1 / 1

    Ked zeny vyzerali ako zeny

    5. nov 2022

    Žiadne prežieranie sa.

    5. nov 2022

    @sunflower109 👍Asi tak

    5. nov 2022
    5. nov 2022

    Ziadne pneumatiky okolo pasa. Ziadna "stitna zlaza".

    5. nov 2022

    @stanulienkat tak zas všetky neboli štíhle😉

    5. nov 2022

    @stanulienkat som sa pobavila .Vždy boli obeznejsi ľudia ....a nosili aj mini sukne ,legíny ,farebné vlasy a mali aj tetovania

    5. nov 2022

    @janynkaaa áno boli aj obeznejší ľudia a nosili sa aj mini sukne .Ale neboli také potetované a výstredné ako dnes.Žena bola žena

    5. nov 2022

    Ja si myslím, že žena je ženou bez ohľadu na to, ako vyzerá.

    5. nov 2022

    A ešte mega silikónové prsia, tenké plastikové nosy a čo najdlhšie gélové nechty...bez toho teraz nie si dokonalá.

    5. nov 2022

    @viera77 povedal kto?

    5. nov 2022

    Tá v strede je nádherná!

    5. nov 2022

    @janynkaaa ja...a neurážaj sa, prosím.

    5. nov 2022

    @viera77 tak tie mega prsia sa mi teda nepáčia 😀

    5. nov 2022

    @viera77 načo sa mám urážať?ja sa len pýtam

    5. nov 2022

    @janynkaaa nepýtaš...rýpeš.

    5. nov 2022

    @zuzitko74 tak to hej

    5. nov 2022
    5. nov 2022

    @viera77 nechápem v čom rypem ale ok no..každý má inú predstavu o dokonalosti .Pekný deň

    5. nov 2022

    @matejakub takto to tu bude vyzerať o cca 20-30 rokov na ulici 🤣

    5. nov 2022

    @janynkaaa alebo takto .Vešanda nie ?

    5. nov 2022

    @matejakub ako vidno čo robia všetky tie výplne ,plastiky z ľuďmi radšej budem starnúť normálne .Toto je proste extrém aj keď by som si mala povedať že je to každého vec keď sa cíti tak ok ale pri tomto to moc nedokážem 😁

    5. nov 2022

    @janynkaaa jasne že je to každého osobná vec ,nech si robí každý čo chce .😀

    5. nov 2022

    @matejakub kokos toto v noci stretnúť tak neviem neviem ...slabšia povaha by minimalne infarkt dostala

    5. nov 2022

    @matejakub uf to co je...mas o tom nejaky clanok ?

    5. nov 2022

    @janynkaaa halloween😨

    5. nov 2022

    @domculik to má byť žena😀

    5. nov 2022

    @domculik je to kdesi na nete

    5. nov 2022

    @alguno všetky 3 sú krásne .Mne sa páčia hlavne tie sukne

    5. nov 2022

    @matejakub Stále sú to ženy, bez ohľadu na to, ako vyzerajú. Väčšina z nich síce nepotrebovala plastického chirurga, ale psychiatra, ale aj tak sú to ženy. Nie sú to monštrá, aj keď niektoré z nich tak vyzerajú.
    Dve z krások na fotografii z tvojho statusu majú zasa odfarbené vlasy na blond a to sa tiež každému nemusí páčiť. Rozhodne je to minimálne prvý krok k neprirodzenosti, ktorú kritizuješ.

    5. nov 2022

    @zuzitko74 tak stále blond sú prirodzenejšie vlasy ako červené alebo modré .Aj keď sú odfarbené😉

    5. nov 2022

    @matejakub blond ako blond.. taketo svetle zlte vlasy, ako maju damy na fotke su rovnako "prirodzene" ako ohnivo rysave..
    Tiez mi to pride len ako taka spomienkova nostalgia a zbytocne zovseobecnovanie .. tak ako vtedy neboli vsetky zeny "len povab a elegancia", tak nie su ani dnes vsetky (ci vacsina) smutno smiesne umeliny s mega prsiami, kacacim pyskom a dlhociznymi pazurmi..
    Comu vsak nerozumiem je, preco sa prave take tie umele pseudo celebritky, vsetky ako cez kopir, tesia tak velkej oblube a sledovanosti.. Kto ich to vlastne obdivuje?

