miinka3333
9. apr 2018
160 

Zelená pre Yves Rocher 🍀

Pred dvoma týždňami som mala to šťastie a bola vybraná pre testovanie skvelej Elixír Jeunesse rady. 

Som ekzematik. Keď kozmetika prišla, mala som v tom období pleť veľmi suchú a tvorili sa mi na nej lyšajky ekzému. Tieto miesta sa mi tvoria v okolí očných viečok a brady. Preto som testovanie poňala aj v jarnom detoxe pre celé telo. Čo znamenalo zavlažiť si telo pitím čistej vody a zvýšila som príjem zelených detoxikačných smoothie. 

Ako prvé som večer otestovala čistiaci gél.

Tu by som rada spomenula, že gél je vhodný pre každodenné použitie. Prvý týždeň som ho aj každý večer použila. No prišla som na to, že pre citlivú pleť to nie je najšťastnejšia voľba. Miesta ktoré sa regenerovali vďaka krému, sa znova vyšúchavali z pílingových čiastočiek, ktoré gél obsahuje. Takže pre pleť s ekzémom ho stačí použiť dva krát do týždňa. Krásne pleť vyčistí a vyhladí.   

Na takto očistenú pleť som použila Nočnú omladzujúcu starostlivosť.

Za tento krém dám ÁNO, ÁNO, ÁNO všetkými 20timi palcami, ktorých som majiteľ!!!!! 

S malou dušičkou som čakala čo sa stane po jeho prvom nanesení na tvár. 95% dostupných krémov na pleť v čase,  keď mám zvýšenú suchosť pleti neznesiteľne štípe a pomaly každý druhý mi tvorí červenajúcu alergickú reakciu. 

Tento krém ma iba jemne poštipával na vysušených miestach v okolí očí a brady. Veľmi má to prekvapilo, neprišli žiadne červene fľaky a ako poštipávanie začalo, tak rýchlo aj skončilo. Nemusela som nič z tváre umývať a dokonca ani z ékzemu na očiach, čo som vlastne skoro vždy musela, keď som skúšala nový krém. Veľmi málo mi ich totižto sadlo tak dokonale, ako práve tento elixír od yvesu. Balenie v hustejšej konzistencii. Neminiete ho teda za týždeň. Môj odhad je cca 2 mesiace, možno aj dva a pól mesiaca. Čiže aj cena je úplne znesiteľná pri tomto uvážení.  

Plus, ktoré krém má je aj v samotnej vôni. Ja z neho cítim zelenú. A to doslova 😀 Pripomína mi uhorkovú vôňu. Veľmi príjemné, neotravujúce a dobre sa pri takej jemnej vôni zaspáva.

Pleť vyčistenú mám, nočným krémom ponatierajú. Už ma čakalo odskúšať iba poslednú Dennú starostlivosť s OF30

Denný krém sa na mojej pleti správa rovnako ako nočný. Nevytvára mi alergiu. To bola prvá dôležitá vec na ktorú som bola zameraná. Druhá čo má zaujímala, či je možné ho používať pod make-up. Konzistenciou je hustejší a tak  som aj mala obavu či nebudem mať z neho makeupove fľaky. Ponatierala som si ráno pleť a ako zvyčajne som krém nechala vsiaknuť, kým som robila rodine raňajky 😊Potom opäť ako zvyčajne, som naniesla na pleť make-up. Nemala som žiadne fľaky po tvári ani behom dňa. Make-up ostal pekne vyrovnaný. Takže krém aj touto skúškou obstál. 

Plusom je aj balenie. Nie je v skle, ale v umelom obale a teda dá sa spratať do tašky v prípade dní, kedy treba hydratovať pleť viac a mať ho poruke napríklad aj v práci, škole,....

Čo sa týka postupného vyhlaďovania vrások na pleti, za tieto dva týždne testovania nemôžem napísať, žeby som mala pleť zrazu vyhladenú ako od žehličky. Skôr sa mi pekne napila a aj tie vrásočky, ktorých pár už mám sú take zahydratované a akoby jemnejšie. 

Značka Yves Rocher bola v mojej domácnosti novinkou. Je pravda, že značku poznám a niečo som už z nej dostala aj do daru, ale nikdy som si odtiaľ nič nekúpila aj keď som tam vždy chcela ísť. Páči sa mi ich nápad chrániť a vážiť si prírodu. Je to skrátka sympatická značka a mám teraz už pocit, že je vytváraná dobre, keďže aj ja s citlivou pleťou môžem konštatovať, že Detox elixír Jeunesse mi sedí. 

Som veľmi rada, že som dostala príležitosť otestovať značku, otestovať krémy a vlastne celu radu Elixír Jeunesse. Vytvorila som si k značke a jej výrobkom veľmi pozitívny názor. A mám v pláne tam chodiť nakupovať. Ďakujem teda aj Modrému koníku, že tieto testovania organizuje a že som mala šťastie opäť raz niečo otestovať. Ale ja som z tých ľudí, ktorí testovania aj radi čítajú, nielen píšu.  

A pridám aj malý napad na Detox smoothie. Ingrediencie na fotke 😉 

#test_yvesrocher4

#recenzia

Ďakujeme pekne za Vašu recenziu, sme radi, že Vás presvedčili nielen produkty, ale i značka samotná 🙂 (A rovnako ďakujem za recept k detox smoothie, tých nikdy nie je dosť!🙂) Barbora, Yves Rocher

9. apr 2018

@barborayr milé, táto reakcia 😉 Dakujem. Krásny deň

9. apr 2018

Začni písať komentár...

Odošli