako som zvyknutá, je to nemožné. Inak im nemám čo vytknúť. Spĺňajú všetko, čo majú. Tie naše boli bez parfému, vhodné aj pre detičky trpiace exémom - modré s výťažkom z harmančeka a aloe vera.

Plienky Fred & Flo

Milujem tie obrázky 🙂 Dcérka má 9 kg, a tak sme testovali 4 Maxi 8-14 kg.

Sadli ako uliate. Počas testovacích dvoch týždňov sa nám len jedenkrát precikali, čo je skvelé. U naších plienok je to častejšie. V balíku je 100 kusov. Dcérka počas noci často mení polohu, lezie. Cez deň začína chodiť a veľakrát pacne na riťku. Udržali všetko 🙂

Nám vyhoveli a zas si ich dokúpime.

Toľko naša skúsenosť. Verím, že ste to s nami vydržali a vybrali si pre vás užitočné informácie.

Ďakujeme koníkovcom, že nám dôverovali a dopriali testovanie. Boli to dva týždne zoznamovania, dva týždne nových skúseností.

ĎAKUJEME 🙂

Maminka Ľudmila a jej princezná Zoe       

            

#test_fredandflo   

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli