luma1
1. dec 2020
79 

Naše dni s Cheerios

Ahojte,

posledné tri týždne boli náročnejšie, ale sme nadšení a veľmi radi, že sme mali možnosť a aj sa nám podarilo úspešne otestovať cereálie Cheerios a sme pripravení sa s vami podeliť o naše postrehy a dojmy z týchto zdravých ovsených cereálií . 

Keď cereálie dorazili, decká samou radosťou schrúmali na posedenie štvrť balíka 🙈. Ráno sme vstávali do školy a menšia do škôlky na raňajky si dali cereálie s teplým mliekom. Dcéra preferovala tie jablkové, poviem pravdu, že aj mne zachutili (a to ja nie som cereálny typ🤣).   Ja som si dávala s bielym jogurtom, nie som veľmi na mlieko. Sú jemne nasladlé, aj napriek tomu, že obsahujú len 4g cukru na porciu a tá vôňa a chuť... 😋 Mňam. ☺️ Pre mňa ako matku je dôležité, aby deti jedli vyváženú stravu,  čo práve ovsené celozrnné Cheerios bez palmového oleja  a umelých aróm spĺňajú.

Veľkým plusom pre mňa je, že sú úžasná náhrada nezdravých pochutín, syn ich nosí v miske do školy, chrúme cez prestávku, sú super chrumkavé a extra návykové. 😁 Keď ich syn nasypal do misky k telke, mali sme v tej miske všetkých 8 rúk, ktoré sa v našej domácnosti nachádzajú 😅. 

Či s mliekom, jogurtom alebo len tak, na chrumkanie, na raňajky, na večeru, do školy či na výlet, sú cereálie Cheerios najlepší výber 👌. Tá chuť celozrnných, obsahujúcich 91% celozrnnej ovsenej múky je nezameniteľná. Jablkové sú moja top voľba, obsahujú 85% celozrnnej ovsenej múky, jablkové pyré a škoricu, keď otvorím ten balík ovalí ma vôňa škorice, to je to čo ja, ako škoricoholik, milujem.❤️

Som rozhodnutá cereálie Cheerios deťom kupovať pravidelne, lebo vidím, že viem do detí dostať vysoký obsah vlákniny, vitamínov, železa, vápnika aj inak, ako na silu. 😅 ❤️

Nemám čo vytknúť, testovanie sme si užili a cereálie Cheerios vrelo odporúčame. Kto ich ochutná určite neoľutuje. ☺️

Za nás odporúčame všetkými 8-mimi. 🤣 Do chrumkania priatelia. ❤️ 

Lucia, Marcel, Patrik a Lianka. 😊

Začni písať komentár...

Odošli