6 / 16
    Priemer kolies 26 a 16cm, takže dosť veľké...

    to, ci su dost velke aj tak zistis az v praxi 🙂 a hlavne v zime. mozno by si ocenila aj vacsi kosik pod kocikom a okienko v strieske aby si drobca lepsie mohla kontrolovat. a tento kocik ma tusim koliskove polohovanie, cize nejde do lahu, vsak?

    17. aug 2010
    marion
    autor

    Pri prvom dietati som mala Chicco S3, maly kosik mi nevadil, ved tam nebudem nosit nakup, ten kosik je na nejaku drobnost. A mam velku extra tasku ku kociku. Nakolko byvam v panelaku, nebojim sa ze nebudu odhrabane cesty v zime, a ked tak bude male spat na balkone a mam pokoj, nemusim von a mala je na vzduchu. Ano, jedine to sedenie ze nejde do lahu mi trosku vadi, ale spavat bude v kociku malo, tak to chvilu vydrzi. A hlavne som ho vyhodne kupila. Nechcelo sa mi davat vela penazi za drahe kociky a hlavne som hladala nieco lahke. Ostatne kociky su strasne tazke obrovske....a hlavne tie polske typy, su velke a tazke. Mozno keby som byvala v dome je to OK. Ale byvam na 8p, a ku vytahu nosim kocik hore schodmi. Rok ho vyuzijeme a potom pojdeme do golfaca.... 🙂

    17. aug 2010

    ta ista volba, ak mas model 2010, len netrpezlivo cakam, kedy zacneme aj pouzivat. velky kosik je takisto pre mna bezpredmetny, predpokladam, ze si kupila kocik uz s nafukovacimi kolieckami, takze ziaden problem ani v zime, mam odskusane na kamoskinom kociku, ked sa zaaretuju predne koliecka, ide super. okienko v strieske mi tiez nepride zrovna najdolezitejsie, kedze kocik sa da dat v smere aj proti smeru jazdy. jedine co som uvazovala, je sportova cast kvoli velkosti, ale aj tak budeme kupovat este sportak do terenu a na korcule, takze idealna trojkombinacia aspon pre mna. aspon na 2010 sa vsak na sportaku zvlast polohuju nozicky aj opierka, takze koliskovym polohovanim, ktore nejde do lahu by som to nenazvala.

    13. sep 2010
    marion
    autor

    @daikas nafukovacie kolieska atial k nemu nemam, ale ak bude treba dokupim. Tieto su v super stave.

    13. sep 2010