55 / 132
    5 dni v nemocnici na infuziach s vysokymi horuckami a anginou..

    ste v nemocnici co sa stalo:?

    6. feb 2013
    mima2x
    autor

    @micimacko034 boli sme do vcera..doma som jej nijak nesla zrazit horucky skoro 40-ky, kedze mi nechcela spapat antibiotika a vsetko hned vygrckala,nejedla,nepila..posledna moznost nemocnica,antibiotika a vyziva cez infuzie

    6. feb 2013

    Ach jaj, nasa bola v jej veku tiez presne pre to iste v nemocke.... Fuuuuuj, nech ju uz vsetky choroby z dialky obchadzaju!!!!

    6. feb 2013
    mima2x
    autor

    @rolak dakujeme krasne 🙂 🙂 no toto bola jej prva vaznejsia choroba..a dufam ze dlho nebude ziadna..klop-klop 🙂

    6. feb 2013

    @mima2x skoro uzdravenie

    6. feb 2013

    Skoré uzdravenie, Veronika mala tiež horúčky presne pred mesiacom a tiež 40-ky, ale našťastie vypila za deň 2 litre čaju a Nurofen v pohode, to bol pre ňu "mňam" a ešte moje mliečko lebo stále kojím. Do dnešného dňa sme sa ešte z toho riadne nedostali, stále kašle a má soplíky, ale bez horúčky, dostali sme ďaľší sirup a ten asi zaberá, lebo každým dňom vystrája čoraz viac. Ešte raz skoré uzdravenie.

    6. feb 2013
    mima2x
    autor

    @kubova vdaka 🙂 no Lia zase asi ma fobiu z podavania akehokolvek lieku..ci sirup,ci kvapky probiotika..a pije dost malo,furt jej nukam..

    7. feb 2013

    @kubova možem sa opýtať na ten sirupík :???? dakujem

    3. júl 2013

    @ivankabr dobrý večer, ten sirup sa volá Trifed Expectorant a je na predpis, je pri suchom a dráždivom kašli. Má chuť mentolu ale potom je to otrasné, musela som veľa vymýšlať, aby ho Veronika zjedla.

    3. júl 2013

    @kubova aha no ale dakujem za odpoved pekný večer

    3. júl 2013