martinka016
29. okt 2018
174 

Ako sme doma testovali Marťankov

Máme doma dve deti, jedného škôlkara a jednu čerstvú jasličkárku. Posledné dva roky boli dosť náročné, pretože boli často chorí, najmä v zimnom období. Preto sme sa veľmi potešili, keď sme dostali možnosť otestovať produkt na podporu imunity = Marťankovia Futura.

S testovaním sme začali hneď v deň, keď nám prišiel balík. Sirup aj tabletky majú balenie, ktoré vystačí cca na 1 mesiac. Deťom ho dávame každý deň, vždy po večeri.
Rýchlo si na to zvykli a už si ich aj sami pýtajú, keď dojedia.

Dcérka (2r) užíva 1 lyžičku sirupu a chutí jej. Sirup je síce dosť sladký, ale nepoznám detský sirup, ktorý by nebol. Milo ma prekvapilo zloženie sirupu, pretože obsahuje jahodové a jablkové pyré a chutí ako detská výživa. Má aj hustejšiu konzistenciu.

Syn (4r) cmúľa 1 tabletku a tiež mu chutí. Na začiatku bol trošku prekvapený, že tabletka má klasický tvar a nie tvar marťanka 🙂

Prípravky obsahujú železo, vápnik, vitamíny D, K a C. Tabletky obsahujú navyše betaglukán a inulín. Podporujú zdravý rast a silné kosti, napomáhajú učeniu a podporujú prirodzenú imunitu.

Naše deti vedieme k zdravej životospráve. Jedia denne veľa ovocia a zeleniny, takmer žiadne sladkosti. Denne sú vonku, často vetráme, snažíme sa vytvárať im harmonické prostredie, liečia sa u imunologičky a používame aromaterapiu. Stále však zápasíme s virózami a nachladnutím.
Počas nášho testovania sme mali to šťastie, že deti boli zdravé a neprepuklo u nich žiadne ochorenie, ani len soplík. Marťankov im budeme dávať aj naďalej a veríme, že nadchádzajúcu zimu zvládneme lepšie ako tú predchádzajúcu.

#test_martankovia #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli