milaciky
2. feb 2016
233 

Dennik milaciky

Po pravde neviem ako mam zacat, modro-koniovske spipovatelky by mi urcite dali nejaku inspiraciu, ale pokusim sa sama. V provm rade mäkcene a dlzne budete marne hladat, nakolko pisem cez nemecku klavesnicu a napriek tomu, ze som si PC prehodila do slovenciny, neda sa mi pisat slovenskym pravopisom (ktory, zial neovladam velmi dobre, dvojku na vysvedceni som mala vdaka literature 😉 )

Dnes je 2.2 a ja od rana rozmyslam ci moja teta ma dnes narodeniny, alebo 5.2 ale to ma velmi rychlo preslo, mala som rano stres rychlo vyvencit psa a utekat ku najdenemu kadernikovy, ktory sa chce mimochodom stat policajtom....No ale to je ina tema..

Samozrejeme vdaka inernetu v mobile som s MK spojena 24 hodin denne a zo skupiny IVF 2013 mi neunikne skoro nic, teda aspon dufam. Lebo ako vedia byt ludia zavisly na FB, ja som zavisla na nasej skupine (dievcata aj ked vas nepoznam osobne,ale mam vas rada 🙂 chcela som smajlika s pusinkou, ale neviem najst hviezdicku ) No a moj dnesny prvy prispevok bol ohladom nechuti sexu po nevydarenom ivf. Viete kto nie je za interesovany nevie co vsetko sa v nasich hlavickach odhrava ( podla mna by to bolo aj na pychiatra vela 😀 ) Ide o to, stasie, ze mam mrchu nenam chut na sex, neviem si predsavit, ze sa s manzelom budeme milovat... Ale ako som pisala do skupiny, budem to musiet riesit, lebo si najde frajerku... A jedna baba napisala, ze mozno, ze by oplodnil ju tu frajeku. Tak viete co by som urobila, vlastno rucne by som ho vykastrovala, hrdzavym nozom..... Viem znie to brutalne, ale po 8,5 rokov snazenia by ma nikto nezastavil....

(prave som vstala od PC, manzel si zazelal caj a pozera romanticky turecky serial 😀 )

No ale idem sa zas vratit k teme...Samozrejme, ze ked som nemala nieco ine na riesenie, tak som v myslienkach stale bola pri dietatku. Poobede som bola na prechadzke s nasim mopsom, kedze bolo 12 stupnov, tak vsade bolo kopec mamiciek s detmi. Takze tie ktore ste so mnou na tej istej lodi si viete predstavit moje myslienky. Na jednej strane som si povedala, ze nieco take nikdy nezazijem (mat dieta) a na druhej strane ako to zvladnem s chorym psom. Nastasie po dvatciatich minutach prechadzka presla a ja som prisla na ine myslienky. Stratili sme kluc od bytu a riesim ako urobit druhy.  Zijem v ,, v super Svajciarsku" a nie vsetko je take jednoduche ako sa zda... Nastasie sa to vyriesilo, spravila som veceru, medzi tym som sa stihla dohodnut zajtra na ranajky respektive, desiatu ( ak si mamicka precita tento clanok, tak bude vediet, ze sa jedna o nu 🙂 )

Ale zial moje myslienky su pri babätku, niekedy mam lepsie dni a niekedy horsie, tento den bol podla mojej stupnice OK. S nadsenim dietata pred vianocami som mojmu manzelovi hovroila o navsteve, respektive o termine pri DR.  Dzurillovej v Nitre, ktory mi na to povedal, ze musim zmenit termin (po medzi to pozeral FB), lebo nevie kedy presne ma kurz prvej pomoci. Baby, ja naozaj neviem kto by mal navstivit psychiatra, ja ci on. On sa v praci prihlasil, ze bude u nich v praci podavat prvu pomoc a ked vidi kvapku krvy, tak mu je zle.

Ja som optimista, na vsetkom zlom sa snazim najst nieco dobre a velmi rada mam humor, preto som sa rozhodla zalozit dennik milaciky. Chcela by som ho pisat v tragi-komickom duchu...

Pokusim sa prispiet kazdy den nieco, aj ked len malickost, ale aspon nieco a dufam ze sa vam moj dennik bude pacit...

P.S teta ma dnes narodeniny 🙂

2. feb 2016

aj ja mam velmi rada nasu skupinku. tesim sa na tvoj dennik.

2. feb 2016

@chelly budem sa snažiť moja 🙂

2. feb 2016

Tesim sa na tvoj dennik;)

2. feb 2016

Tesim sa na navstevu 😙😙😙

3. feb 2016

@milaciky tesime sa na pokracovanie dennika🙂

20. feb 2016

@stellamaris mala som toho vela v práci ale od budúceho týždňa zas začnem písať 🙂

20. feb 2016

@milaciky napis zase moja🙂

21. feb 2016

Tesim sa na pokracovanie☺A hlavu hore☺(ja uz cakam na zazrak 16-ty rok)

8. dec 2016

Začni písať komentár...

Odošli