231 / 498

    oni všetci zhodia halloweenske výzdoby a hneď vianočné či je tam nejaká časová rezevra bez výzdoby ? kráááásne 😍

    24. nov 2020
    miadi
    autor

    @puertorico všetci nie Niekto hnet a iny koncom novembra - vacsina uz mà ( a potom su taki co nezdobia) Niekto mà este tekvicky aj vianoce naraz 😆Ja zvyknem hnet lebo je to lepsie kym je Vonku fajn nie ked mrzne sa stym zapodievat. Ale teraz som stihla vcera dat ziarovky na verandu ale uz mame stromcek 😍vecer bude mala zdobit.

    27. nov 2020

    To je naaaadherneee.. Ja tam chcem byvat.. Ja som maniak na vianocnu výzdobu ja by som to asi mala celoročne ked to tam tak super vyzera 😆 nadhera ❤️

    18. jún 2021
    miadi
    autor

    @sedmikraaska tusim tento Halloween 🎃 maju krajsi ako Vianoce .. ale kto vie Mozno sa tento rok prekonaju.😃

    25. okt 2021

    @miadi presne toto som si predstavovala. Uzasne su obe vyzdoby!

    26. okt 2021
    miadi
    autor

    @sedmikraaska hej paradne to maju stym zivym ploton spojene. A iny dom co zas robia v decembri light show tak uz davaju ziadovky postupne ( robia zbierku $ na charitu tusim cancer) lenze bummer uz fakt ide zima 🙁doteraz sme mali cez 20c a uz je Max 12C 😩u vas ako ?

    26. okt 2021

    @miadi u nas bolo dnes krasne, okolo 13 ale slniecko svietilo, jemny vanok. Nadherny jesenny den. Ale vikend preprsalo. V noci uz mavame pod nulou, najblizsi tyzden tak do 9 stupnov. Hadam nebude moc zima na trick-or-treating. U nas v mestecku je tiez jeden dom co ide overboard s vyzdobou, maju svetla aj hudbu zosynchronizovanu, naladis si to dokonca na radio frekvencii ked zastavis na ulici. Tiez robia zbierky pre Food Bank.

    27. okt 2021
    miadi
    autor

    @sedmikraaska hej tiez to maju s hudbou zosynchronizovane detom sa to paci

    27. okt 2021