    5. nov 2022

    @zuzitko74 suhlasim, nie len vonkajsi zjav robi zenu zenou..

    5. nov 2022

    @beronsche ja nie

    5. nov 2022

    @matejakub to bolo zamyslenie sa, nie, ze niekoho konkretne som mala na mysli.. 😉

    5. nov 2022

    @matejakub Mne je v zásade jedno, či je umelá blond ,,prirodzenejšia" než červená alebo modrá. Vlasy prefarbené na blond pristanú málokomu. Väčšina žien, ktoré ich majú, sú úplne iný fototyp než prirodzené blondínky a výberom tejto farby svojmu vzhľadu viac ublížia než pomôžu.
    Keď sa pozrieš na staré fotky z akéhokoľvek obdobia, tak zistíš, že v každej dobe bol nejaký ideál krásy, môda a preferovaný typ ženy. V každej dobe sa to ženy, ktoré túžili po kráse, snažili napodobňovať, čo v konečnom dôsledku spôsobilo, že väčšina žien v tom období vyzerala na jedno brdo. Samozrejme, aj názory, na to čo je pekné a elegantné má každý rôzne. Asi preto niektoré módne trendy upadnú do zabudnutia, kým iné sa priam periodicky vracajú.

    5. nov 2022

    @beronsche samozrejme😉

    5. nov 2022
    5. nov 2022

    @beronsche i keď dnes ,v niektorých prípadoch nevieš či je to muž alebo žena 😀

    5. nov 2022

    @matejakub no to ano, Len v tych pripadoch vacsinou ide o zzenstelych muzov, nie nezenskych zien.. 🙂

    5. nov 2022

    @beronsche ja poznám zopár čo vyzerajú ako chlapi a tak sa aj správajú 😲

    5. nov 2022

    ja sa cudujem, preco musi toto stale niekto riesit, zeny boli zenami no inu moznost nemali, nebolo tolko slobody ako dnes a bola ina vychova, moda. Teraz si moze kazdy vybrat co chce, alebo skor ofrflat kazdeho a hlavne cez internet kazdy hrdina, neraz aj tu vidim to nevyziadane hodnotenie inych asi sa len potrebuju odventilovat...

    5. nov 2022

    @galioska Aj ty to riešiš keď píšeš tento komentár .Ja sa neventilujem 😀Iba sa mi páči ženská móda

    5. nov 2022

    ja mám rada rôznorodosť, že sme každá iná
    elegantná, divoká, odvážna, sexi, konzervatívna...šablóny sú nuda🎉🥳

    5. nov 2022

    @mondolina Tak možno že je to tým že už nie som najmladšia😀

    5. nov 2022

    typicke zenske...kritizovat ine zeny😅a tie operovane tvare...su zeny ktore su operovane ,maju super postavy a vobec by to na nich nikto nepovedal,nie hned davat extrem tych najhorsich pripadov a vysmievat sa.Mne je tych zien skor luto.Zeny sa stale menia podla mody,nechapem preco vadi "nova doba".Vzdy boli a budu zeny roznych stylov,bola by tu nuda keby sme boli vsetky rovnake.

    5. nov 2022

    @matejakub Sú pekné, ale tá v strede je nádherná.

    5. nov 2022

    @tetasa Ja nekritizujem ,mne sa vždy páčili elegantné ženy v šatoch a sukniach .

    5. nov 2022

    @matejakub tak prepac,mne sa zdalo ze ano aj z tych fotiek ktore si tu dala.Napisat zena bola zena,podla mña aj teraz zeny sme zeny🙂

    5. nov 2022

    @matejakub krásne 👍. To si vystihla. My si so sestrami už dlhšie všímame, že prirodzená ženskosť sa u mladých žien vytráca. My, o trochu skôr narodené, si prirodzenosť pamätáme a praktizujeme 😊.

