miraella
20. okt 2021
314 

Sebecké vajce

Zvykla som si aj na tie nepríjemné injekcie. Prvú mi pichol manžel, ale keď som videla, ako ho pri tom zatackalo, radšej som sa do toho pustila sama. Na ňom ostala príprava. Zatriasť ampulkou, tekutinu dostať do injekcie, vymeniť hrubú ihlu za tenšiu. Nasledovalo meranie dvoma prstami, stlačenie kože, nádych, vpich, výdych. Raz napravo od pupka, potom zas naľavo. Nebolo to až také dramatické, ako to znie, ale niektoré injekcie fakt štípali. A tie obrazce v podobe modrín vo farebnej škále od bledožltej, cez zelenú, modrú až po sýtu purpurovú nevyzerali veľmi vábne. Nohavice a sukne som nosila pod pupkom alebo vysoko nad, doma radšej žiadne. 

Nastal ten deň. Boli sme veľmi zvedaví a čakali sme, kedy sa na obrazovke objaví aspoň 20 veľkých vajec pripomínajúcich mini balóny. Uložila som sa do klasickej polohy na koze. Pani doktorka tiež neskrývala nadšenie. To však spľaslo po prvej minúte. "Hm, obleč sa a porozprávame sa," povedala mi a zase ma potľapkala po kolene. 

Manžel už sedel v kresle. Usadila som sa aj ja. "Máme tu jedno dominantné vajíčko," oznámila nám, "ostatné nenarástli, takže tento cyklus, bohužiaľ, vajíčka odobrať nemôžeme. Bolo by zbytočne vybrať len to jedno." Bola som sklamaná. Ale i nahnevaná. Na to sebecké vajce, ktoré odobralo všetky hormóny a nepodelilo sa s ostatnými. 

"A chcela by som ťa zbaviť aj tej cysty pretože narástla." Moja drahá cysta sa totižto pri ovulácii zväčšovala a po nej zase scvrkávala. Pani doktorka nám navrhla, že zase sa tento cyklus pustíme do organizovaných posteľových aktivít, praskneme to sebecké vajíčko a ak sa zase nevydarí, budúci mesiac vyberieme cystu a potom zvýšime dávku hormónov a odoberieme vajíčka. Zaúkolovaní sme sa vybrali domov.

Držím palce a prosím si pokračovanie ❤️

20. okt 2021

@aurorastone dakujeme pekne💕 pokracovanie urcite bude, snad so stastnym koncom😊

20. okt 2021

@miraella tiež som mala cystu, moja našťastie praskla a potom na nasledujúci mesiac sa pošťastilo, po 5tich rokoch. 🙂 písala som aj k prvému článku.

20. okt 2021

@lenko ja som tiez cakala, ze zrazu zmizne, ale, hnusoba, len sa zvacsovala😒

20. okt 2021

@miraella tak moja najväčšia mala cca 7cm, tiež už pomaly vypísaný lístok na operáciu, ale asi sa naplašila, tak praskla 😀 záleží od druhu cysty.

20. okt 2021

@miraella mam kamošku, dlho sa snažili, 3krat umelé, bez úspechu a minulý mesiac porodila druhé bábo. Vykašľali sa na to a vtedy sa zadarilo

20. okt 2021

@floren musime sa asi aj my na to vykaslat tusim🙂

20. okt 2021

@miraella no ja som tiež už bola zmierena, že umelé a vidíš, ako to dopadlo

20. okt 2021

@lenko cim ste ju vyplasili?😄 ja som tiez cakala, ze zazracne zmizne, ale nie vsetko sa deje, tak ako chceme🤷🏼‍♀️

20. okt 2021

@floren poznam viacero pripadov. Doktor im povedal, ze buduci mesiac skusime umele - vacsina si mysli, ze to sa uz musi podarit, tak sa proste uvolnia, vydychnu si a sup, podari sa to prirodzene este pred tym umelym oplodnenim.

20. okt 2021

@miraella tiež poznám, 7.1 mali termín na umelé a 4.1 zistila, že je tehotná po 10 rokoch

20. okt 2021

@floren to muselo byt radosti😊😊

20. okt 2021

@miraella tak to áno

20. okt 2021

Začni písať komentár...

Odošli