159 / 427
    KLOBÁSKOVÉ KOLIESKA

    K vínku ako stvorené, sú výborné ! Najlepšie hneď teplé z plechu 🙂)

    RECEPT:
    350 hl.múky, 1 Hera, 1 kyslá smotana, kyp. prášok, klobáska, žĺtko
    Múku, Heru, smotanu, soľ a PDP poriadne zmiešame na cesto, zabalíme do fólie a noc dáme do ľadničky. na druhý deň vyvaľkáme kolieska, ktoré potrieme rozšľahaným žĺtkom so štipkou mlieka, poukladáme na ne klobísku a pečieme pri cca 160C.
    Ja som mala formičku asi 3-3,5cm priemer a vyšli mi 3 plechy

    25. máj 2013

    @m.a.r.t.i.n.a vyzeraju super! ja mam taku zjednodusenu verziu - z listkoveho cesta a navrch este struhany syr 😉

    25. máj 2013