mimkad
12. jún 2021
281 

Naše testovanie s HiPP

Konečne sa dostávam k písaniu článku, keďže nás nepríjemne prekvapila 1. chorobka a 2 x sa mi podarilo rozpísaný článok stratiť. 🤷‍♀️ Do tretice, dúfam, všetko dobré... 

Možnosť testovať nás veľmi potešila, keďže sme v tom období začali s prvou mrkvičkou a nejakou zeleninkou, klasicky som naparovala a mixovala, ale len sme ochutnávali, a preto som bola zvedavá na hotové príkrmy, či malému budú chutiť. 

Kuriér volal, keď sme sa akurát hrali na podložke, tak sme spolu s Mathiaskom rozbalili balíček, kde sme si našli 7 fľašiek - prvú mrkvu, bielu mrkvu, brokolicu, paštrnák a tekvicu. 

Ako prvú zeleninku sme vyskúšali, netradične, brokolicu. Píšem v množnom čísle, keďže som vždy ochutnala aj ja. Predtým už skúšal brokolicu, ktorú som pripravila ja a veľa nespapal, ale "HiPPková" mi prišla chutnejšia a mala jemnejšiu konzistenciu. Super aj voňala. Myslím, žiadna umelina.

Ako druhú sme mali bielu mrkvu, tu predtým ešte nepapal. Zohrievala som polku fľaštičky. Aj keď je menšia, nám vydržala 2 dni. 

Paštrnák sme si zobrali na výlet, ale zabudla som spraviť foto v provizórnych podmienkach. 

Najviac som sa tešila na tekvicu. Ako som písala aj v recenzii, tá ma dostala chuťou, ktorá mi pripomínala detstvo. Aj Matymu veľmi chutila. 

Potom prišla chorobka, 3 dni horúčky, nevedela som, či sú to zúbky či šiesta choroba... Nechcel papať, hrať sa... Som veľmi rada, že je to za nami, a tak sme pokračovali v testovaní, ostala mrkvička. Neviem prečo, viackrát som ju skúšala malému ponúknuť, aj v kombinácii s jablkom, ale nechcel ju papať. Podľa mňa bola chutná, sladučká, redšia konzistencia. 

Celkovo sa mi testovanie veľmi páčilo. A určite ostanem HiPP príkrmom verná a budem ich mať doma v zásobe, keďže je to kvalitné a chutné papaníčko. 

Chcela by som vypichnúť plusy a mínusy :

+ malé poháriky, z toho vyplýva... 

+ žiadne plytvanie a... 

+ dobrá skladnosť (či už doma alebo v prebaľovacej taške) 

+ výborná chuť 

+ super zloženie 

+ žiadne fľaky na podbradníku (ľahko sa dali vyprať)

+ konzistencia, vôňa 

- žiadne (možno malý detail, že vrchnák nie je dobre uzatvárateľný po otvorení) 

🍀

#hipp_prva_lyzicka_skusenosti27

#test_hipp_prva_lyzicka

 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli