1 / 55
    Naša formula:) - baby jogger city elite

    ten je uuuuuuuuuuuuzasnyyyyyyyyyyyyyyyy.

    27. jan 2011
    maj15
    autor

    a malý v ňom spííí jak dudek .))

    27. jan 2011

    pekny? smiem vediet, co to je za tip?

    28. jan 2011

    teda pekny bez otaznika, to mi tam omylom skocilo....fakt je super

    28. jan 2011

    typ....asi je este skoro rano....toto sa mi uz dlho nestalo:(

    28. jan 2011

    Baby Jogger mame aj my 🙂 bezecky... som na neho zvedava. Ty si spokojna?

    31. jan 2011
    maj15
    autor

    jaj pre Miška však? 🙂)) hej veeelmi som spokojna, ovladanie je jedna basen a da sa dat do uuplneho lahu, čo je super🙂 maleho len položim v overaliku do fusaka uz zavrie očka🙂) mame este brio go ale tento mame radsej, len do restiky alebo tak by som s nim nesla je straaasne velky..

    31. jan 2011

    tiez sa nam velmi paci, rozhodujeme sa medzi nim a city mini, je ta cervena taka pekna leskla aj v reale? zatial sme nazivo videli len sedu...a bol k nemu aj nanoznik? v inzercii na nete ho uvadzaju, ale v kamennom obchode sa cudovali

    1. feb 2011
    maj15
    autor

    ta červena je skôr bordova...treba vidieť nanožnik som nezhanala lebo mam univerzalny, čo pouzivam aj na brio emitex universal sport deluxe..🙂 a pasuje super takze pohoda..

    1. feb 2011

    ked sa mozem spytat- od kolkych mesiacikov sa v nom vozite? Strasne sa mi paci..a hladam nieco pre 2,5 rocneho syna...na obcasne vozenie na leto...s tym zeby zostal pre mladsieho syna na zimu. myslis, ze je aj pre vacsie dieta? Som sa zamilovala normalne.... 🙂))) bud kupim nieco teraz na leto...a tento potom na zimu...alebo kupit ho uz teraz, povozit syna a zostane aj pre druheho?

    10. jún 2011