martinaon
14. máj 2019
464 

Realita verzus portály ponúkajúce dovolenky.

Nie sú vždy obrázky, ako ponúkajú niektoré portály na internete zhodné s realitou. Keď porovnáte ich fotky na zľavomate s tými mojimi sa presvedčíte.

Pred rokom sme boli, naše skúsenosti.

Hľadali sme hotel, čo je na Orave celkom problém, tak nakoniec sme sa rozhodli pre hotel ALTIS REZORT ++++.

Spísala som Vám niekoľko plusov a mínusov, ak by ste sa náhodou rozhodovali o dovolenke v tomto rezorte na Orave a pridávam aj zopár fotiek.

Hotel sa nachádza v blízkosti Oravskej priehrady. Ak by ste ale čakali pekný výhľad z okna na Oravskú priehradu, tak budete asi sklamaní, pretože sa nachádza za stromami a uvidíte je len tak čiastočne. Hotel je umiestnený viac na samote, takže na výlety sme sa museli presúvať autom. Tento pobyt ponúkajú aj na www.zlavomat.sk. https://www.zlavomat.sk/podnik/18993-hotel-altis-rezort?gclid=Cj0KCQjwzunmBRDsARIsAGrt4msoXuj_bgZxuCEdokkHI5Nejse_L21vC5qmg40PnSzY-BdrYrN8E7oaAofNEALw_wcB#

Naše postrehy:

+ ochotní pracovníci na recepcii a aj v kuchyni. Dalo sa s nimi dohodnúť,aby nám na večeru pripravili iné jedlo,kedže sme mali obmedzenia na stravu

+ pekná, priestranná izba s veľkou kúpeľnou (zmestila sa tam prístelka,detská postieľka, dokonca aj kočík a ešte tam zostalo dosť miesta)

+ vonkajší bazén, vonkajšie detské ihrisko, telocvičňa,ľadová plocha,priestranný detský kútik (aj keď sa nachádzal v suteréne)

-hotel je bez výťahu, nie je bezbariérový a s kočíkom sa dostať na izbu je dosť náročné (boli sme ubytovaní na 3. poschodí). Už aj na recepciu treba prekonať zopár schodov. 

- na raňajky v nedeľu sme dostali rožky, ktoré neboli čerstvé. To sa nám ešte nestalo. Rožky boli tvrdé a uschnuté. (A to autom do najbližšieho obchodu, kde predávajú pečivo je asi 5 min.)

- wellness veľmi slabé. Vnútri len maličký bazén, 3 sauny. Nič čo by nás oslovilo a "Exkluzívny wellness" ako uvádzajú na stránke zľavomatu - tak by som to určite nenazvala. Internet znesie veľa....

Tak toľko našich postrehov z hotela. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi hlavne v lete, keď sa dá kúpať vonku,ale taktiež pre sústredenia športovcov a firemné teambuildingy.

My sme tam boli min.tyzden na 4dni 😃stotožňujem sa s tvojim opisom a určite nie je 4*

14. máj 2019

@tea1510 ďakujem 🙂

14. máj 2019

Začni písať komentár...

Odošli