michaela1109
21. apr 2019
209 

Naša najobľúbenejšia značka NIVEA

Čo Vám ako prvé napadne pri slove Nivea? Mne sa vynorí myšlienka z detsva. Zima, vonku veľa snehu, do ktorého sme nikdy nešli, kým mama nevytiahla tú starú dobrú klasiku. Modrá okrúhla dózička, ktorou nám vždy premastila celu tvár aj s perami. 🙂 Klasická Nivea, ktorá bola súčasťou asi každej domácnosti. Do doby, kým som nemala deti, som mala skúsenosti iba s touto starou dobrou klasikou. Keď prišli detičky moje obzory po kozmetike sa začali rozširovať. No vždy som sa vrátila k tejto klasike. Vďaka Modrému koníku som ale dostala možnosť si otestovať aj iné výrobky značky Nivea, s ktorými som ešte skúsenosť nemala. 

Ako prvé sme začali testovať Micelárny umývací gél a micelárny šampón

Ako prvé na tomto výrobku sa mi páči dávkovač a to že do nich nenatečie voda. Starší syn sa veľmi rád hrá s nádobkami vo vani. Hádže ich do vody, potápa ich. Väčšina šampónov a gélov nám nevydrží hlavne koli tomuto. Tieto máme aj kvôli dávkovaču ešte stále skoro plné. Dalšie plus týchto výrobkov je to, že keď náhodou nemáte penu do kúpeľa, tak vám stačí jedna dávka gelu alebo šampónu a máte peny koľko chcete. Teraz prejdeme k vlastnostiam týchto dvoch výrobkov.

- príjemná nevtieravá vôňa šetrne umýva detskú citlivú pokožku

- nevysušuje

- nedráždi

- hlavne neobsahuje alkohol, parabény a ani žiadne farbivá.

Ďalší výrobok, ktorý sa nám veľmi zapáčil, bol Ochranný krém proti chladu a vetru

Síce už veľmi chladno v tomto poslednom období nebolo, ale počasie nám trošku chladu ešte "doprialo", aby sme mohli tento výrobok vyskúšať. Dcérka ma citlivejšiu pokožku a stačilo trošku studeného vetra a hned mala na líčkach červené okrúhle fliačiky, ktoré jej do večera vždy vyštípalo. Keď nám prišiel na testovačku tento krém, s malou dušičkou sme dúfali, že to pomože, pretože cez zimu sme vhodný krem nenašli. Žiadny nepomohol. Keď ostala väčšia zima vždy sa časom tie fľaky objavili. Za naše testovanie sme takú väčšiu zimu mali asi 5 dní a musím povedať, že po tých hnusných suchých štiplavých flakoch ani stopa. A to asi kôli skvelým vlastnostiam tohto krému. 

- neobsahuje vodu preto chráni pred vetrom a chladom

- ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva 

- neobsahuje žiadny alkohol 

- a hlavne obsahuje panthenol a nechtík lekársky ktoré chránia pokožku pred vysušením a podráždením.

Ako tretí sme testovali Nivea ošetrujúci olej.

Vždy keď som kupovala kozmetiku, vždy som siahla radšej po kréme ako po oleji. Neznášam to. Vždy mi ostane všetko mastné okrem seba a dieťaťa natrieme vždy aj všetko naokolo. No po testovaní tohto oleja som sa rozhodla, že sem tam premastniť pokožku olejom nie je zlé. Konkrétne tento sa veľmi rýchlo vstrebáva, krásne vonia a ešte k tomu aj:

- ošetruje detskú pokožku a jemne ju čistí

- obsahuje mandľový olej 

zanecháva pokožku hebkú a vyživenú 

- neobsahuje žiadny alkohol

A najlepšie na koniec 🙂 Nivea Baby krém na tvár, telo, a zadoček.

Tento krém sa mi veľmi páči. Tesne pred tým, ako nás vybrali na testovanie kozmetiky Nivea, sme si zakúpili tento krém. A musím povedať, že za nás je tento úplne TOP. Spĺňa všetky podmienky, ktoré máme pri výbere kozmetiky. Vôňa, konzistencia, roztierateľnosť tohto krému je skvelá. A hlavne hebkosť, ktorú zanechá na detskej pokožke. Nedráždi, rýchlo sa vstrebáva a zanechá pokožku hebkú.

Je v podstate na všetko na tvár telo i zadoček, no pri tom zadočku má mladšia dcérka problém, ktorý vždy vyrieši iba imazol, ale u staršieho syna nie je problém. Takže u nás sa tento výrobok ujal na 100% 🙂

- obsahuje prírodný mandľový a slnečnicový olej

- chráni pokožku pred negatívnými vonkajšími  vplyvmi 

Môj článok je na konci. A zhrnieme to tak, že všetky výrobky od tejto značky NIVEA nám sadli dokonca aj ten moj nie veľmi oblúbený olej. A ďakujem veľmi pekne Modrému koníku aj značke NIVEA, že sme dostali možnosť otestovať niečo pre nás nové, mohli sme si rozšíriť obzory a vieme, čo ideme určite používať a kupovať. 

#test_nivea #recenzia 

#test_nivea2

Začni písať komentár...

Odošli