lulu939075
15. máj 2016
1520 

Recenzia ergonosičov - Zumbucca staršia verzia

Zumbucca nosič látkový 

Verzia: August 2013

Materiál 100% bavlna.
Rozmery:
Výška bez bedrové pásu - 42 cm (pri skrátení 35cm)
Šírka chrbtovej časti v mieste bederného pásu - 38cm
Šírka popruhov - 8cm
Dĺžka bedrového pásu - 65-130 cm

Zumbucca sa mi dostala do rúk ako jedna z úplné prvých nosičov. Nosila som v nej môjho prvého syna keď som o nosení nevedela ale že vôbec nič. Vybrala som si nosič podľa fotky a podľa toho že autorka zaručuje že daný kus je len jeden jediný na svete a teda jedinečný a originálny. Nosič mi prišiel keď mal synček 2 mesiace, nosili sme sa v ňom na dovolenke v tatrách a teda dlhé hodiny. Prvý dojem z nosiča bol že wooow ten je krásny a wooow ten je mäkučký. Dina som si vybrala asi preto že som vedela že niekedy v 2,5roku bude Filipkove obľúbené zvieratko Dinosaurus 😀 Ako nováčik som viac zhodnotiť nevedela, no z odstupom času si uvedomujem že pre totálneho laika ktorý sa chystá nosiť svoje prvé dieťa to bola top voľba. Mesiac nato sme sa začali nosiť aj v šatkách.

A poďme testovať

Nosič je látkový, precízne a kvalitne šitý. Vpredu je veľká aplikácia obrázku dinosaurusa. Nosič obsahuje novorodeneckú vložku, je možnosť prekrížiť popruhy a veľká variabilita nastavenia ramenných popruhov. Kapucňa sa schováva v hornej časti chrbtovej opierky čo zároveň istí hlavičku novorodeniatkam.

Nosenie : 

V nosiči sa nosí príjemne. Je mäkučký a nastaviteľný pre každý typ postavy. Dnes neuveriteľne plačem že tento skvost odišiel z mojej zbierky. Nosiť sa dá dlho. Odporúčam tak pre deti do 1,5r. potom s použitím extendorov.

Bedrový pás

Bedrový pás je príjemne polstrovaný (povedala by som že tak akurát) a zároveň členitý. Perfektne sa prispôsobí každej postave či už šunkovejšej či chudšej (som ten prvý prípad) Spona je dostatočne pevná .

Chrbtová opierka

Chrbtová opierka je z dvojitej látky bez výstuže. Opierka je výškovo nastaviteľná a je možné sú ju predlžiť rozpisovaním zipsu. Okolo nožičiek je mäkká príjemná výplň. Z vnútornej strany sa nachádza novorodenecká vložka ktorá sa zapína na cvočky v hornej časti opierky. Látka je veľmi príjemná a krásne obopne telíčko dieťatka. Kapucka je v hornej časti nosiča a zapína sa na gombíky ktoré sú na ramenných popruhoch.

Ramenné popruhy

Ramenné popruhy sú príjemne polstrované. Dlhé sú tak akurát a dajú sa nastavovať či už zvrchu alebo odspodu spod ramien. Ramenné popruhy je môže prekrížiť čo som pri Filipovi využívala keď som nosila dlhšie keďže som nebola až taká šatková. Zapínanie ramenných popruhov na chrbte tiež nastaviteľné a dĺžka mi postačovala. Jediné čo tuto viem vytknúť že spojenie ramenných popruhov nebolo našité cez celý popruh ale len tú čiernu časť s teda pri dlhšom používaní nosiča sa táto časť dostala úplné mimo ramenných popruhov.

Zhrnutie

Nosič je perfektná voľba pre začínajúcu mamičku, vďaka veľmi jednoduchým nastaveniam. Je vhodný od narodenia vďaka novorodeneckej vložke až po cca 1,5 roka kedy už začne byť dieťatku malý a je potrebné pre väčšie pohodlie použiť extendory. Veľmi sa mi páči spôsob predlžovania a skracovania chrbtovej opierky. Ak máte Zumbuccu výrobca sa zaručuje že je to len jeden jediný kus na svete a teda každý originál. Momentálne výrobca už nešije tieto nosiče, má novú certifikovanú verziu a šije už len zo šatiek. Na recenziu novej Zumbuccy sa môžete tešiť tiež.

Začni písať komentár...

Odošli