    5. nov 2022

    @tetasa fotky som dala máš pravdu ,a napísala len že toto sú tiež ženy

    5. nov 2022

    @adara777 👍Konečne jedna moja spriaznená duša😘

    5. nov 2022

    Ja suhlasim s tymto statusom. Aspon percentualne, ja vidim uz len v meste menej prirodzenej zenskosti - teda pekne, vkusne a zensky - pricom nevulgarne upravene zeny. Skor vidim extrem. Casto js zasruoena umela krasa alebo presn opak - napr plnsje dievca oblecene velmo neadekvatne postave, chlapcenske outfity , kruzky v nose, pupku...atd ...

    5. nov 2022

    @cecilia29 to som rada👍

    5. nov 2022

    @adara777 Pracujem v prevažne ženskom kolektíve a mám kolegyne od 25 do 60+ rokov. Nevšimla som si, že by boli moje neskôr narodené kolegyne neprirodzené a neženské.
    Iste, ak je žena ako jedna moja známa ( ročník 1968), ktorá nechcela ani chodiť s manželom na bicyklové túry, lebo sa pri tejto činnosti necítila dostatočne pôvabná a vždy, za každých okolností musela byť elegantná a upravená, nuž, takej žienke by sa aj naše 60 ročné telocvikárky v teplákoch a teniskách zdali byť bez pôvabu a neženské.
    Myslím si, že nie je správne odsúdiť celú generáciu, že nepozná prirodzenú ženskosť a zároveň sa tľapkať navzájom po pleci, že my sme posledná generácia, ktorá ju pozná a praktikuje.

    @cecilia29 Ja vidím oboje, aj extrémy, aj klasiku, aj nevkus, aj eleganciu, aj prirodzenosť, aj neprirodzenosť, zanedbanosť aj upravenosť. Jednoducho, rôznorodosť.

    5. nov 2022

    @zuzitko74 ale ona nepísala o ženách skôr narodených že by boli neženské ,písala o niektorých mladých dievčatách .Aj ja poznám rôzne druhy žien a to nepracujem v žiadnom kolektíve

    5. nov 2022

    @matejakub Ja som napísala, že som si nevšimla, že by moje ,,neskôr" narodené kolegyne (čiže mladé ženy okolo 25 rokov) boli neženské, alebo neprirodzené. Obklopujú ma bežní ľudia, ktorí žijú bežný život.
    Iste, v meste človek vidí kadečo, ale pre mňa to nie je dôvod na odsúdenie celej generácie. Aj v minulosti boli ženy, ktoré boli extrémistické, mužatky, alebo zanedbané.

    5. nov 2022

    @zuzitko74 prepáč neviem čítať ,asi sa vrátim do školy 😲

    5. nov 2022

    @matejakub Inak, keď už sme pri tej móde a ženskosti, ja som svoje predškolácke detstvo prežila v rokoch 70tych a ,,sídlisková uniforma" tých čias pre ženy mladé, či staré, bola šatová zástera. To už sa mi viac páčia dnešné tepláky, legíny, či roztrhané džínsy, ktoré nosia dnešné mladé ženy, keď idú na ihrisko s deťmi. Normálne si pamätám, že keď som bola malá, tak mi tie ženy v šatových zásterách pripomínali figúrky z hry ,,človeče, nehnevaj sa."

    5. nov 2022

    @zuzitko74 ja som nepisala ze nevidim zenskost a prirodzenost ale ze percentualne je jej menej. Na socialnej sieti este menej. A to je ale skoda hlavne pre dospievajuci generaciu. Necudujem sa ze dievcata maju zo seba a svojej prirodzenej krasy komplexy ked v mediach a vsade naokolo je jej minimalne.

    5. nov 2022

    @zuzitko74 tak zas ,aj mne sa páčia legíny aj tepláky .Rifle už nie

    5. nov 2022

    @matejakub inak pre mna bolz vzor zenskosti babka. Aj napriek veku mi prisla velmi krasna. Nosila kroj. Pamatam ako si ho vzdu nachystala do kostola. Popozerala ci nie je pokrceny, ci nema smietku. Vzdy doladila so satkou. Poctivo ucesala svoje uz rednuce vlasy a obula starostlivo vycistene kostolne topanky. Este.teraz pamatam ako vonala - tak jednoducho, vona cistoty. Vzdy vsetko stihala, vzdy mala doma cisto a bola velmi sčítana. Mala prehlad v politike aj vseobecny prehlad a spravanie na urovni.

