mirecka0809
12. nov 2016
224 

Darovanému koňovi na zuby nepozeraj, alebo ako sme DM testovali

#test_dm6

Priveľa statusov o tom, ako užívateľky koníka obťažujú oslavné ódy o testovaných výrobkoch, ktoré vlastne aj tak nie sú dobré, tak ale čo iné nám testujúcim ostáva, keď sme to dostali zadarmo (že?), ma len utvrdilo v tom, že budeme testovat naozaj poctivo a objektívne. A veru, nie všetko dopadlo dobre. Tak pekne po poriadku.

1. Denkmit osviežovač textílií - nikdy som produkt tohoto typu ani nemala v ruke, lebo keď niečo textilné smrdí, tak to určite nie je ani čisté, takže to operiem/vytepujem a neschovávam smrad za nejaký osviežovač. Tak ale keď už v tom balíku bol, čo s ním. Keďže sme práve čakali návštevu na pár dní, nastriekala som ho na záclony v dočasnej hosťovskej izbe a v obývačke, kamoška vošla do dverí a hneď sa ma opýtala, či máme nejaký nový nábytok, lebo že to u nás vonia tak nejako novo. Vôňa síce nevydržala viac ako pár hodín, ale keď sa vám pred bráničkou nečakane objaví prepadovka v podobe svokry, pár strieknutí spôsobí, že si bude myslieť, že ste akurát doprali záclony 😁. My sme asi schytali chybný kus, lebo mi to dosť veľa stekalo po ruke. A či si dokážem zvyknúť kamuflovať zápach namiesto odstránenia jeho príčiny? Asi nie, asi radšej ostanem pri praní. 

2. Babylove termoska - naaaaadherná farba 😊 to ma potešilo veľmi, lebo máme syna a ušla sa nám tá krásna mentolková. Má pol litra, čo je pre malé dieťa tak akurát a maminku neohýba ťažká kabela. Išli sme na výlet do Brna, tak bola príležitosť ju hneď skúsiť. Pokým som ju prvýkrát neotvorila, čaj v nej bol stále vriaci, potom už chladol celkom rýchlo, po asi 6 hodinách bol už len veľmi vlažný. Ale myslím si že na také bežné výjazdy vonku perfektne stačí. Veľmi mi vyhovuje ten stláčací ventil, netreba ho odkrúcať, a keďže malého pomaličky učíme piť z pohárika, tak je radosť používať takúto chutnú termosku.

3. Denkmit osviežovač do auta - ten sme vybrali ako prvý, lebo kuriér nás chytil akurát na odchode z domu. Je maličký, takže na palubnej doske nepôsobí ako päsť na oku, vonia celkom príjemne, žiadna agresívna vôňa, neviem ju presne ani popísať. Podstatné pre mňa ako migreničku je, že mi nevadí. A s náhradnou náplňou v balení má bezkonkurenčnú cenu. Či vydrží avizovaných 6 týždňov neviem, ale podľa toho ako sa obsah náplne míňa zrejme áno.

4. Denkmit tekutý prací prášok na čierne prádlo - tu veľmi nie je o čom, vypral mi rovnako ako prostriedok ktorý som používala doteraz. Vôňu som necítila žiadnu, len mokrú látku, ani po uschnutí nič. Ale ja mám rada aviváže, takže v tomto problém nevidím, aspoň sa mi tie dve vône nepobijú. Prekvapilo ma dávkovanie, podľa návodu ho stačí naozaj veľmi málo. A cena je perfektná, takže pri ňom určite ostanem.

5. Babylove detský ovocný príkrm - mám rada tieto kapsičky, nosím v kabelke vždy nejakú. Netuším aká bola táto melónovo banánovo jablková, lebo som sa ani nestihla otočiť a malý ju už mal vycucnutú. A potom mi s nespokojnou tváričkou mával tou prázdnou kapsičkou pred očami, ako keby mi chcel povedať že ako to že je taká malá. Naozaj by som privítala keby bolo v ponuke aj trochu väčšie balenie.

6. Balea hydratačný koncentrát v ampulkách - ako kozmetička som sa na tento výrobok obzvlášť tešila. A veru nesklamal. Dokonca mi konzistenciou a pocitom pri nanesení veľmi pripomýna jeden profi výrobok s ktorým som pracovala v salóne a stál 10x viac (naozaj nepreháňam, všetky vieme koľko stojí značková kozmetika). Po nanesení vytvorí na pleti doslova zamatový film, ktorý vydrží do rána, až mi bolo ľúto sa ráno umyť. Samozrejme ale svojím zložením nie je vhodný na všetky typy pleti. Treba si nájst tie svoje obľúbené ampulky, raz za niekoľko mesiacov takáto týždňová kúra urobí doslova zázrak.

