1 / 1

    Haha príď na orvau a uvidíš 😅🤣 tých pár CM vás nezabije 😁

    23. dec 2023
    mercy13
    autor

    Obrazok mal byt len sranda, vzdy ma pobavi 🤭🤭 ale mimochodom, nemame len par cm, naozaj napadlo min.20cm snehu, ak nie viac, a cesty su naozaj zle.

    23. dec 2023

    Isli sme, trnavy 45 minút, čo inokedy za 10 dáme. Vsetky autá pomaly Isli. Na dvoch kruháčoch nás stočilo. Strašne to bolo. Stretli sme na diaľnici 1 odhrnac aj to v opačnom smere.

    23. dec 2023

    Moj manzel je cestar, akoze su to chudáci :-/ ked robili traja na usek nestihali a teraz ich skresali na dvoch a niekedy je len sam, ked vypadne auto. Treba sa stale obracat na spravy ciest priamo, lebo setria na nespravnych miestach , hlavne , ze sa na fb budu vychvalovat ako su pripraveni atd, ide ma vychytit ked citam ako sa sami chvalia, ale fakty su take , ze niet chlapov a technika katastrofa, aj nove autá su carachy, este horsie ako staré dobré tatry a liazky .

    24. dec 2023

    @20erika07 ako tuto zimu ozaj ktatastrofa.
    Aj ked odhrnac pride …. Mame tu minimalne 20-25cm snehu. A on pluh hore. Iba sype sol/kamienky ? Je to ok? My sme ZSK. Fakt sa pytam lebo neviem preco ked uz pride po celom dni aj na “cestu” inu ako mozno musi urgentne tak neodhrnie? To je nejaky problem? Predpis?
    Uz ked napadal ten prvy sneh tak seriozne ze len jeden bol taky co ozaj vycistil cestu ktora aj vyzerala upravena a hlavne bezpecna.

    24. dec 2023

    Na Orave kalamita....cestari chodia ale samozrejme ze nestihaju...snehu je vela...najlepsie je doma sediet

    24. dec 2023

    @maryetta to je čudné, ze nepluhoval iba sypal ked bolo ocividne, ze treba odhrnat 🙈 fakt zvlastne, takto som to robit nikoho este nevidela ...

    24. dec 2023

    @20erika07 tu len jeden pan co chodi ozaj odhrnie cestu. Ešte aj autobusova zastavka je tu. Ani to…. Inac ozaj kazdy pluh hore 🙈 a fakt je tu od včera už asi 40cm.

    24. dec 2023

    @maryetta nejak ste to aj riesili ? Ked jeden robi poriadne a druhy nie, tak chyba bude asi vieme kde :-/ natocit a poslat na správu ciest, ze preco to tak robia ,ved to musi byt o život ist po takej ceste 😮

    24. dec 2023

    @20erika07 vies co? Moj muz stvorkolka a pluh…. Dalsi sused s frezou a potom este prisiel jeden chlapik tiez stvorkolka s pluhom. Tak to tu kusok “vypratali” aj susedom dookola.

    24. dec 2023