    5. nov 2022

    @zuzitko74 A legíny nosím aj ja ,ale musím mať na nich tričko alebo tuniku pod zadok .Inak by som sa cítila holatá

    5. nov 2022

    @matejakub Ja nosím legíny len pod šaty, sú mi pohodlnejšie, než pančuchy. Aj dcéru som tak naučila. Väčšina dnešných detských šatočiek je sotva nad kolená.

    5. nov 2022

    @zuzitko74 tak asi také tenšie .A nosíš šaty a to sa mi páči

    5. nov 2022

    @cecilia29 Iste, niektoré spolužiačky mojej staršej dcéry už používajú make up a farbia si vlasy. Neviem načo, naozaj sú krajšie bez toho.

    5. nov 2022

    @matejakub Mám rada šaty, najradšej také obyčajné, voľné, na každodenné nosenie.

    5. nov 2022

    Aj mne sa ženy najviac páčia v sukni a šatách. Ja ich aj takmer denne nosím, ale niekedy som ja za "divnú", čo je smutné ženy niekedy reagujú ozaj zvláštne. Uvediem príklad. Minule sme mali z práce také posedenie s grilovačkou vonku na terase reštaurácie. Je to spojené aj s tancovaním. Obliekla som si sukňu, žiadna slávnostná látka, vzor, jednoduchá sukňa s vysokým pásom čierna úpletová, pohodlná vo všetkých smeroch. Na nohy balerínky, body na ramienka, navrch koženú bundu. Reakcia niektorých kolegýň bola, či som prišla na ples??? 🤦🏽‍♀️ To nemá zmysel ani reagovať. Ony mali úplne všetky džínsy alebo sem tam legíny. Ja som sa k ich outfitom nevyjadrovala. Takže pre niektoré ženy je sukňa a šaty na žene úplne scifi. Ja si moj šatník neviem predstaviť bez sukní a šiat. Pre mňa je to gro šatníka.

    6. nov 2022

    @janulka1802 tak ženy sa chcú priblížiť mužom .Pre mňa je ženské nosiť šaty a sukne .Rifle neznášam a necítim sa v nich dobre .Taktiež neznášam tetovanie .Je pravda že rada nosím legíny ale len z dlhšou tunikou alebo svetrom .Keď vidím tie mladé dievčatá nosiace legíny a krátke tričko ,príde mi to divné ,keď im vidno venušin a pohorok😀,alebo ako sa to povie

    6. nov 2022

    asi takto

    6. nov 2022

    @matejakub jaaaaj, presne takúto som včera videla na nákupe. Postavu mala ozaj peknú, bola to mladá kočka, ale v ružových legínach sa jej normálne "oddeľovali" polky zadku. Bolo to fakt vulgárne.... Neviem, to už je asi o povahe. Sú ženy, ktoré sa rady prezentujú takto lacno, vulgárne. Ja by som sa prepadla pod zem, ak by som mala posobiť vulgárne.

    6. nov 2022

    @zuzitko74 samozrejme, že sa aj medzi mladšími aj staršími nájdu také, ktoré sa radi obliekajú elegantne, žensky a tie čo preferujú športovú, oversize až chlapčensku módu. Nemusíš ma chytať presne za slovíčko 😉. Ale tiež sa mi viac páči, keď je žena oblečená ako žena a nie ako strašiak do poľa, lebo to je niekde ,,in,,.

    6. nov 2022

    Podľa mňa tie ženy v minulosti vyzerali oveľa staršie ako dnes.

    6. nov 2022

    @aurora33 aj ja mam tento nazor. Asi to robili tie ucesy, ktore ich zostarovali.

    6. nov 2022

    @matejakub ten obrazok nema chybu :D

    6. nov 2022