7. Fascino jemné pančuchové nohavice - som dala otestovat kamoškinej dcére, keďže mi nesadla veľkosť. Veľmi sa jej do toho nechcelo lebo ju silonky "kúšú". Ale na tieto sa nestažovala 😊a ani ich nepotrhala (má 13 😃). Mne osobne sa nepáčila tá farba, bola nejaká viac sivá ako hnedá, tak ale hádam je v ponuke aj viac odtieňov.

8. Balea telový krém vanilla&cocos - padla kosa na kameň! Nikdy, ale naoza NIKDY som nemala na kozmetiku taku strašnú alergickú reakciu ako na tento krém. Celé telo posiate obrovskými vypuklými ako keby štípancami, bolí ma to aj teraz keď si na to spomeniem. Dve noci som nemohla ani spať ako veľmi to bolelo. Ale každému vyhovuje niečo iné, mne zjavne tento výrobok nesadol. 

9. dm Bio olivový olej - v dnešnej dobe bio eco a ešte neviem akeho životného štýlu a stravovania som si stále nejako nezvykla na extra panenský olivový olej. Používam ho síce na šaláty, ale mám pocit, že potom už necítim nijakú inú chuť, len ten olej. Preto mi vyhovuje že tento je o dosť jemnejší a neprebíja až tak veľmi ostatné chute. Iný rozdiel od toho čo som mala do teraz som nezbadala. Takže za mňa fajn produkt.

10. dm Bio vegánska tekvicová nátierka s pomarančom a zázvorom - pre našu rodinu je už len samotný názov odstrašujúci. Muž ma s tým rovno poslal kade ľahšie, nakoniec predsalen ochutnal a skonštatoval, že sa nemýlil. Mne tiež vôbec nechutila. Nakoniec ju týždeň papal na raňajky náš malý, jemu očividne chutila. My sme tradičná slovenská rodina, menáme radi kadejaké moderné vymýšľance, takže nás tento mega zdravý výrobok vôbec neoslovil, ale verím tomu, že u vyznávačov zdravého životného štýlu si fanúšikov určite nájde.

11. Balea voda po holeni - manžel na tieto veci nie je náročný, má na tvári tak dva a pol chlpa, tak sa holí raz za týždeň. Nesťažoval sa na žiadne pálenie, svrbenie ani pnutie, celé skúšanie okomentoval strohým OK (chlap 😀) Mne sa tá vôňa páči. Len nejako extra dlho nevydrží. Ale inak OK.

12. Babylove knižka do kúpeľa - bola som veľmi prekvapená, ale malého vôbec neoslovila. Možno je už na ňu veľký. Alebo potrebuje viac času aby sa skamarátili. A možno bude pre neho zaujímavejšia keď bude viac rozprávať a bude vedieť pomenovať jednotlivé zvieratká.

13.Balea relaxačný kúpeľ na nohy - nemáčam si nohy v soliach a olejoch, moja starostlivosť o ne je zredukpvaná len na základnú pedikúru (OK, v lete lakujem 😊). Tak ale neobetujem sa? 😊 Kúpeľ bol velmi príjemný, len keby tá voda tak rýchlo nevychladla. Oškrabkať a obrúsiť všetko čo na nožičky nepatrí bola potom hračka. A ostala som veľmi milo prekvapená, keď po usušení ostal na nohách ako keby povlak, mala som pocit ako keby som ich mala nakrémované. Asi sa obetujem častejšie 😊

Výsledok nášho testovania - našla som zopár výrobkov, za ktoré vymením tie čo som používala do teraz, aj také, ktoré kúpim občas pre zmenu, ale aj také, ktorým sa v regáloch nadaleko vyhnem.

A ešte jedna poznámka - veľmi sa ospravedlňujem za recenziu bez fotiek, ale z technických príčin to momentálne nie je možné. Notebook odišiel na večnosť, tablet mi štrajkuje a nechce pridávať fotky a uznajte, ze písať takto dlhý článok na malom telefóne by bol masaker. Dakujem za pochopenie 😊

Začni písať komentár...

Odošli