24 / 427
    MASKO NA ŠŤAVE SO ZELENINKOU

    RECEPT:
    bravčové pliecko alebo kuracie prsia, cibuľka, mletá červená paprika, bobk. list, čierne korenie mleté aj celé, soľ, vegeta, bujón, zeler, petržlen, zeleninka v konzerve alebo v pohári /kukurica+mrkva+hrášok/ nie mrazená!, horčica, cesnak
    Speníme cibuľku, pridáme mäsko nakrájané na kocky, ochutíme mletou paprikou, bobk. listom , mletým čiernym korením, celým korením , osolíme a ovegetíme a necháme dusiť vo vlastnej šťave. Keď sa nám mäsko pekne vydusí , tak napoly , pridáme nakrájanú zeleninu , bujón , prilejeme vodu a necháme pekne dusiť do mäkka. Keď máme hotovo , na záver dochutíme( a tým sa nám aj zahustí mäsko) horčicou a pridáme prelisovaný cesnak.
    príloha ryža alebo zemiaky, oboje máme vyskúšané a je dobré

    25. sep 2012